KimLanBunLaR
Yasaklanmış
Inception dicemde onu izlemeyende yokdur heralde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Inception dicemde onu izlemeyende yokdur heralde
oldukça iyi filmlere benziyor son 2 film olan elysium , oblivion fazla beğenmesemde fena değiller. snowpiercer kesinlikle izleyecem muhteşem duruyor bakalım içerik nasıl.
Hocam snowpiercer i mutlaka izlemelisin yok böyle bir film baya sağlam . Ben kolay kolay film beğenmem de snowpiercer gerçekten güzel birde "the butler" Siyahilerin zamanında çektiği sıkıntıları işliyor . Bu filmde baya bi hüzünlendim Obamayı bile ağlatmış bir film dönem filmi ama sen bilirsin bunu da öneririm.
boş oda
tepenin gözleri 1
Liste yaptım başa yapıştırdım o filmi bugün yarın izlerim![]()
Liste yaptım başa yapıştırdım o filmi bugün yarın izlerim![]()
Korku filmi hiç izlemedim ve sevmem izlediğim tek korku filmi Testere oda korku filmi sayılmıyor heraldeKorku filmlerinde ha çıktı ha çıkacak mantığından filme konsantre olamıyorum ve etkisi altında kalıyorum bir süre değişik birşey
![]()
Öyle zaman geçsin diye izleyeceksen Ninja Assassin çok güzel, bol aksiyonlu ve düblor kullanılmamış bi ninja filmi,
eğer film izliyorsam bi mesaj versin, beni biraz etkilesin, hüzünlendirsin diyorsan, 3 idiots, Ghajini, The Godfather
Dram olarak Black
Onun dışında Limitless de çok güzel bi film burada hiç önerilmemsine şaşırdım herkesin izlemesini tavsiye ederim.
[MENTION=8895]palipleten[/MENTION] arkadaş 6 aydır belki git izle diyor hep ertelemişimdir. Bilim kurgu sevdigim için ama ilk video yu izleyince izlenmeye değer bir video oldugunu anladım bile
Aamir Khanin tüm filmleri öyle ya adamlar yapiyo3 idiot hayatımı değiştirdi
filmin temel mesajı" sevdiğin işi yap sevdiğin işi yaparsan hem para kazanırsın hem mutlu olursun"
ben de buna mükabil edebiyat bölümünden ayrıldım sinemacılık bölümüne gittim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.