Film Öneriyorum (YTCEO)

YTCEO

Yasaklanmış
Arkadaşlar işlerin durumu ortada herkes artık filmlere sarıyor.Uzun yıllar boyunca sinemada çalıştım bundan sonra film arama derdine son diyebilirsiniz.Hergün bu konuda günün filmi ve isteyenlere alternatif bir film önecereğim.

06.11.2015 Günün Filmi : Jack Reacher
Yapım: 2012
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
07.11.2015 Günün Filmi : Apocalypto
Yapım: 2006
İMDB: 7,8/10
Tür: Dram, Macera
08.11.2015 Günün Filmi : THE MARTİAN (Marslı)
Tür: Aksiyon, Macera
09.11.2015 Günün Filmi : Arınma Gecesi
Yapım:2013
Tür: Full Aksiyon
Ar%C4%B1inma_gecesi_anarsi.jpg

Ufak Not:Böyle birşey Türkiye'de olsa ne olurdu çok merak ediyorum. :)

Not:İzledikten sonra pişman olup keşke izlemeseydim bu filmi hiç tanımasaydımda şuan baştan izleseydim gibi yorumlar lütfen yapmayınız.
Dip Not:Arkadaşlar kolay kolay her filmi izlemem ve size önerdiğim filmleri korkmadan güvenerek izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlerin durumu ortada herkes artık filmlere sarıyor.Uzun yıllar boyunca sinemada çalıştım bundan sonra film arama derdine son diyebilirsiniz.Hergün bu konuda günün filmi ve isteyenlere alternatif bir film önecereğim.

06.11.2015 Günün Filmi : Jack Reacher

126-290x405.jpg

Konusu:Esrarengiz bir adam esrarengiz cinayetler ve akıl dolu katil kim mantığı :) izlemeyen varsa hiç durmasın.

Not:İzledikten sonra pişman olup keşke izlemeseydim bu filmi hiç tanımasaydımda şuan baştan izleseydim gibi yorumlar lütfen yapmayınız.

Bundan sonraki tavsiyeleriniz de film yılını ve türünü de yazarsanız çok süper olur. Sinema sever biri olarak özellikle takip edeceğim.

Bundan sonraki tavsiyeleriniz de film yılını ve türünü de yazarsanız çok süper olur. Sinema sever biri olarak özellikle takip edeceğim.

Yorumunuz dikkate alınarak düzeltilme yapıldı.Teşekürler.

Şiddetle tavsiye ediyorum

Paramparça - Aloft

Aloft (2014) - IMDb

Jennifer Connelly ve oyunculuğu her zamanki gibi mükemmel
Konusu:
Çocuklarına bakmak için çırpınan Nana Kunning'in (Jennifer Connelly) dünyaca ünlü bir sanatçı ve şifacıya dönüşmesinin hikayesi.

İyi seyirler..

@YTCEO arabalarla ilgili film önerirmisin hızlı ve öfkeli serisi hariç hepsini izledim zaten

Güzel bir düşünce, kendi payıma teşekkür ederim arkadaşım. Zira; o kadar çok seçenek ve o kadar az zaman var ki... Bilen birilerinin referansı gerçekten önemli.

Ayrıca !

Film sitesi yapan ve/veya yapacak olan arkadaşlara söylemek istediğim bir şey var.

Portföyünüze almış olduğunuz filmler hakkında açıklamalara çok özen gösterin, mümkün olduğunca fazla bilgiyi açıklamalara ekleyin.

Site içerisi aramalarda doğru ve çeşitli etiket kullanımını önemseyin.

Teşekkürler.

Beyler film konusu gorunce yeni konu acmayip sorayim dedim;
Mad max (Fury Road) filmini 3D indirebilecegim bir yer varmi Torrent haricinde.
Dil: Fransizca olursa super olur :)

Hadi Sinemaya!

Spectre
Vizyon Tarihin 6 Kasım 2015
Tür :Aksiyon , Casusluk , Macera , Suç

Obliviondan sonra tom cruise filmlerine bakasım gelmiyo ama deniyelim bakalım :)

bende izledim güzel film ayrıca konuyu da sevdim teşekkürler

sağolasın kardesim filmi izledim valla çok iyiydi izlemeyen arkadaslara tavsiyem kesinlikle izleyin :);)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri