Fikirlerinize ve Eleştirilerinize İhtiyacım Var..

utkuweb

Kayıtlı Üye
Yeni Bir Ürün Fikirlerinize ve Eleştirilerinize İhtiyacım Var..

Merhaba. Piyasada yeni olan bir ürün için online satış planlamaktayım.
Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum.
Sizce ürün,site tasarımı vs ile ilgili kısaca düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.

Pratik Çay ve Kahve Bardakları
Sallama Çay Yerine Pratik Bardak

BARDAK:
Amerikadan ithal edilen Gerorgia Pasific marka kağıttan üretilmektedir.
FİLTRE: Hammaddesi Polipropilen (PP) denilen bir malzemedir. PP bebek biberonlarından ameliyat ipliklerine kadar, hatta vücut içinde oluşan yaralanmalarda tampon olarak kullanılacak kadar sağlıklı ve güvenli bir üründür.
ÇAY: Bardak içerisinde 1 Gr. Bulunmaktadır. Çayımız Türk, Seylan ve Kenya çaylarının belli oranlarda harmanlanması ile elde edilmektedir. İçerisinde hiçbir kimyasal bulunmayıp %100 doğaldır.
KAHVE: Bardak içerisinde 2 Gr. Bulunmaktadır. Kahvemiz ithalatçı firma aracılığı ile direkt olarak Ekvator dan ithal edilmekte olup, içerisinde hiçbir kimyasal ve aroma maddesi bulunmamaktadır.
İmalathanemiz düzenli olarak İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü ve İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından denetlenmektedir

Son düzenleme:
bardaklara kendi adını değil de alan şirketin adını yazıp satmak daha kolay olur.

bardaklara kendi adını değil de alan şirketin adını yazıp satmak daha kolay olur.

Firmaların logo baskılı olanlarıda var kardeş. Görüşün için teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 19:15 ---------- Önceki Mesaj 19:14 ----------

görüş değilde backlink almışsınız forumda yasakmı değilmi bilmiyorum ama

Slogan olarak ta belirtmek istedim. Gerekirse silebilirim.

yönetici arkadaşlar uyarır herhalde

---------- Spam Engelliyici 20:27 ---------- Önceki Mesaj 19:55 ----------

burdayım ve görüşleri bekliyorum arkadaşlar.

[MENTION=16091]utkuweb[/MENTION] hocam bunlar sağlığa zararlı mı yani kimyasal vs. içeriyor mu içecekler?

2. olarak siteye bir favicon lazım.
ve bence biraz daha güzel bir tema kullanılabilinir.

[MENTION=16091]utkuweb[/MENTION] hocam bunlar sağlığa zararlı mı yani kimyasal vs. içeriyor mu içecekler?

2. olarak siteye bir favicon lazım.
ve bence biraz daha güzel bir tema kullanılabilinir.

Çok teşekkür ederim.
1.Hiç bir kimyasal içermiyor. Dünyada ilk ve tek.
2.Favicon uyarın için teşekkür ederim.
3.Tema lisanlı satın alındı. Normalde çok ürün olunca mükemmel bir tema. ürün çeşitlerini çoğaltmayı düşünüyorum.

forumda bunun satisini yapan vardi. hatta ureticisiyle birlikte calisiyordu. aylar oncesinde bir konu acilmisti. ama hatirlamiyorum kim oldugunu.

daha gösterişli bi tema olabilir hocam kolay gelsin.

BARDAK: Amerikadan ithal edilen Gerorgia Pasific marka kağıttan üretilmektedir.
FİLTRE: Hammaddesi Polipropilen (PP) denilen bir malzemedir. PP bebek biberonlarından ameliyat ipliklerine kadar, hatta vücut içinde oluşan yaralanmalarda tampon olarak kullanılacak kadar sağlıklı ve güvenli bir üründür.
ÇAY: Bardak içerisinde 1 Gr. Bulunmaktadır. Çayımız Türk, Seylan ve Kenya çaylarının belli oranlarda harmanlanması ile elde edilmektedir. İçerisinde hiçbir kimyasal bulunmayıp %100 doğaldır.
KAHVE: Bardak içerisinde 2 Gr. Bulunmaktadır. Kahvemiz ithalatçı firma aracılığı ile direkt olarak Ekvator dan ithal edilmekte olup, içerisinde hiçbir kimyasal ve aroma maddesi bulunmamaktadır.
İmalathanemiz düzenli olarak İl Gıda ve Tarım Müdürlüğü ve İl Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından denetlenmektedir

Biraz göz gezdirdim. Ürünler işe yarar. Hele de üşengeçler için birebir :D
Temayı değiştirirseniz daha güzel olacağını düşünüyorum.

Site tasarımından daha çok iş yapabilem önemli kardeşim. Ona göre planla..

Öncelikle hayırlı işlerin olsun hocam otobüs firmaları vb.. gibi daha çok insanlarla ilişkileri olan firmalarla anlaşma sağlayıp satabilirsin.

Lєσηidαs;1334421' Alıntı:
Öncelikle hayırlı işlerin olsun hocam otobüs firmaları vb.. gibi daha çok insanlarla ilişkileri olan firmalarla anlaşma sağlayıp satabilirsin.

şimdilik online başladık bakalım kardeş Allah razı olsun sağolasın

Websiteni ve tasarımını eleştirecek bir çok şey yazacaktım fakat asıl sorun iş fikriyle ilgilidir.
Hedef Kitle Kimdir?
Bireyler ise; Kimse evine bunları sipariş etmez. Küçük esnafları da bu gruba dahil edersek onlarında genel alışkanlığı kahvehanelerden çay getirtmektir. Bu ürünlerde sıcak suyu kendileri hazırlayacağı için kahveyi çayı da kendileri alır.

Kurumlar ise; Toplu alım yaparlar, numune görmek isterler, tasarımlı tasarımsız toplu alımda uygun fiyat isterler, mutlaka kurum ziyareti gerekir. Bu durumda online satış değil de onların iletişime geçeceği bir websitesi gibi olur.

Yani online satış fizıbıl gelmedi.

Online'da ısrarlıysan da başlangıcı n11 tarzı yerlerde mağaza açıp satış yapmanı öneririm. kendi sitende hit alman oldukça zor.

Müşteri ziyareti ile satış yapmayı düşünürsen de ilerde;
Bir arkadaşın dediği gibi Otobüs firmaları ile görüşebilirsin.

Avansas, Ofix gibi ofis malzemeleri satışı yapanlara tedarikçi olabilirsin.

Fuarları takip edip, fuarlardan 1 ay önce katılımcı firmalarla iletişime geçip onlara logolu satabilirsin. Oldukça işlerine yarayacaktır. Nokta atışı olur.

Yine kongre forum düzenleyicileri için de oldukça yararlı bir ürün olur.

Bol kazançlar..

Size en etkili reklam modelini söyleyeyim hocam. Tavsiye pazarlamasini kullanarak guzel gelirler elde edebilirsiniz. Online pazarda yapacaginiz reklam maliyetinide serbest girisimcilerinize verirseniz hem siz kazanirsiniz hemde girisimcileriniz..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:07 ----------

Birde tedarik aginizi iyi kurduysaniz ve hepsiburada.com incir.com magazalari gibi sitelere xml tedariği saglayabilirsiniz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri