FFmpeg hakkinda

• Kullanıcı ByHunter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım – Bot Satış
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam ekran engel geçme illaki birgün Fixlenecektir. Vietnamlıların çoğunun kullandıgı bir program var 100 dolara satılıyor ve programcısı sürekli güncelliyor.

Youtube'un spam yakalama algoritmasını düzenli takip edip, programınızı sürekli güncelleyebilirseniz. Exe yapip lisanslama sistemi ekleyerek satışa çıkarabilirsiniz.

Diğer türlü bir anlamı olmayacaktır, Yöntem fixlendiğinde yada insanlar sorun yaşamaya bağladığında başınız ağrır

Programcı tavsiyesidir :)

Tam ekran engel geçme illaki birgün Fixlenecektir. Vietnamlıların çoğunun kullandıgı bir program var 100 dolara satılıyor ve programcısı sürekli güncelliyor.

Youtube'un spam yakalama algoritmasını düzenli takip edip, programınızı sürekli güncelleyebilirseniz. Exe yapip lisanslama sistemi ekleyerek satışa çıkarabilirsiniz.

Diğer türlü bir anlamı olmayacaktır, Yöntem fixlendiğinde yada insanlar sorun yaşamaya bağladığında başınız ağrır

100 dolar satılan program nerde özel link atarmısn almayı düşünüyorum

Merhaba hocam bahsettiğiniz programin linkini bende alabilir miyim mümkünse şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] Hocam link rica etsem, almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
tam ekran engel geçme vietnam prosu linki soranlar özel mesaj atanlar olmuş, arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın burda. forumda madem bu kadar talep var, satan kişiyle iletişime geçip yeni konu açarım.

Eğer Lisans sistemi yoksa ortaklaşada alabiliriz.

tam ekran engel geçme vietnam prosu linki soranlar özel mesaj atanlar olmuş, arkadaşın konusunu baltalamak gibi olmasın burda. forumda madem bu kadar talep var, satan kişiyle iletişime geçip yeni konu açarım.

Eğer Lisans sistemi yoksa ortaklaşada alabiliriz.

sizden haber bekliyorum

Arkadaş bende bunu anlamıyorum ya. Madem elindeki programla her türlü engeli geçebiliyorsun ve spamı çözdün ne diye satıp para kazanma ihtiyacı duyuyorsun ki? Koy netflixin tüm yeni dizilerini ispanyolca full hd paranı kır... Hem programını kimseyle paylaşmana da gerek kalmaz fix de yemez...

Forumu canlandirmak adina fikir alisverisinde bulunalim istemistim hocam. Satacagimdan degil. Zaten hali hazirda onlarca kanalim var.

Üstadım eğer zoom harici bozmadan geçe bilme durumun varsa görüşelim. Mutlaka fikir alışverişi yaparız ve emin ol herkes memnun olur üstadım.

konumuzu güncelleyelim. akşam üstü herkes faydalansın diye satış konusu açmayı düşünüyorum arkadaşlar. fiyat makul seviyede olacak ve bir mod arkadaş onaylarsa çok güzel olur

konumuzu güncelleyelim. akşam üstü herkes faydalansın diye satış konusu açmayı düşünüyorum arkadaşlar. fiyat makul seviyede olacak ve bir mod arkadaş onaylarsa çok güzel olur

Yönetim grubundan biriyle iletişime geçebilirsin bunun için. Onaylattıktan sonra satış konusu açabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri