Fikir Önerirmisiniz.

• Kullanıcı onurhan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

onurhan00

Yasaklanmış
Arkadaşlar Ben Youtube Kanalı Açtım Fakat Ne Paylaşacağımı Bilmiyorum En Çok Tık Alan Video Türleri Hangileri Ne Paylaşmamı Önerirsiniz ?

Cevap: Fikir Önerin

Farklı kategorileri deneyip sonuca kendin ulaşmanı öneririm kimse çıkıp sna sunu çalış demez :)

Cevap: Fikir Önerin

Afedersinde, başlığın tam anlamı ne oluyor ?
Emir vermek mi ?

genelde bu gibi sorular cevapsız kalır :)

Konu ismini değiştirdim. Konu açarken düzgün cümleler kullanalım lütfen. Emir verir gibi konu açılmaz.

Tık alan birçok kategori var. Oyun oynamayı seviyorsan oyun videoları çekebilirsin. Veya gündemdeki haberleri slaytlar ve yazılar ile anlatabilirsin. Neleri seversin hobilerin nelerdir. Hepsini bir değerlendir. Ne yaparsam beni yormaz hemde zevk alırım diye düşün. Hangi özgün kanallar tutuyor diye araştır. Türkiyedeki özgün kanalları bul neler paylaşmışlar ne kadar izlenim almışlar seçtikleri kategori ileriye dönükmü hepsini araştır.

Her yeni başlayan arkadaşlara söylendiği gibi;
İlk etap'da yapman gereken burayı silip süpürmen.Üşenmeden tek tek o yazıları okuman.
Sonrası içinde hakkında hayırlısı olsun, inşallah en kısa sürede kazanmaya başlarsın.

Arkadaşlar Ben Youtube Kanalı Açtım Fakat Ne Paylaşacağımı Bilmiyorum En Çok Tık Alan Video Türleri Hangileri Ne Paylaşmamı Önerirsiniz ?
Zaten herkes bu soruların cevabını arıyor.Bence Ruhi çenet tarzı slaylar yap

Önerim sunny leone :) inanılmaz izlenmesi var su aralar hintliler tarafından :) gersi size kalmış

bence yeni üye olanlar saadece serkan beyin konularını görmelidir ve belli bi süre veya mesaj dan sonra diğer konularda otomatik acılırsa bu tür zaman kayıblarıyla uğraşmayız.

İstersen videolarınıda biz çekip yükleyelim böylece bir fikrin olur :)

Haber Çalışacaksan Gündemi Takip Et : Google Arama Trendleri

---------- Mesaj saat 21:56:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:55 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:00:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:28 civarında gönderildi. ----------

Önerim sunny leone :) inanılmaz izlenmesi var su aralar hintliler tarafından :) gersi size kalmış

Tebrikler, bu konuyu yazdiginiz icin burda 10-15 kisi daha buna yonlenicek ve kimse kazanamayacak :)

#NOT :
Hemen araştırıp bende yüklüyorum :)

---------- Mesaj saat 21:56:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:53:55 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 22:00:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:56:28 civarında gönderildi. ----------

Tebrikler, bu konuyu yazdiginiz icin burda 10-15 kisi daha buna yonlenicek ve kimse kazanamayacak :)

#NOT :
Hemen araştırıp bende yüklüyorum :)
istediğin gibi dostum 6 tane kanalım kapandı 2 saniye önce sinirliyim sunny leone candır :D

anime dizilerinin belli bir kısmını yayımlayın 1 ay içerisin'de 200 bin izlenme bir milyon izleme alıyor sırf bu yüzden yeni hesap açıp sadece anime üzerine çalışıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri