Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba bir sorum olucak bizim evdeki internet çok sorunlu bir anda yavaşlama gibi durumları çok oluyor sizce film izleme gibi işlemler için vds almam mantıklı olur mu =
sence vds de izlediğin videonun görüntüsünü vds+görüntü şeklinde almakmı daha hızlıdır yoksa sadece görüntüyü pc den almakmı.
vds sunucuya uzaktan bağlanıp film izlemeyimi düşünüyorsunuz? benmi yannış anladım hocam.
ama biliyorsun ki iş hızda bitiyor 720p kalitede bir videoyu pc nerdeyse 10 dkda açıyor
sesı nasıl alıcak arkadas
vdsten ses ana pc ye geliyor. bende geliyor yani![]()
ama biliyorsun ki iş hızda bitiyor 720p kalitede bir videoyu pc nerdeyse 10 dkda açıyor
Merhaba bir sorum olucak bizim evdeki internet çok sorunlu bir anda yavaşlama gibi durumları çok oluyor sizce film indirip siteye upload etmek mantıklı olur mu
ne yapmam gerekıyor bendede gelmesı ıcın hocam extra bır durum var mı ?bılmıyordum ben daha onceden geldıgını
4gb ram olan vdslerimde rahatlikla video, film vs izleyebilirsiniz.
hayır hocam vdsden film indirip upload etmek
edit film izleyecekdim aklım oraya gitmiş konuyu düzelttim
Merhaba bir sorum olucak bizim evdeki internet çok sorunlu bir anda yavaşlama gibi durumları çok oluyor sizce film indirip siteye upload etmek mantıklı olur mu
kimin dünyadan haberi yok acabaSanırım daha önce uzak masa üstü bağlantısı hiç kullanmadın.
senin vds dediğin makinelerde ekran kartı diye bişey yokkisen bırak video izlemeyi bir yerden biryere dosya taşırken bile ekran donuk donuk geçiyor.
Vds gibi sanal sunucuların hızı sadece video indirme ve yüklemek için işe yarar başka türlü bir randıman alamazsın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.