Fikrinize ihtiyacım var

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba

abilerim kardeşlerim sizin fikrinize ihtiyacım var

Pazartesi nasipse aşşadaki resimdeki motoru alcam 21bin tl fiyatı youtube sayesinde alcam gopro da aldım motorda kendime güvenirim hiç araba hevesim yok daha öncede hep motorlarım oldu aklımda şöyle bir fikir var hergün okula giderken gezerken kameraya çekcem vlog şeklinde yapmayı düşnüyorum birazda show adamıyım videolarım izlenir diye düşünüyorum sizce olurmu tutarmı ? ve asıl sorum sizin yorumunuza ihtiyac duyduğum da şu ben bu motoru almak için bütün paramı vercem ve geçen hafta ana kanalım kapandı tek kanalım aylık 3m izlenme alan kanalım gitti bi quize bağlı kanalım var daha önce hiç ödeme almadım ilk defa gelcek oda gelirse life a bağlıydı aylık bi sorun çıkmazsa ondan 1k gelirim var quizi yok gibi sayıyorum çünkü life quize geçti filan karman çorman birşeyler oldu benim bu motoru alınca bana 3 ay yetecek param kalıyor motor videolarım 3 ayda tutar mı diye düşünüyorum bide eski kanalımın yenisini hazırlıyorum ama çok korkuyorum açıkcası kötüyü düşünmek lazım bazen korku geliyor içime almasam mı motoru diyorum sizce ne yapiyim bana bi akıl verin lütfen

Not: Pazartesiden itibaren hava sıcaklığı 5 ile 10 derece arası artıyor ülke genelinde :D

benim alt komsuda bundan almış sıfır şimdi kafa göz yarık geziyor sattı sanırım motormu uzak dursun benden

urun_resim.png

kardeşim yaşın genç galiba, bu durumda hiç girme bu işe derim. paranı harcama dursun. gerekli şeylere harca. motorsiklete zaten binme hiç.

Güzel motor ama fiyatı çok yüksekmiş kardeşim :)
Ama bende deli motor hastasıyım ama Kros tarzında bende yakında alacağım bir proje için Karadeniz dağlarında gezeceğim...!

Motor hevesim her zaman vardır. Ama hız tutkuma güvenmediğim için hiç bir zaman almadım. Ama düşüncen güzel. İyi videolar çıkarabilirsin. Tabi video çekecem diye dikkatini dağıtmada Allah korusun..

ve asıl sorum sizin yorumunuza ihtiyac duyduğum da şu ben bu motoru almak için bütün paramı vercem ve geçen hafta ana kanalım kapandı tek kanalım aylık 3m izlenme alan kanalım gitti bi quize bağlı kanalım var daha önce hiç ödeme almadım ilk defa gelcek oda gelirse life a bağlıydı aylık bi sorun çıkmazsa ondan 1k gelirim var quizi yok gibi sayıyorum çünkü life quize geçti filan karman çorman birşeyler oldu benim bu motoru alınca bana 3 ay yetecek param kalıyor motor videolarım 3 ayda tutar mı diye düşünüyorum bide eski kanalımın yenisini hazırlıyorum ama çok korkuyorum açıkcası kötüyü düşünmek lazım bazen korku geliyor içime almasam mı motoru diyorum sizce ne yapiyim bana bi akıl verin lütfen
Özgün işi risklidir.Bazen 1 yıl sonra tutar bazen 1 haftada bazen tutmaz.Tüm paranı bence buna verme derim.

benim alt komsuda bundan almış sıfır şimdi kafa göz yarık geziyor sattı sanırım motormu uzak dursun benden

urun_resim.png

haklısınız ama bizim türkiyede kask takmaz mont giymez sonra çarptımı ölüyo sonra motor tehlikeli ama öncelikle sen bütün korumanı aldınmı bunada bakmak lazım ben kasksız montsuz motora binmem ve olcak oldumu arabadada olur ama tabi motor 2 tekerlekli koruması daha az

haklısınız ama bizim türkiyede kask takmaz mont giymez sonra çarptımı ölüyo sonra motor tehlikeli ama öncelikle sen bütün korumanı aldınmı bunada bakmak lazım ben kasksız montsuz motora binmem ve olcak oldumu arabadada olur ama tabi motor 2 tekerlekli koruması daha az
motorda kask koruma pekte işe yaramaz istediğini yap zırhta taksan iyi bir kazada büyük hasar alırsın.. Aman dikkat et.. Zaten koruyucu elbiseleri vs alacak olsan en az 2-3k daha harcaman gerek tabi en iyilerini alırsan :)

motosiklet koruyucu giysi Toptan Satışı-Aliexpress.com ‘da Çinli motosiklet koruyucu giysi toptancılardan motosiklet koruyucu giysi ürünleri satın alın | Alibaba Group

motorda kask koruma pekte işe yaramaz istediğini yap zırhta taksan iyi bir kazada büyük hasar alırsın.. Aman dikkat et.. Zaten koruyucu elbiseleri vs alacak olsan en az 2-3k daha harcaman gerek tabi en iyilerini alırsan :)

motosiklet koruyucu giysi Toptan Satışı-Aliexpress.com ‘da Çinli motosiklet koruyucu giysi toptancılardan motosiklet koruyucu giysi ürünleri satın alın | Alibaba Group

daha öncede motorum vardı 2 sene oluo satalı yine buna benzer bir motor ozaman almıştım kıyafetleri ekipman var yani :) ve dediğiniz gibi motorda öyle yani zırhda taksan sonuçta 2 teker üstündesin çarptınmı seni tutan birşey yok

Buda ben kardesiniz.:) Plaka Tokat.:) Honda CBR FIREBLADE 900CC 150 Beygir.Yalniz bir kaza yaptim 2010 da Helikopter olmasa Ölmüstüm.Cok ama cok tehlikeli,Dikkatini cekerim Trafigi dünyanin en güvenli ülkesinde olmama ragmen bunu yaziyorum.Türkiye'de Motor Intihardir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri