Bol kazançlar arkadaşlar. Benim kanalımdaki çalışmalarım kendi hazırlayıp sunduğum oyun inceleme videoları ve türkçe içerik. Biliyorum, diyeceksiniz ki; "türkçe içerikle zaten kazanamazsın." Fakat şunu belirteyim benim amacım çok para kazanmaktan ziyade zevk alarak yaptığım inceleme videolarından, mümkün oldukça da para kazanabilmek (Ayrıca ingilizcem de yok). Kanalı 1 aydan kısa süre önce oluşturdum ve şu anda 12-13 video mevcut. An itibariyle 72 abone var. Kendim oynarken çektiğim 3-4 videoda oyunun kendi içerisindeki müzik yada görüntülerden "eşleşen 3. taraf" uyarısı aldım ve silmek zorunda kaldım. YTPara daki konuları mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Etiket, açıklama, niche kelimeler elimden geldiğince düzgün.
Arkadaşlar, aşağıya şubat ayının bugüne kadar olan istatistiklerini ekliyorum. Sizlerden ricam bu tablo hakkında yorum yapmanızdır. 20 günlük bir kanala ve türkçe içeriğe rağmen iyi sayılabilir mi yoksa sen para kazanmayı kapat o şekilde daha iyi mi diyorsunuz
Her birinizin yorumu benim için gerçekten değerli. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bol kazançlar...

Arkadaşlar, aşağıya şubat ayının bugüne kadar olan istatistiklerini ekliyorum. Sizlerden ricam bu tablo hakkında yorum yapmanızdır. 20 günlük bir kanala ve türkçe içeriğe rağmen iyi sayılabilir mi yoksa sen para kazanmayı kapat o şekilde daha iyi mi diyorsunuz
Her birinizin yorumu benim için gerçekten değerli. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bol kazançlar...