ffmpeg sorunu

zynpzeren

Kayıtlı Üye
ffmpeg kuruyorum programı yönetici çalıştır diyorum bin\\ffmpeg.exe not be found diyor bu sorunu nasıl aşabilirim

bu program direk çalışmaz cmd ekranından komut ile çalışır. yada bat dosyası oluşturup çalıştırırsınız.

ffmpeg dosyasını ilk olarak pc tanıt hocam
https://www.youtube.com/watch?v=xcdTIDHm4KM
bu video işini görür ...

cmd den ya komutla yazıcaksın yada kod hazırlayıp .bat dosyası yapacaksın ffmpeg dosyası o bat dosyasının yanında duracak senin işin o bat dosyası ile olacak ffmpeg dosyası klasörde süs diye duracak ona tıklamana gerek yok ...

Hocam bu yöntem hala işe yarıyor mu?Son güncellemelerden sonra youtube yakalıyor diye yazmışlardı.

Render almak için

yani render derken cerceve için kullanmakmı hocam ... bukadar soruyorum cünkü birkaç kanalım kapandı neden kapandığını kestiremiyorum ondan ffmpegle mi diye şimdi muallakta kaldım ... ama olma ihtimali düşük birçok programın alt yapısında bu program çalışıyor ....

Eşleşen geçmek için kullanıyorlardı ama sonradan konu açıldı çok güçlü bir güncelleme geldi yemiyor diye yazmışlardı ama tam bilmiyorum.

Eşleşen geçmek için kullanıyorlardı ama sonradan konu açıldı çok güçlü bir güncelleme geldi yemiyor diye yazmışlardı ama tam bilmiyorum.

tamam hocam sağolasın evet güncelleme geldi sese geçilmiyor sadece ffmpeg değil neredeyse tüm programda aynı sorun geçen vardır ama fixleniyor ... gecen bir sesi 2 oktav yukarı cektim ve %20 yavaşlattm onu bile tanıdı ben kim söylediğini tanımazken yt tanıdı :D yani son güncelleme aşırı sağlam ... :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri