Judge
Yasaklanmış
Herkese iyi geceler öncelikle yatmadan şöyle bir film izleyeyim dedim aradım bulamadım önerilerinize ihtiyacım var 
Romantik film arıyorum
Romantik film arıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Herkese iyi geceler öncelikle yatmadan şöyle bir film izleyeyim dedim aradım bulamadım önerilerinize ihtiyacım var
Romantik film arıyorum![]()
Hocam nedense Türk filmlerini fazla sevmiyorumyabancı var mı bildiğiniz
![]()
Türk filmleri candır yaYabancı romantik pek bilmiyorum ama The Reader iyi filmdir romantik sayılabilecek bir film. Fakat aileyle izlenilebilecek bir film değil. Uyarımı yapayımda
![]()
kardeşim o filmi önereceğine adama direk bir premium hesap ver![]()
hocam mad maxın romantik olduğuna eminmisiniz ya
![]()
ooo değilde Game Of Thrones başlasa artık !![]()
o arada "fargo" dizisini izle hocam. ikinci sezonu harikaydı. Her sezonun hikayesi farklı olduğu için direk 2. sezondan başlayabilirsin. Got'dan daha zevkliydi benim için.
müsait oldum zaman izlim, hocam stil olarak got'a benziyor mu?
müsait oldum zaman izlim, hocam stil olarak got'a benziyor mu?
o filmi sinemada izlemek gerek. "ayı sahnesi" gibi bir efsane sahneyi bilgisayarda,tvde filan izleyip mahvetmemek gerek. o yüzden sinemaya gitmeyenlere önerilmemeli bence![]()
yok dostum. ama harika filmdir yani ben olsam onu izlerdim. romantik olarak şunları yazmıştım:
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
Gone girl (pek de romantik sayılmaz)
The Longest Ride
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.