Film Çalışanlara Sorum

• Kullanıcı drdvll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

drdvll

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar;

Benim sıkıntım yt de film videoları ile ilgili adam atıyo filmi video ortası reklamlarına kadar açıyo ama ben atınca eşleşen 3. taraf veriyo ve adam bunu tek filmde değil çoğunda yapıyo bunun bi yöntemi var mı? Film çalışan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

partnerde dizi,film direk dünya engeli geliyor çözümü bilmiyorum.

belkı adamınkıde 3 taradır yada daha once atmıstır partnerdır once attıgında sıkıntı yoksa daha sonra partnerde 2 taraf vermıyor aynı flımı otekı kanalıma attıgımda 3 taraf verıyor ama adsense hesabımdakı vıdeom saglam

İşlenmeden dolar işaretini yak

Dediğinizi deniyicem hocam.

partnerde dizi,film direk dünya engeli geliyor çözümü bilmiyorum.

Tüm diziler değil hocam bazılarında gelmedi mesela, ama adam bütün dizilere reklam almış ben o filmleri partner olmayana da atıyorum aynı hatayı veriyo acaba networklerin farkı mı var onun zoomin mesela ve baya alternatif değil ünlü filmler de atmış.

belkı adamınkıde 3 taradır yada daha once atmıstır partnerdır once attıgında sıkıntı yoksa daha sonra partnerde 2 taraf vermıyor aynı flımı otekı kanalıma attıgımda 3 taraf verıyor ama adsense hesabımdakı vıdeom saglam
Yok hocam adam 2 gün önce atmış ve sadece tek kanal değil birçok kanala bakarak söylüyorum, bu piyasayı çevirenler var mutlaka bi yolu vardır.

valal bır yolu varsa oda goruntuyle oynayıp 3 tarafdan kurtuluyordur oyle bısey olsa sende aynı flımı cektınde sende vermemesı lazım

Serkan abinin bir konusu vardı bununla ilgili awe kanalları almıştı onlara son çıkan filmleri yüklemişti. telif dünya engelli vs hiçbirini vermemişti ama videoyu biz ordan çekip kendi kanalımıza attığımız zaman telifmi dersin dünya engellemi dersin hepsinden yiyorduk :D demekki bu adamlar onu çözmüş :)

3.Tarafı Geçmek İçin Çerçeve Falan Ekleyebilirisn :) Ama Video İşlenmeden Para Kazanmayı Açsan Bile Bi Süre Sonra Yine 3.Taraf Dünya Engeli Gelebilir Bu Konuda Deneyimliyimde :D

İşlenmeden dolar işaretini yak

Üstad dediğini yaptım dolar yandı eşleşen vermedi ve hala işleniyor 2 video üzerinde denedim işlenme bitince yine yazarım buraya (kanal partner)

3.Tarafı Geçmek İçin Çerçeve Falan Ekleyebilirisn :) Ama Video İşlenmeden Para Kazanmayı Açsan Bile Bi Süre Sonra Yine 3.Taraf Dünya Engeli Gelebilir Bu Konuda Deneyimliyimde :D

Hocam dediğiniz doğru olabilir ama benim takıldıgım o adamlar nasıl reklam alıyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri