Fikirleriniz gerçekten önemli...

OyunParkı

Kayıtlı Üye
Bol kazançlar arkadaşlar. Benim kanalımdaki çalışmalarım kendi hazırlayıp sunduğum oyun inceleme videoları ve türkçe içerik. Biliyorum, diyeceksiniz ki; "türkçe içerikle zaten kazanamazsın." Fakat şunu belirteyim benim amacım çok para kazanmaktan ziyade zevk alarak yaptığım inceleme videolarından, mümkün oldukça da para kazanabilmek (Ayrıca ingilizcem de yok). Kanalı 1 aydan kısa süre önce oluşturdum ve şu anda 12-13 video mevcut. An itibariyle 72 abone var. Kendim oynarken çektiğim 3-4 videoda oyunun kendi içerisindeki müzik yada görüntülerden "eşleşen 3. taraf" uyarısı aldım ve silmek zorunda kaldım. YTPara daki konuları mümkün oldukça takip etmeye çalışıyorum. Etiket, açıklama, niche kelimeler elimden geldiğince düzgün.

Arkadaşlar, aşağıya şubat ayının bugüne kadar olan istatistiklerini ekliyorum. Sizlerden ricam bu tablo hakkında yorum yapmanızdır. 20 günlük bir kanala ve türkçe içeriğe rağmen iyi sayılabilir mi yoksa sen para kazanmayı kapat o şekilde daha iyi mi diyorsunuz :)

Her birinizin yorumu benim için gerçekten değerli. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bol kazançlar...

hocam belki fark etmemişindir die sölüyorum oyun oynarken sesi az seviyede tutarsan eşleşen almassın müziklerden tablon konusunda fikir vericek kadar para kazanmadım :)

oyun kanalı vakit kaybetmeden partnere başvur..Benim önerim etc tabi kabul eder mi bilmem ödeme konusunda sıkıntı olmuyor ayrıca sağ tarafta ilk 4 video önerilen video oluyor partner kanalda buda çok büyük avantaj..1 videon patlarsa diğerlerine etkis ibüyük oluyor.

youtube.com/editor'den eşleşen'in geldiği saniyeye gidip müziği silebilirsiniz. (kullanımı kolay)

ayrıca o tbm ne öyle :( çooooooooooook düşük...

oyun kanalı vakit kaybetmeden partnere başvur..Benim önerim etc tabi kabul eder mi bilmem ödeme konusunda sıkıntı olmuyor ayrıca sağ tarafta ilk 4 video önerilen video oluyor partner kanalda buda çok büyük avantaj..1 videon patlarsa diğerlerine etkis ibüyük oluyor.

Partnere başvurma konusunda kararsız kaldım. Forumda incelediğim konularda aldığım izlenime göre, forum bu konuda neredeyse 2 ye bölünmüş durumda. Yarısı benimkine benzer tablolar için adsense yarısı da partner demekte. Benim durumumda gerçekten faydası olur mu partnerin?

---------- Mesaj saat 00:25:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:33 civarında gönderildi. ----------

youtube.com/editor'den eşleşen'in geldiği saniyeye gidip müziği silebilirsiniz. (kullanımı kolay)

ayrıca o tbm ne öyle :( çooooooooooook düşük...

Editörde daha önce yüklenmiş videonun ses ayarıyla oynayabiliyor muyuz? Eğer mümkünse yol gösterir misin? Nasıl yapacağımı bulamadım, videoyu editöre ekleyince sesleri göremiyorum.

Partnere başvurma konusunda kararsız kaldım. Forumda incelediğim konularda aldığım izlenime göre, forum bu konuda neredeyse 2 ye bölünmüş durumda. Yarısı benimkine benzer tablolar için adsense yarısı da partner demekte. Benim durumumda gerçekten faydası olur mu partnerin?

---------- Mesaj saat 00:25:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:23:33 civarında gönderildi. ----------

Editörde daha önce yüklenmiş videonun ses ayarıyla oynayabiliyor muyuz? Eğer mümkünse yol gösterir misin? Nasıl yapacağımı bulamadım, videoyu editöre ekleyince sesleri göremiyorum.

kardeşim onu diyenler şimdi tek kanal kullanıp spam yapanlar yani kendi içeriği olmadan çalışanlar sen tek kanal gideceksin tek kanal ve telif riski olmadan kendi videolarını yükleyeceksin o yüzden partner..

Ama spam yapacam diyip tek kanalla yaparsan o kanal kapandığında canın daha çok yanar onun gibi.

videoyu bir de ses kısmına sürükleyip bırakın, orada görünmesi lazım.

kardeşim onu diyenler şimdi tek kanal kullanıp spam yapanlar yani kendi içeriği olmadan çalışanlar sen tek kanal gideceksin tek kanal ve telif riski olmadan kendi videolarını yükleyeceksin o yüzden partner..

Ama spam yapacam diyip tek kanalla yaparsan o kanal kapandığında canın daha çok yanar onun gibi.

Teşekkür ederim..

2 yol çizeceksin kedine;
1. Yol : Oyun oynayarak para kazanacaksın daha doğrusu bu özgün işine para gözü ile girme zevk işi olarak gir oynarken zevk al. Çünkü şöyle bir şey oluyor oyun oynarken gözün para hırsı ile dolunca ister istemez videoya yansıyor videoya yansıyınca da millet giptiri çekiyor. O yüzden doğal oyna kendini sıkma kafana göre video at ölümsüzleştir anını olay bu olsun para kazanmak için yapma.

2. Yol : Spam işte bu elemanı para için yap. :D Bunu da deneme yanılma yoluyla ilerlersin.

Diyeceklerim bu kadar dediklerimi göz önünde bulundur bence. Spam yapıyorsun baktın sıkılıyorsun geç oyuna tüm hıncını, zevkini, rahatlığını oyunda çıkar sonra tekrar işe dön 2 yönden de para kazanırsın.

Arkadaşım aynen devam et. Yüklediğin video sayısı arttıkça hem izleim hem abone sayın artacaktır.

Oyun kanalları sabır edilip düzenli video girildikçe yüzde 100 tutar. 10 saniyelikte de olsa uzunda olsa düzenli video gir. Heleki yeni çıkmış oyunları alıp videolarını yüklersen süper olur.

Bu gün halen terreria , mine craft yada süper mario gibi oyunlarla ciddi para kazananlar var. Candy crush ile bile kazanıyor insanlar.

Sonuç: özgün oyun videosu çek ve düzenli yükle. Birde sabır eşittir para.

Türkçe içerik çalışma.
O Tbm'yi görünce 0.10 olan Tbm'ye şükrettim.

Keyif aldığınız bir sektörden kazanmak daha zevklidir hocam devam edin bence bu yoldan :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri