Film fragmanı yüklemek

Turkuaz

Yasaklanmış
Arkadaş ytda araştırma yaparken bakıyorum biri yabancı film fragmanı yüklemiş,film yüklemiş aylardır duruyor kanal para da kazanıyor.(Videoları olduğu gibi koymuş hızlandırma,filtre,çerçeve vs yok)Ben telif gelir,dava açılır diye düşünüyordum o yüzden bu tür videoları yüklemiyordum.Bu şekilde videolar yükleyebiliyor muyuz?(Özellikle bu şekilde çalışan arkadaşlara sorum)

Arkadaş ytda araştırma yaparken bakıyorum biri yabancı film fragmanı yüklemiş,film yüklemiş aylardır duruyor kanal para da kazanıyor.(Videoları olduğu gibi koymuş hızlandırma,filtre,çerçeve vs yok)Ben telif gelir,dava açılır diye düşünüyordum o yüzden bu tür videoları yüklemiyordum.Bu şekilde videolar yükleyebiliyor muyuz?(Özellikle bu şekilde çalışan arkadaşlara sorum)

simdi aklımdan geciyordu , youtube de bayagı var film..

telif gelir dava açılır diye düşünürsek vay halimize

Forumumuzda mahkemelik olan arkadaşlar olmuştu çizgi film yükledi diye.

Edit:Şimdi baktım Owen nickli biri fake konu açmış sonra da banlanmış yani çizgi film yüzünden mahkemelik olmamış.(Ben daha detayını bilmiyodum sadece görmüştüm)

Son düzenleme:
Forumumuzda mahkemelik olan arkadaşlar olmuştu çizgi film yükledi diye.

Davalık olması için karşı bildirimde bulup itiraz etmesi gerek . Şimdiye kadar hiç telif yedim davalık olan diyeni duymadım olacağını da sanmam sen karşı bildirimde bulunmadıktan sonra

Son düzenleme:
Davalık olması için karşı bildirimde bulup itiraz etmesi gerek . Şimdiye kadar hiç telif yedim davalık olan diyeni duymadım olacağını da sanmam sen karşı bildirimde bulunmadıktan sonra ...

Yani film,fragman yükle mi diyorsun?

ben film yada film fragmanı çalışmıyorum bişey diyemem hocam, ama hiç youtubede davalık olanı görmedim davalık olman için itiraz vs etmen gerek diye biliyorum yanlış bilgi vermeyim yine de

Yukarıda yazdım Owen nickli biri yazmış ama fake miş banlanmış sonra yani çizgi filmden warner bros dava açtı diye okumuştum baktım eski konulara banlanmış yalanmış yani.

ben bir ara dizi, film, fragman calistim, kanal uctu gitti, ama yt ne kadar istersen kanal var, hemde cam gibi videolar 1080p hd hepsi, nasil geciyolar ne yapiyolar anlamadim, adamlar islerini biliyolar arkadas

ben bir ara dizi, film, fragman calistim, kanal uctu gitti, ama yt ne kadar istersen kanal var, hemde cam gibi videolar 1080p hd hepsi, nasil geciyolar ne yapiyolar anlamadim, adamlar islerini biliyolar arkadas

Hocam hiç başınıza böyle davalık bir olay gelmedi değil mi?Veya film şirketi size bildirimde bulundu mu?

sukur davalik bir durum yokta, kanal dayanmiyo, dunya engeli, telif, ne ararsan var abi, bence itiraz etmezsen davalik olmazsin

Aynen birisi davalık oldum diye yalan haber yayıp milleti korkutmuştu :)
Başka da ne davalık olan gördüm nede davalık oldum. 20-30k'dan fazla spam kanal basmışımdır hiç bişey gelmedi başıma.

Telif hakları bende olan birkaç film var. Hatta birisi 27 kasımda vizyona girecek. Birisi filmin fragmanını yüklemiş ama çok amatörce video da 80k izlenmiş. Şimdi ben bu videoya eşeleşen bile atmam, bırakalım izlensin bize gişede bilet olarak geri dönüşü olur :) Yani yapımcılar böyle düşünüyor. Gişe işi bittikten sonra basarım kanala telifi:)

tr çalışma sinema çekimi yükleme, dava felan açılmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri