Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar biraz sonra sahur olmak üzere, keyfinizi kaçırmak istemem ama yine bir videoya denk geldim internette bügün yüklenmiş.
Gecenizi rahatsız etmek niyetinde değilim. İsrail'in ne denli çocuk katili olduğunu apaçık gösteren bir video. Doktor çaresizce etrafına ve dünyaya haykırıyor.
Ben Müslümanım. Artık YETER ! Artık Müslüman kanı akmasından bıktık usandık.
KINA ! KINA ! KINA ! Nereye kadar. Videoyu izleyince şurada birşey yapamamaktan kendimi yiyip bitirdim. Elimiz kolumuz bağlı.
Eğer hastanede çekilen bu videoyu izlemek isteyen varsa PM ile gönderebilirim yine. Forumdaki arkadaşları rahatsız etmek ve kuralları çiğnemek istemem.
altındaki bir yorum ayet dikkatimi çekti
''Ve Allah'ı, zalimlerin yaptığı şeylerden gâfil sanma. Sadece onları, gözlerin dehşetten açılacağı güne tehir eder (erteler). '' İBRÂHÎM-42
https://www.facebook.com/photo.php?v=1506240552925649&set=vb.100006191558043&type=2&theater
Artık ufacık çocuklara işkence yapmayı öğretmeye başlamışlar. Adi şerefsizler
İsrail e ait ne kadar vahşet videosu varsa dünyaya göstermek babında spamını yapmak en doğru hareket olacaktır.
Bunu bütün dünyaya göstermek için şu forumdaki 10 bin kişi yeter
Her dilde yayınlayarak ve ilgili ilgisiz her türlü etiketi kullanarak ulaşabildiğimiz kadar kesime ulaşmak lazım
Hatta resimlerden slayt yapıp spamla yayabildiğimiz kadar yaymak lazım...
yarın elimden geleni yapacağım inşallah. onca zaman biriktirdiğimiz bilgiyi bir defa da Allah rızası için yayalım.
Merhaba arkadaşlar biraz sonra sahur olmak üzere, keyfinizi kaçırmak istemem ama yine bir videoya denk geldim internette bügün yüklenmiş.
Gecenizi rahatsız etmek niyetinde değilim. İsrail'in ne denli çocuk katili olduğunu apaçık gösteren bir video. Doktor çaresizce etrafına ve dünyaya haykırıyor.
Ben Müslümanım. Artık YETER ! Artık Müslüman kanı akmasından bıktık usandık.j
KINA ! KINA ! KINA ! Nereye kadar. Videoyu izleyince şurada birşey yapamamaktan kendimi yiyip bitirdim. Elimiz kolumuz bağlı.
Eğer hastanede çekilen bu videoyu izlemek isteyen varsa PM ile gönderebilirim yine. Forumdaki arkadaşları rahatsız etmek ve kuralları çiğnemek istemem.
Aynen hocam bende. Ölen eğer bir Hristiyan çocuğu ve Yahudi çocuğu olsa ortalığı ayağa kaldırırlardı. Onlarda ölmesin. Ama ölen Müslüman ya onların keyfine diyecek yok.
Adam videoda Obama'ya nasıl sesleniyor, BM sekreterine nasıl sesleniyor.
Bu müslümanların hali ne olacak. Bu acı ne zaman dinecek ne zaman ?
Şu İsrail'e dur diyecek hiç kimse yok mu ya hiç kimse yokmu İstanbul'un yarısı olan bir ülke dünyaya şu zulmü yapıyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.