Film,Dizi İceriklerini Atmayan Partnerler

O kadar mesaj var kimse benim dizi ve film kanalımı attı demediğine göre vardır bir hikmeti!!

quiz lifeye göre daha hassas atabilir

ama bence life atmıyor, söylentiler şehir efsanesi

tahminim, life tek çizgi filmi atıyor

+1
Hedef Life

Hocam zaten film,dizi çalışıyorsan başlı başına bi risk o yüzden kimse sana şu partner paranı öder şu partner paranı ödemez diyemez. Daha çok senin çalışma stiline bağlı

hocam orası oyle ama bunlara gelicegini sanmıyorum adsense yapsam sıkıntı korkuyorum ondada toplu kapanma olur diye

burda şu atmıyor bu atmıyor dese millet orayı Yıkarlar
o yüzden kendin 3-5 hesap kur dene

ilk defa kendime partner kanal yapıcam deneme yapma imkanım yok 10 gün sonra internet sürem biticek

Life'a bas sen kardeşim rahat ol :) dene bakalım kendin

+1
Life'de Karar Kıldım

Milletin dediklerine kulak asmayın derim.Atar/atmaz muhabbeti senin denemene bağlı bişey... Ayrıca paranızda kalmaz merak etmeyin(Life ve Quiz)...

Hocam Aynen Ama Herkez Şuanda Quiz'e Yükleniyor Yarı Yarıya Bolucem Kanalları Life,Quiz arasında

O kadar mesaj var kimse benim dizi ve film kanalımı attı demediğine göre vardır bir hikmeti!!

inşallah oyledir hocam

Hocam,
Dizi,çizgi film çalışırım yani uzun kategori ve de partnere bu içerikle girerim hiç atılmadı diyebilirim ve param kalmadı hiç birinde şükür (Life ve Quiz için konuşuyorum)...

Ve bunu yazdıktan sonra pm'ler yağacak neden atmıyorlar seni diye...
Akşam üzeri bi konuya V.Golf alacağım diye post attım..Çok pm geldi. :D

O yüzden pm'lere cevap vermicem.Ukalalık mı dersiniz artık ne derseniz....

Kısa ve öz , life ve quiz vakit kaybı ( sözleşme gelene kadar telifsizlerle bekletme , izlenim şartı ) awe mnation ekibi ise para kaybıdır ( blokeler ) :D

vakitten kazanırsın paradan kaybedersin veya tam tersi..asıl seçim bu yani..

Life'da 6 aydır Türkçe bir dizinin ödemesini alıyorum sorun çıkmıyor. Sadece Amerikan dizilerinde sorun çıkmakta bunu kendileri de söylüyor.

Kısa ve öz , life ve quiz vakit kaybı ( sözleşme gelene kadar telifsizlerle bekletme , izlenim şartı ) awe mnation ekibi ise para kaybıdır ( blokeler ) :D

vakitten kazanırsın paradan kaybedersin veya tam tersi..asıl seçim bu yani..

dostum bak 1 gün bekledim kanallar life quiz oldu izlenimler felan davetiye anında geldi onayladım , analystic hızlı yansısa kanalları actıgım gün baglarım partnere izlenim alıyorlar

Life'da 6 aydır Türkçe bir dizinin ödemesini alıyorum sorun çıkmıyor. Sadece Amerikan dizilerinde sorun çıkmakta bunu kendileri de söylüyor.

hocam ben turkce içerik çalışmıyorum birde basvuru yaparken mail adresine kanalın mail adresinimi yazıyorsunuz ?

Desene bana kıyak geçiyor adamlar :D 1k ya 8$ bırakan abd dizisi mevcut kanalım da :D

Kanalını yeni soktuysan farkettiklerinde amerikan dizilerini çok uzun barındırmıyorlar. 2 ay dayanmıyor o içeriklerde atıyorlar.

---------- Spam Engelliyici 21:19 ---------- Önceki Mesaj 21:19 ----------

hocam ben turkce içerik çalışmıyorum birde basvuru yaparken mail adresine kanalın mail adresinimi yazıyorsunuz ?

Evet kanalın mail adresini yazıyorsun.

hiç bir şeyin garantisi yok adsensenin varmı ? yok bunlarında yok....kardşeim ama şunu söliyim awe atmaz paranıda alırsın ama öyle ama böyle....kapanmazda sürekli giderse paranı öder zamanında kapanırsa ödemeni sallar biraz...

---------- Spam Engelliyici 21:43 ---------- Önceki Mesaj 21:42 ----------

atmazmı film dizifilm bi sürü kanal sokuyorum ama sürekli atıyor zorlamanın mantığı yok bence

güzel kardşeim dneeyimlerimin sonucu : life de quizde %100 atyıor...amma 1 hafta amma 1 ay ama mutlaka atyıor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri