usta bu şekilde imza yasak diye biliyorum haberin olsun..konuyla alakası yok ama![]()
1 ay falan oldu böylesir valla senden duyuyorum yasağı
http://slitherio.co - Mobil imza
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
usta bu şekilde imza yasak diye biliyorum haberin olsun..konuyla alakası yok ama![]()
[MENTION=33427]Emr[/MENTION] yapıyodu sanırım bilgi verir yasak demişlerdi[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] da soralım hatta ..
http://www.ytpara.com/374375-post5.html
Mechanic
Train to Busan
Sonsuzluk Projesi **
Kurtuluş Günü 1 , 2
ilk 2 filmi izlemedim istediğim tarzda değil hocamdıger 2 fılmıde ızlemıstım güzeldiler ama ben fantastik arıyorum ya
böyle atıyorum normal dünyadan bir anda elflerin culerın cinlerin konusan hayvanların oldugu sıhırlı bır dunya olabılır veya büyülü sihirli konuların ıslendıgı harry potter tarzı olabılır yada yüzükler efendisi tarzı olabilir
![]()
orman çocuğu
pan
hobbit
stardust
John Carter
hepsini izledim hocam yokmu başkahobbit tarzı
![]()
Arkadaşlar varmı güzel film önerebilecek fantastik dünyalarda geçen bir film örnek harry potter serisi narnia alice tarzı fantastik bir dünyada geçen film![]()
hobbit tarzı filmi bütün dünya bekliyor hocam
sana film felan yok hepsini izlemişsin![]()
%100 Garantili Filmler
Yıldızlı Filmler Kesinlikle önerdiğim filmlerdir.
Deadpool : Marvel şirketine ait olup diğer bütün süper kahramanların dışında farklı bir kurgu olmuş. Sinemada izlemenizi şiddetle tavsiye ederdim ancak şuan bu mümkün olmadığı için Pc nizden izleyebilirsiniz.
Ghajini: Amir Khan filmi olup aksiyonu bol önerilebilir bir film ancak çokta müthiş sınıfına girebilecek bir film değil.
Marslı: Uzay yolculuklarına bayılacak arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Marsta bir yaşam müjadelesini elen alan bir film.
Son Şans : Güzel bir film olup izlenilmesini tavsiye ederim
Ant-man : Marvel şirketine ait olup küçülüp büyülen bir süper kahraman filmi
Yenilmez Serisi
İronman Serisi
Çılgın Max : Eski dönemleri anlatan bir topluluk etrafında gezinen bir film. Eski yaşamı mücadeleyi birazda bilim kurgu seven aksiyoncu arkadaşlara önerilir.
**Bajrangi Bhaijaan : Bu filmi Beğenmemek elde değil. Bütün filmler bir yana bu film bir yana şiddetle izlenilmesini tavsiye ederim uzun bir filmdir ancak mükemmel ötesidir.
Kingsman Gizli Servis: Ajan filmidir eğlenceli ve aksiyon dolu önerilir.
Chappie : Çelik yumruklar filmini andıran bir film izlenilmesi tavsiye edilir.
**Yıldızlararası : Efsane bir film önerilir. Uzayı en iyi anlatıp şuanın bilinmezliklerini bilinmişliğe aktıran mükemmel bir yapıt.
Galaksinin Koruyucuları: Şiddetle önerelir. Komedi aksiyon uzay bilim her şey içinde.
Yarının Sınırında : Bilim kurgu filmi olup ölüp tekrardan dirilmeyi konu alan güzel bir film.
X-Men Serileri
Thor Serisi
Sihirbazlar Çetesi 1
Oblivion: Bilim kurgu filmi olup klonlanmayı ele alan bir film.
G.I Joe: Aksiyon filmi olup 1. filmi önerilir.
**Kod Adı:U.N.C.L.E : Şiddetle tavsiye edilir. Bir ajan filmidir aksiyon komedi aşk herşey içinde bol bol bulabilirsiniz
Pi ' nin Yaşamı : Yaşam mücadelesini anlatan güzel bir film.
Benim Adım Khan : Duygusal bir film tavsiye edilir. Amir KHan filmidir.
Çelik Yumruklar: Bir çocuğun mükemmel ötesi robot hikayesi. Bir robot ve bir insan ve kocaman bir dostluk.
Zamana karşı: Ne kadar hızlı olabilirsin? Dünyada 1 gün yaşama sınırın olsa 1 saat daha uzun yaşamak için neleri göze alabirsin? Bu soruların her birinin cevabı bu filmde
Yaşam Şifresi : Şiddetli öneririm.
Yüzüklerin Efendisi Serisi
Hobbit Serisi
**Uyumsuz Serisi: Dünyaya uyamazsan ve herkes gibi olmanı isterlerse bu durumda ne yapacaksın? Ya kaçacak ya mücadele edeceksin. Bütün bunların cevabı bu filmde
Seçilmiş: Siyah beyaz bir ekranla aktarılmış olan film güzel bir kurgu ve güzel bir bilim kurgu serisi olmuş
Evrim: Bilm kurgu filmi olup tavsiye edilir.
**Ben Efsaneyim:
Efsanelerin Efsanesi olan film will smith oyunculuğuyla efsane bir hal almış. Bu efsaneyi izlemediysen çok şey kaybedersin.
**Kelebek Etkisi: Bilim kurgu filmi olup oldukça eğlenebileceğiniz bir film.
Zor Ölüm Serisi
**Resident Evil 1-2-3-4-5 : Zombi istilası serisi olup şiddetle önerilir.
Sıkıysa Yakala : Güzel Filmdir Önerilir.
Not: Bunlar şimdilik aklıma gelen filmler bütün izlediklerimi yazsam bu sayfanın alamayacağına eminim şimdilik aklıma gelen ve sevdiğim filmler bunlar![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.