Fiber Alt yapı

alt yapı türktelekom olsa bile süperonline satın alıyor her ıkısıde satıs yapabılıyor superonlıne port satın alıyor onuda musterılerıne satıyor ama ttnet alırsan olası bır arızada daha hızlı cvp alıyorsun

Merhaba arkadaşlar bizim bina yeni olduğu için alt yapı yoktu bugün bağlamaya başlamışlar alt yapı fiber optik kablo döşüyorlar.Super onlineye başvurabilecekmiyim yoksa sadece ttnete mi başvurabiliyorum.
Bende ttnet ve superonline internet var.. şu an ttnet altyapısını kullanıyorum superonline da.. Ama birkaç ilde superonline kendi hattını kendi döşüyor ve turkcell altyapısını kullanıyorsunuz. Şuan konyada bildiğim kadarıyla superonlinenın altyapısı yok ama bu superonline kullanamayacağım anlamına gelmiyor. Tüm firmalardan internet bağlatabilirsiniz ttnet altyapısıyla.. ister fiber ister adsl olsun farketmiyor.

Arkadaşlar son kez yazıyorum. Fiber altyapıyı SuperOnline, TTNET ve diğer firmalar için Türk Telekom döşer! Bunun satışını SO ve TTNET gibi firmalara yaptırır. Bakın tekrar söylüyorum! SuperOnline Fiber kullanıp TTNET Fiber'e geçen yada tam tersini yapan bir çok kişi vardır. Sizin telefonda konuştuğunuz kişiler sadece kalıplaşmış sorulara yanıt verebilen kişilerdir. Bunlar haricinde sadece yetkili kişiler detay verebilir. Başka birisi arasın ona da farklı şeyler söyleyeceklerdir. Konuştuğunuz kişilerin adı "Müşteri Temsilcisi" yani "Teknik Servis" yada "Bölge Planlama Müdürlüğü" değil! Onun fiberi, bunun fiberi yok. Kazdırırlar mı her firmaya asfaltı? Biraz mantık lütfen.

Kablolar Türk Telekom tarafından döşenir. Bütün telefon santralleri yenileriyle değiştirilir. Hepsinde Türk Telekom müdürlüğünün mührü ve onay no'su vardır. Hiçbirisinde SüperOnline yada TTNET yazdığınız gördünüz mü? Görmediniz ve göremezsiniz.

Konu bu kadar basit. Daha geçen perşembe konuştum Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidip. Sizlerde gidin işin uzmanından bilgi alın. Müşteri Temsilcisi laflarına i-nan-ma-yın!

Ayriyeten Ek : SuperOnline'ın şu an yaptığı fiber çalışma VDSL2+ ve Upstream yükseltme çalışmasıdır. Superonline ve Turkcell iş birliğinde "Fiber Kazı ve Yapı Onarım Sözleşmesi." yoktur. Türk Telekom veya Turkcell Müdürlük'lerine sorun detaylı anlatsınlar. Hepsini nasıl yazayım ben size.

Son düzenleme:
Arkadaşlar son kez yazıyorum. Fiber altyapıyı SuperOnline, TTNET ve diğer firmalar için Türk Telekom döşer! Bunun satışını SO ve TTNET gibi firmalara yaptırır. Bakın tekrar söylüyorum! SuperOnline Fiber kullanıp TTNET Fiber'e geçen yada tam tersini yapan bir çok kişi vardır. Sizin telefonda konuştuğunuz kişiler sadece kalıplaşmış sorulara yanıt verebilen kişilerdir. Bunlar haricinde sadece yetkili kişiler detay verebilir. Başka birisi arasın ona da farklı şeyler söyleyeceklerdir. Konuştuğunuz kişilerin adı "Müşteri Temsilcisi" yani "Teknik Servis" yada "Bölge Planlama Müdürlüğü" değil! Onun fiberi, bunun fiberi yok. Kazdırırlar mı her firmaya asfaltı? Biraz mantık lütfen.

Kablolar Türk Telekom tarafından döşenir. Bütün telefon santralleri yenileriyle değiştirilir. Hepsinde Türk Telekom müdürlüğünün mührü ve onay no'su vardır. Hiçbirisinde SüperOnline yada TTNET yazdığınız gördünüz mü? Görmediniz ve göremezsiniz.

Konu bu kadar basit. Daha geçen perşembe konuştum Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidip. Sizlerde gidin işin uzmanından bilgi alın. Müşteri Temsilcisi laflarına i-nan-ma-yın!

Ayriyeten Ek : SuperOnline'ın şu an yaptığı fiber çalışma VDSL2+ ve Upstream yükseltme çalışmasıdır. Superonline ve Turkcell iş birliğinde "Fiber Kazı ve Yapı Onarım Sözleşmesi." yoktur. Türk Telekom veya Turkcell Müdürlük'lerine sorun detaylı anlatsınlar. Hepsini nasıl yazayım ben size.

öncelikle vdsl2+ fiber değildir. vdsl2 dediğiniz şeyi bakır kablo ile çekiliyor. fiber ise cat6 ile çekilir. sizin telekom çekiyor diye direttiğiniz ttnetin çakma fiberidir. sol kendi altyapısını belediyeden, kara yollarından izin alarak kendi döşer.

konu sahibi arkadaş, sol çekiyorsa birkaç güne etrafta verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz şeklinde sol dubaları belirir sağda solda. ama rahat 1-2 ay daha var kullanabilmen için eğer daha kablo döşeme aşamasında iseler.

Son düzenleme:
Ya ne kadar saçma sapan bilip bilmeden konuşan adamlar var!!!!!! Sinirden elim ayağım titriyor valla.

FİBER ALT YAPISINI TTNET VEYA SUPERONLINE DÖŞÜYOR. İKİSİNİNKİ AYRI!

ADSL ALT YAPISI SADECE TÜRK TELEKOM (TTNET) AİTTİR. Diğer firmalar ADSL'i müşterilerine kullandırmak için TTNET alt yapısı kullanır.

KISACA FİBER FARKLI ADSL FARKLI.

Kabloları TürkTelekom döşüyor arkadaşlar saçma sapan yorumlara kapılmayın. Her firmanın kendi fiber kablosunu döşediğini düşünebiliyor musunuz? Delik deşik olur her yer. Altyapısın her yerin TürkTelekom üstlenir. Sonra ister TTNET ister SuperOnline istersen uzay nete geçer kullanırsın. Altyapıyı Türk telekom verir, satışı taşeronlar yapar.

herkes kendi fiberini döşüyor
kapımın önüne aylar önce döşediler adamların giysilerinden tut, kablolardan tut, çalışma levhalarından tut, yoldaki kapaklarda bile süperonline yazısı var
eskişehir genelinde çalışmalar devam ediyor sanırım, gören farkeden dikkat eden vardır herhalde.

Son düzenleme:
öncelikle vdsl2+ fiber değildir. vdsl2 dediğiniz şeyi bakır kablo ile çekiliyor. fiber ise cat6 ile çekilir. sizin telekom çekiyor diye direttiğiniz ttnetin çakma fiberidir. sol kendi altyapısını belediyeden, kara yollarından izin alarak kendi döşer.

konu sahibi arkadaş, sol çekiyorsa birkaç güne etrafta verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz şeklinde sol dubaları belirir sağda solda. ama rahat 1-2 ay daha var kullanabilmen için eğer daha kablo döşeme aşamasında iseler.

Şuan döşüyorlar geldiler bizim binaya sordum 2 haftayı geçer dedi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri