"Fi" İzleyenler Buraya

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Reina

Yasaklanmış
3 Bölümü aynı anda yayınladır. Beğendim öneririm. Zaman öldürür.

Mükemmel bir dizi. Sansür olmaması çok güzel bir hava katmış. Kalitesi yabancı dizi tadında izlemenizi öneririm.

Fi çi pi kitabıyla alakası var mı bu diziinin

Ozan Güven vardı sanırım ben netten toplu şekilde izliyorum vakit bulup oturunca. Bir kaç bölüm daha yayınlansın izlerim kesin..

Bu arada;

fidizisi.net
fidizisiizle.com/net
fidizi.net
fiizle.com/net

Boştalar..

Son düzenleme:
Ben masum dizisini izledikten sonra bu dizide umduğumu bulamadım açıkçası, beklentimin altında kaldı dizi. Bu arada masumu izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim

MUhteşem ve avrupa standartlarında bir dizi ayrıca sanata önem vermeside bir başka tabiki sansursuz net hayat tadı almak ayrı bir konu ancak hele ki oyunculuklar işte orda dizi ayrı bir sınıf atlıyor.
Masul dizisini izlemedim ancak mutlaka izliyeceklerim arasında masum ne olursa olsun Haluk bilginer ve ali atay oldugu surece zaten izlenir.

Konuyu görüp ilk 45dksını izleyeyim dedim de pek sarmadı ya aşk meşk nereye kadar :D

Ben masum dizisini izledikten sonra bu dizide umduğumu bulamadım açıkçası, beklentimin altında kaldı dizi. Bu arada masumu izlemeyenlere kesinlikle tavsiye ederim

Masum hakkaten çok iyiydi, izlemeyenlere bende tavsiye ederim. Hocam blutv nin diğer çıkardığı sahipli dizisini izlediniz mi? Bi ara onuda izlemek istiyorum.

Bu arada blutv yazın behzat ç dizisinide yayınlayacak, efsane geri dönüyor :)

Durağan gidiyor ama kaliteli yapım.

4.bölüm 17 Nisan'da gelecek diyorlar , nasıl iş yapıyor bunlar anlamadım ilk 3 bölümü birden vereceğine her hafta ver tarihi belli olsun en azından.

Son düzenleme:
Merak ettim şimdi. İzleyelim bakalalım. :)

Masum hakkaten çok iyiydi, izlemeyenlere bende tavsiye ederim. Hocam blutv nin diğer çıkardığı sahipli dizisini izlediniz mi? Bi ara onuda izlemek istiyorum.

Bu arada blutv yazın behzat ç dizisinide yayınlayacak, efsane geri dönüyor :)

Yok hocam daha izlemedim onu. Behzat ç nin yayınlanacagını duyunca behzat ç yi izlememiştim ben ona başladım :D

Diziyi izlemiyorumda, bu diziler netten indirilmiyormu?
Yok hiçbir sitede.
Duyan, bilen varsa indirme linki alabilirim özelden yada izleme.

Dün ilk bölümü seyrettim ortalamayı aşan bir yapım olmuş ama beklentim biraz daha yüksekti özellikle kitabını çok beğenmiştim.2ve3.bölümleri bu hafta izlermyi düşünüyorum sararsa bırakmam yayın tarihlrinin net olmaması benide şaşırtmıştı

7. bölümüde seyrettim. ilk bölümlerinden eser yok. inanılmaz güzelleşti şuanda. gerçekten izlenebilir.

7. bölümüde seyrettim. ilk bölümlerinden eser yok. inanılmaz güzelleşti şuanda. gerçekten izlenebilir.
7 bölüm de gayet güzel.Türk dizi senaryolarından tamamen farklı bir yapım.Ben ki Türk dizilerini izlemeyen biri olarak bölüm çıkar çıkmaz izliyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri