arkadaşlar malum fiberde ip değişmiyor sanırım .
Fiber kullanıpta kanalyapanlar yada kanal açanlar nasıl yaptıklarını söyleyebilirmi ?
Fiber kullanıpta kanalyapanlar yada kanal açanlar nasıl yaptıklarını söyleyebilirmi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ip niye değişmesin ki
ip değişiyor sana değişmiyor diyen kim ? statik aldıysa değişmez
değişiyo yav abi niye değişmesinyalnız net iyi olmasına rağmen pc kötü olduğu için vds ye bota yine muhtacız
![]()
du yemek yiyem bakcam şimdi değişiyormu diye![]()
ne yicaan abii bana da virrr
Bir ayın boşa gitti.börek
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:52 ----------
değişiyormuş arkadaşlar teşekkürlerbir ayım boşuna gitti bakmadım bile değişiyormu diye
![]()
Bir ayın boşa gitti.
Forum sayesinde uyandın herkese börek borçlusun şimdi![]()
4 defa denedim değişti hocam ipleri sırayla not alıyorum bakalım kaç adet değişik verecek birkaç gün sonra bilgilendirme yapacagım tekrar konu altındaip degişmesine degişiyor ama duydugum kadarıyla şöyle bişey var superonline fiberde;1 kişiye x sayıda ip veriliyor.10 tane filandı bu sayı...ip degiştirdiginizde bu ipler sırayla geliyor deniyor.zamanında fiber kullanırken yt problem çıkarmıyordu tek ipden onlarca kanala,denemedim haliyle ama fiber kullananlar ip sınırı var diyorlar,ip degişmiyor degil.
ne yicaan abii bana da virrr
abi milletin aklına düşürme şimdi3 5 kişi değilki : D
Ismarlamaz bi adam cimri , cay ismarlamadi böregi unutun
Yalan mi
[MENTION=13292]astalawista[/MENTION]
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.