Fikirleriniz Önemli Özgün Hakkında

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

VASP

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar herşeyiyle özgün bir kanal açıcağız emin olmadığım bir kaç soru var hakkımda şimdiden teşekkürler ;

1.Adsense TR'mi açılmalı yoksa Almanya-İngiltere vb. adsense mi?

2.Youtube ne durumda reklam vs. sorun olur mu?

3. https://www.youtube.com/watch?v=cITCvGXaFDU Bu tarz bir içerikte herhangi bir telif sıkıntısı olur mu resmi oyunun başlığı veya hud görselleri yüzünden?

4.Hedefim 3.soruda linkte olan kanal tarzı bir ekip ile ortak yapmayı düşünüyorum, sizce bu fikir nasıl?

5.Adwords reklamı nasıl verilmeli içerik için örneğin 1000 TL kaç güne yayılmalı gün başına veyahut tek sefer demi yatırılmalı?(hangi tarz reklam olmalı 5 saniye,sağ taraf aramalarda üst kısım)

6.Şuan ki durumda özgün kanal açmak ile ilgili tüm fikir ve önerilerinize açığım
Hedefim Youtube yapımcısı olmak bu işten aşırı keyif oluyorum,şuan Ayvansaray üniversitesinde okulu okumaktayım.(çekimlerde kendimi geliştirmek,kuralına göre senaryo yazmak,kurgu)

bölümünde başarılı insanlarla (efekt,kameraman,senaryo vb.) insanları bulup bu işleri ya ortak yapıcağım ya da risk alıp para yatırıcağım

Son düzenleme:
Reklam ve adsense olaylarından uzak kaldığım için onları bilmiyorum. Ancak özgün kanallarda biraz tek tabanca olunması kanaatindeyim. Eğer ücret verecek bütçen yoksa veya kişilere çok güveniyorsan o ayrı tabi. Eğer amacın Türkçe ise bu alanda profesyonel denebilecek kanal yok, olabilir gibi.

Reklam ve adsense olaylarından uzak kaldığım için onları bilmiyorum. Ancak özgün kanallarda biraz tek tabanca olunması kanaatindeyim. Eğer ücret verecek bütçen yoksa veya kişilere çok güveniyorsan o ayrı tabi. Eğer amacın Türkçe ise bu alanda profesyonel denebilecek kanal yok, olabilir gibi.

İngilizce ağırlıklı tüm dünyaya hitap edelim istiyorum evet tek tabanca olmalı bencede,

su tabancası özgün kanalına noldu hocam ne alemde ?

Kerem'e katılıyorum. Gerçekten ileriye dönük düşünüyorsanız kesinlikle hadi a kişi ile yapalım demeyin. Neden mi?

İlerledikçe sorunlar oluyor ya taraflardan biri yeterli bilgiye sahip olmuyor tüm yükü diğer kişiye atıyor. Başıma geldi yükselemiyorsunuz ve sizde yapmıyorsunuz.

Ortak iş yapmayın ücretli yaptırın çabalayın öğrenin ama ortak asla yapmayın.

hakkınızı savunacak sağlam partner. kapanma ve telif haklarınızı sizin adınıza savunsun. sizde sadece videolarınıza odaklanın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri