Filipe Golay Parayı Kırdı

Benim yorumumdaki gibi videoyu atanlar justinle ilgili başka işlerden gelir elde eden kişiler zaten bi önceki yorumda verdiğim face grubu ve buna bağlı site bu adamlara ait
burdan almasada parayı kırıyolar siz ragat olun :D

Justin forevır :p bende 230 dolar gördüm 1 ayda :cool: 7 aboneden 1300 kusur yabancı abonem oldu ama sakata gelme iğtimali yüksek takipte olduğum justin kanallarında gördüm bunu

80k izlenime 260$ almıştım ben yabancı ülke ağırlıklı. 80-100k$ arası kazanmıştır en az.
yani 150-200.000 TL'cik :)

düzeltme: video süresi kısa imiş, 15 sn, bu durumda en fazla 100k TL kazanmıştır :)

80k izlenime 260$ almıştım ben yabancı ülke ağırlıklı. 80-100k$ arası kazanmıştır en az.
yani 150-200.000 TL'cik :)

yakın durumdayız :D banada patlayan videolara 2 hafta sonra gelen 3. taraftan sonra baktımda halen patlıyan o videolar3. taraf gelmese 150-200$ bırakcaktı ekstradan :mad:

videoyu çeken ablanın ismi Tatiana Neves Barbosa mış 26 yaşında brezilyalıymış. 2012'de Miss Bikini güzeli seçilmiş (internette resimleri var) :D

*Video youtubeye düştüğü için çok üzgünmüş.
* ne yapacağını bilmiyormuş, şaşkınmış.
*Arkadaşına yollamış videoyu, Youtub'a yükleyeceği aklına gelmemiş.
*ondan başka bir kız daha varmış.

vs...

kaynaklar.
'Justin Bieber sleeping with Girl in Brazil' video goes viral - latimes.com

Justin Bieber's Mystery Girl From Sleeping Video: What We Know About Tatiana Neves Barbosa | E! Online UK

şimdi gelelim asıl meseleye...

Bu Filipe Golay bu hatunun nesi oluyor? :D

videoyu çeken ablanın ismi Tatiana Neves Barbosa mış 26 yaşında brezilyalıymış. 2012'de Miss Bikini güzeli seçilmiş (internette resimleri var) :D

*Video youtubeye düştüğü için çok üzgünmüş.
* ne yapacağını bilmiyormuş, şaşkınmış.
*Arkadaşına yollamış videoyu, Youtub'a yükleyeceği aklına gelmemiş.
*ondan başka bir kız daha varmış.

vs...

kaynaklar.
'Justin Bieber sleeping with Girl in Brazil' video goes viral - latimes.com

Justin Bieber's Mystery Girl From Sleeping Video: What We Know About Tatiana Neves Barbosa | E! Online UK

şimdi gelelim asıl meseleye...

Bu Filipe Golay bu hatunun nesi oluyor? :D

YTPARA Gerçeklerin peşinde vol 1 :D

İlla Justin videosu atacaksanız pazartesi bekleyin atarsanız yeni şarkısını. ( Bu arada bende yüklemiştim o videoyu. :D )

Bende yüklemiştim ama uyarı vermişti sizdede verdi mi??

boş verin bizzede şans güler :D dün bir videom 301e takıldı diye konu açtım yumi kardşeim 400-500 hit alır dedi, bende 3k alır demiştim şimdi 36k hit almış ve 100den fazla beğeni )) şans bu

Bizde karışık bir şey yapsak takipi çekebilirmiyiz???

5 dakikada 200k gibi bir izlenim alıyor :D 15 dakikadır takip ediyorum da gerçekten süper bir durum :D
Ayrıca: Konuyu Toplam 89 Üye okuyor. (12 Kayıtlı üye ve 77 Misafir) :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri