Film Sektöründe Yeni basliyanlar icin

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Selamlar Arkadaslar.
öncelikle flagci arkadaslara saygilarimi sunarim
sonra diger yeni basliyan kardeslerime basarilar dilerim
film sektörü youtubede zor istir
bazende cok kolaydir
yada söyle diyeyim aslinda siz isi zora sokuyorsunuz
özel mesaj atiyorsunuz skypeden yaziyorsunuz
abi ben film yüklüyorum eeee abi izlenmiyor
nerden yükledin abi botla cektim
tabi izlenmez
sen zaten kullancilarin izledigi seyi yüklüyorsun bi insanin bi filmi hatirlamamasi icin üzerinden 2 yil gecmesi gerek
demek istedigim su olmayani bulmaya calismak
internetde o kadar film varki youtubede daha olmayan kesfedilmeyi bekleyen
3-4 ay önce filmifullizle diye bir siteden 2 tane türk filmi buldum
youtubede olmayan ve yükledim
özellikle ona bir tane adsense actim
ve asagidaki resimdeki sonuca ulastim bunu yapmak cidden zor degil arkadaslar
botdur vds dir ugrasmaniza gerek yok
hem o islerde her zaman ban korkusu para kazanma kapanma korkusu var
derseniz ki bunlardanda sirket telif atiyor
ya birak atsin sen zaten 100 bini gectikden sonra atarsa atar film isinde
yani youtubede bulunmayan bir video zaten index alir cabuk
1 ay icinde zaten 100 bine yaklasir
bundan ne kazanirsin en az 300 tl kazanirsin
bunun gibi 4 tane olsa 1200 lira bu paraya aksama kadar hammallik yapipda kazanan insanlar var.
herkeze iyi calismalar dilerim.

Film sektorunden flagcılar sagolsun soguttular güzel paralar dönüyor ama 2 hafta zor duruyor kanal

bende film sektörundeyim çalışmasını bilene gerçekten güzel para var

bizim türkler film sekteröne de dadandı artık baska dillere yönelin

Filmi iyi arayıp taramak lazım, aranma hacmi youtubede var mı yokmu. Çünkü her film izlenmez bi araştırma yapayım en iyisi :)

film dizi maç özetleri gibi sektörler kısa vadede kazandırır.Uzun vadede kazandırmaz.Kanalınızın çok çabuk telif yeme olasılığı olur.Ayrıca diğer kanallarınızda etkilenir.Ama kısa vadede güzel para kazandırır.

agalar ben tvde çalışıyorum hardiskte full yerli yabancı film var sanırım 2000 dosya üzeri baktım çoğu youtubede yok eski 70 ile 90 yılların filmleri...acep kullansam mı...?

[MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] ortalama bgbg kaç hocam? video ortası reklamlar açık mı?

onları nasıl yükleyeceksin :) iyi bağlantı şart hem misal kemal sunal eşleşen verirse :(

şirkette 20 pc var geceleri çalışıyorum...çoğu boşta olur geceleri.fiber kullanıyoruz bi gecede 3 film gideri var.Kemal Sunal yok sanırım. Değişik saçma sapan filmler var bonanza bile var sen düşün tarihi eser filmler ama belki diyorum işte olur mu tutar mı...Türk Filmleride var tabi eskilerden....

şirkette 20 pc var geceleri çalışıyorum...çoğu boşta olur geceleri.fiber kullanıyoruz bi gecede 3 film gideri var.Kemal Sunal yok sanırım. Değişik saçma sapan filmler var bonanza bile var sen düşün tarihi eser filmler ama belki diyorum işte olur mu tutar mı...Türk Filmleride var tabi eskilerden....

Hic dusunme bile durdugun hata, basla simdiden uploada :)

Sana şunu söyleyeyim geçen hafta yüklediğim bir film videom 100K üstün izlenim almıştı1 günde.Sahte telifden gitti.Itiraz ettim reddildi.Çekemeyen insanlar da var.

Hic dusunme bile durdugun hata, basla simdiden uploada :)

hocam belkide filmden öte böle yöresel belgesellerde var mesala kuşlar filan yada aslanlar yada uzay ne bilim bişeleri yapma teknikleri baktım çoğu yok hatta hiçbiri yok acaba içlerinden müziksiz olanları alıp alıp yüklesem diyorum ama çok üşeniyorum be valla :S mesala elimde 175 bin organik aboneli bir youtube kanalı var 2 videosu kaldı beyaz show kanalı idi adını değiştirdim ölecene yatıyor öleki facebook beyaz show sayfasıda var sanırım en aktif bizim sayfaydı genede uğraşamıyorum benim kendi kanalım var işte kendi montajlarımı zar zor istek üzerine atıyorum ah şu üşengeçliğim :(

Burası çok iyi olmuş

"abi ben film yüklüyorum eeee abi izlenmiyor
nerden yükledin abi botla cektim
tabi izlenmez
sen zaten kullancilarin izledigi seyi yüklüyorsun bi insanin bi filmi hatirlamamasi icin üzerinden 2 yil gecmesi gerek"

bence dene bişi kaybetmezsin ama sık sık kontrol et dünya geneli eşleşen gelenleri hemen sil sonra para akzanmanı kapatmsınlar diye

Film sektöründen kazandığınız paradan hayır gelmez beyler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri