Film Arıyorum

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Ben X izleyebilirsiniz arkadaşlar ağır dram yalnız dikkat :)
[MENTION=16282]weberesice[/MENTION]

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] predestination, oldboy,shutter island,the man from earth,Timecrimes (2007),lost highway(kayıp otoban),memento,installer,prestige, Das Experiment, celda 2011,Rezervuar Köpekleri,karthik calling karthik,Gerçeğe Çağrı,BAJRANGİ BHAİJAAN

hocam bunları mutlaka izle. pişman olmazsın.

In Time izle hocam çok iyidir

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok sağlam filmdi hocam eyvallah varsa benzer alırım bi dal :D

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] predestination, oldboy,shutter island,the man from earth,Timecrimes (2007),lost highway(kayıp otoban),memento,installer,prestige, Das Experiment, celda 2011,Rezervuar Köpekleri,karthik calling karthik,Gerçeğe Çağrı,BAJRANGİ BHAİJAAN

hocam bunları mutlaka izle. pişman olmazsın.

eyvallah hocam izlemediğim 1 tane vardı onuda izledim varmı bu tip başka :D

Neredeyse herkes hakkında muhteşem demesine rağmen man from earth filmini izlemeyeceğim çünkü fragramı iğrenç.. Sırf bu yüzden yıllarca Yeşil Yolu da izlememmiştim ama ne yaparsın tasarımcı hastalığı :) Bir film beni fragramla vuramazsa başka türlü vuramaz çünkü yüzüne bile bakmam :D :D Şuan bende efil efil izleyecek film arıyorum.. Bu arada hala izlememmiş olma ihtimalin var mı bilmiyorum ama izlemediysen birkaç öneri..

The Walk (2015) - IMDb ( Aksiyon değil ama son 1-2 ay içinde gördüğüm en güzel filimlerden birisi )
Layer Cake (2004) - IMDb ( İzlenebilir Ama Çokta Beklentiye Girmemek Lazım )
Pixels (2015) - IMDb ( Hoş eğlenceli bir film )
Real Steel (2011) - IMDb ( Gerçekten çok güzel filmdir )
Ender's Game (2013) - IMDb ( Gerçekten çok güzel filmdir )
Deja Vu (2006) - IMDb ( Gerçekten çok güzel filmdir )
Maze Runner: The Scorch Trials (2015) - IMDb ( Gerçekten çok güzel filmdir ) Birinci filmi izlemediysen anlamazsın 2. film tam 1.'nin bittiği andan devam ediyor.

Dipnot: Deadpool'u merakla bekliyorum :D :D

arkadaşlar bir film arıyorum dun aksamdan bunaya torrentlerde var ama leech yok. yardımcı olursanız cok sevinirim. tr dub

Guguk Kuşu 1975 - One Flew Over the Cuckoos Nest

Hitman Ajan 47 2015 Türkçe Dublaj izle
Bol aksiyonlu ve gerilimli bir filmdir. Aksiyon severler kaçırmasın. Tavsiye ederim.

Görevimiz Tehlike 5 türkçe dublaj İzle
Aksiyon filmidir. Tom cruise falan var. Bu filmi izleyeli çok uzun oldu tam hatırlamıyom. Tavsiye ederim.

Karınca Adam hd türkçe dublaj İzle
Aksiyon,gerilim, fantastik filmi. örümcek adamı andırıyor biraz. karıncı adam elbisesini giyen küçülüp büyüyor. Ve karıncaları yönetebiliyor. Tavsiye ederim.

spectre, james bond filmi. Tavsiye ederim.
gaijin,
hint aksiyon filmidir. Gaijin filmin kötü adamıdır. gaijin kranlık işlerle uğraşan birisi. Filmde Sansey'in sevgilisi olan Kalpana trende farklı bir şehre giderken organ mafyası olan Gaijin'in adamlarından, kaçan bir kıza yardım etmeye çalışır. Gaijinin adamları Kalpanayı kovalamaya başlar. Şansına trende çok sayıda polislerin olduğu vagona denk gelir. Polisler Gaijinin adamları tutuklar. Kalpana gazetecilerde kahraman olarak görünür. Gaijinin eli çok uzundur. Üst mevkilerdede adamları vardır. Kalpana toplam 25 kızı organ mafyası olan gaijinden kurtar. Sonra 2 kızı gaijin hastaneden geri alır. Kalpana da bu duyar ve sinirlenip olayı araştırmaya gider. Gaijinde kalpanaya kıl olur ve öldürme planı yapar. Ve kalpana eve gitmeden eve adamlr saklanır. Ve kalpanayı öldürmeye çalışırlar. Kalpana durumu farkeder saklanır. Bu sırada SANSEY sevgilisi kalpananın yanına gelir. Gaijinin adamları 2 sini de yakalar. Kafaları Bi tane kalın bir demir sopa gibi bir dalgayla vurar. Kalpana ölür. Sansey in beyin ağır hasar alır. 15 dk önce olan herşeyin unutur. Yai sadece hafıza her zaman 15 dk yı hatırlar. Sanseyde Gaijini öldür diye heryerine dövme yapar. 15 dk öncesini unuttuğu için Yazarak ve fotoğraf çekerek hatırlamaya çalışır. Eskiden olan hiç bir şeyi hatırlamaz sadece her zaman 15 dk boyunca ne yaşadıysa onu hatırlar. Sansey gaijini öldürmeye çalışır.
Tavsiye ederim.

baahubali,
hintilerin en büyük yatırım yaptığı film olduğu söyleniyor. Hintlilerin yüzükleri efendisi filmine rakip olacak film olduğu söyleniyor. Tavsiye ederim.

çok sağlam filmdi hocam eyvallah varsa benzer alırım bi dal :D

eyvallah hocam izlemediğim 1 tane vardı onuda izledim varmı bu tip başka :D

Marslı veya Labirent Serilerini izledin mi :D Labirent çok iyi bak :D
Dizi de önerebilirim filmler çabuk bitiyor hocam :D The 100(bu favorim) ve Primeval var izle onları bilim kurgu bunlar hep çok iyiler :D

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

S.a Arkadaşlar Fantastik - Macera - Bilim Kurgu Tarzı Bir Film Arıyorum Film Yüzükler Efendisi , Hobbit , Harry Potter , Narnia Günlükleri , Dünyalı vs Tarzın'da Bir Film Alıyorum Film Yanı Koparsın Bu Dünyadan 2 Saatlık'de Olsa Fantastik Bir Dünyaya Geçiş Yapabılecegımız Türde Bir Film Arıyorum :D Tavsiyeleri Bekliyorum .. :D

Matrixi ve terminatörü saymamışsın burda ayrıca :D

Marslı veya Labirent Serilerini izledin mi :D Labirent çok iyi bak :D
Dizi de önerebilirim filmler çabuk bitiyor hocam :D The 100(bu favorim) ve Primeval var izle onları bilim kurgu bunlar hep çok iyiler :D

---------- Spam Engelliyici 18:55 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

Matrixi ve terminatörü saymamışsın burda ayrıca :D

izledim hocam labiret gerçekden fena marslıda superdı :D the 100'u ızlıyorum zaten eyvallah :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri