film işi ile ugrasan arkadaslar bı baka bılır mi?

thedimebag

Yasaklanmış
internette site uzerınden full fılm yayınlamanın rısklerı nelerdır.saygılarımla

Adsensey siteni bağlayamazsın. Birde ordada telif sıkıntısı var diye biliyorum.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

internette site uzerınden full fılm yayınlamanın rısklerı nelerdır.saygılarımla

popüler oldukça riski artar..arkadaşın verdiği güze bi örnek dizimag...günlük kazancı 7000 $ imiş (haberlerin yalancısıyım ben)

Gel gör ki günde 100$ kazanırsan başının belaya gireceğini falan sanmam..sadece googledan değil başka servislerden reklam alırsın..Affilate sitelerinden reklam koyarsın ürün satışından veya hizmet satışından pay alırsın...

popüler oldukça riski artar..arkadaşın verdiği güze bi örnek dizimag...günlük kazancı 7000 $ imiş (haberlerin yalancısıyım ben)

Gel gör ki günde 100$ kazanırsan başının belaya gireceğini falan sanmam..sadece googledan değil başka servislerden reklam alırsın..Affilate sitelerinden reklam koyarsın ürün satışından veya hizmet satışından pay alırsın...

Benim korkum mahkemelik olmayalim da

Benim korkum mahkemelik olmayalim da

dostum dediğim gibi çok büyük paralar dönmediği sürece mahkemelik olmazsın

hem sana telif hakkı sahibi önceden ulaşır bu sitede bu video benim kaldırınız der yani mahkeme aşamasına gelene kadar bayaa işi var onun :)
internete baktığın zaman yüzlerce(sadece türkiyede bile) film dizi sitesi var

Dostum cevaplar icin sag ol.musadenle bisey daha sorucam. Bi tip sitelere reklam nerden alicam adsense gibi. Hizmet veren bi hizmet varmi?

bir kısma kadar pek bir risk olacağını zannetmiyorum ancak ne zaman birilerinin kuyruğuna basarsan o zaman tehlike artıyor. Demek istediğim rakip çok tehlike var ancak parada var kurnaz olursan her türlü para kaldırabilirsin. Bende açmayı düşünüyodum ancak şuan askıya aldım bazı şeylerden dolayı

bir kısma kadar pek bir risk olacağını zannetmiyorum ancak ne zaman birilerinin kuyruğuna basarsan o zaman tehlike artıyor. Demek istediğim rakip çok tehlike var ancak parada var kurnaz olursan her türlü para kaldırabilirsin. Bende açmayı düşünüyodum ancak şuan askıya aldım bazı şeylerden dolayı
Ne gbi seyler. Maddiyatmi

Dostum cevaplar icin sag ol.musadenle bisey daha sorucam. Bi tip sitelere reklam nerden alicam adsense gibi. Hizmet veren bi hizmet varmi?

Affilate marketing diye aratırsan googledan daha çok kaynak bulabilirsin dostum sağlık sayfaları için ender saraçın felan var görüyorum sen de muhakkak denk gelmişsindir..İnternette gördüğün google reklamlarının dışındakilerin çoğu ortaklık ordan bi sonuç çıkarabilirsin kendine..illa bi site istiyosan

https://www.6bets10.com/tr/

en altta ortaklık programı var

yabancı server kiralarsın siteyi orda barındırırsın, kendi ad soyadını vermezsin, bunlar sadece senin içini rahatlatır, adamlar istedikleri an zaten seni evinden alırlar :D ama uğraşıcaklarını hiç ama hiç sanmıyorum.. dizimag günde 7000 dolar kazanıyodu artık birilerinin dur demesi gerekiyo, günlük 40 50bin hite kadar bişey olcağını sanmıyorum..

vidyoda™ reklam burada! / video reklam hakkında bır bılgın varmı dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri