Film sitem için yardım kodlarla alakalı

youtub60

Kayıtlı Üye
film sitemde embed koduyla film çekiyorum fakat. 144p de takılı kalıyor rendera geçiceğim zatende bunun nedeni ne oluyor acaba adam atıyo 720p açılıyor onda ve başkasında fakat çözemedim

kodları şu şekilde

Screenshot by Lightshot

1280x720 olarak aliyorum genelde fotoğraftaki deneme yaptıgım için düşük
rendermi almak gerekiyor illa. yoksa başka kod ile üyeliksiz açılırmı 720p

ok.ru sitesi engelliyor çünkü hocam. Bazıları temadan kaynaklandığını söylüyor. Ama tam olarak araştırmadım. linke tıklayıp ok.ru sitesinden izlerseniz istediğiniz kalitede izleyebilirsiniz. Sanırım ok.ru film sitelerini reklam olarak kullanmış olabilir. Yani kendi reklamını bedava yaptırmak için başlarda izin verdi. Şimdi ise yamuk yapıyor.

ok.ru sitesi engelliyor çünkü hocam. Bazıları temadan kaynaklandığını söylüyor. Ama tam olarak araştırmadım. linke tıklayıp ok.ru sitesinden izlerseniz istediğiniz kalitede izleyebilirsiniz. Sanırım ok.ru film sitelerini reklam olarak kullanmış olabilir. Yani kendi reklamını bedava yaptırmak için başlarda izin verdi. Şimdi ise yamuk yapıyor.

şimdi şöyle bişi ben başka siteden kopyalıyıpda 720p açılan video gördüm bunu görmesem tamam diyecem :)
benim temada sorun var galiba

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION];

Hocam aynı link başka sitede 720p kalitesinde açıldıysa büyük ihtimal temadan dolayıdır. (aynı linkin altını çizdim. Aynı film demiyorum.Neden altını çizdim. Çünkü o filmler farklı tarihlerde, farklı kullanıcılar tarafındanda paylaşılmış olabilir. Yani 2 ay önce belki böyle bişey yoktur. Sonraki aylara böyle birşey yapmışlardır. Yada özel üyelik rütbeleri vardır. Özel üyelerin linklerine yüksek kalitede izleme imkanı sunarlar.) Tabii tam olarak bilemiyorum ok.ru neden yapmıştır nasıl yapmıştır. Ok.ru hakkında tek bildiğim film sitelerin film yüklediği paylaşım platformu ve ok.ru Rusların facebooku olduğunu biliyorum.

[MENTION=28267]youtub60[/MENTION];

Hocam aynı link başka sitede 720p kalitesinde açıldıysa büyük ihtimal temadan dolayıdır. (aynı linkin altını çizdim. Aynı film demiyorum.Neden altını çizdim. Çünkü o filmler farklı tarihlerde, farklı kullanıcılar tarafındanda paylaşılmış olabilir. Yani 2 ay önce belki böyle bişey yoktur. Sonraki aylara böyle birşey yapmışlardır. Yada özel üyelik rütbeleri vardır. Özel üyelerin linklerine yüksek kalitede izleme imkanı sunarlar.) Tabii tam olarak bilemiyorum ok.ru neden yapmıştır nasıl yapmıştır. Ok.ru hakkında tek bildiğim film sitelerin film yüklediği paylaşım platformu ve ok.ru Rusların facebooku olduğunu biliyorum.

neyse yeter bu kadar embed kopyası :) ben rendera geçiyorum.

film sitemde embed koduyla film çekiyorum fakat. 144p de takılı kalıyor rendera geçiceğim zatende bunun nedeni ne oluyor acaba adam atıyo 720p açılıyor onda ve başkasında fakat çözemedim

kodları şu şekilde

Screenshot by Lightshot

1280x720 olarak aliyorum genelde fotoğraftaki deneme yaptıgım için düşük
rendermi almak gerekiyor illa. yoksa başka kod ile üyeliksiz açılırmı 720p
Çözümün burda hocam
Ok.ru Videoları Kalite Sorunu İçin Fix Ücretsiz :) Koşun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri