Film Sitem - Tanıtım - Öneri - Görüş

video alternatiflerini daha fazla yap bence. bazen sitelerde dizi izlicem mesela hep krıık linkler oluyo. ayrica özgün bi tema kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum. kendin yaptırsan bütcen varsa. ilerde hit alıncada yaptırabilirsin tabii.

video alternatiflerini daha fazla yap bence. bazen sitelerde dizi izlicem mesela hep krıık linkler oluyo. ayrica özgün bi tema kullansan daha iyi olur diye düşünüyorum. kendin yaptırsan bütcen varsa. ilerde hit alıncada yaptırabilirsin tabii.

Görüşlerin için teşekkür ederim. Notlarım arasında aldım video alternatif seçeneklerini. Özgün tema için imkanlar kısıtlı biraz inşallah ileride düşüneceğim.

İlgilenip hergün içerik girersen birgün bir bakmıssın site uçmuş sende paraya para demion :D

İnternet'te bulunan fakat sitenizde bulunmayan birkaç film takıldı gözüme. Uzun süredir beklenen filmleri takip edip öncelikleri ona verirseniz daha hızlı ilerleyecektir siteniz.
Bu arada ek olarak siteye belli başlı yabancı dizileri eklerseniz yararı olacaktır. Emek verilirse iyi yerlere geleceğine eminim kolay gelsin hocam.

seo yapıyormusun ????

Şuana kadar hiçbir işlem yapılmadı sadece site içi seo ayarları yapıldı film sonu ekler gibi vs. başka hiçbir işlem yapmadım.

İlk başlarda blogmark sistemi almıstım onu kullanıyordum ama zararı olacağı için vazgeçtim.

Halen herhangi bir seo işlemi yapmıyorum.

İnternet'te bulunan fakat sitenizde bulunmayan birkaç film takıldı gözüme. Uzun süredir beklenen filmleri takip edip öncelikleri ona verirseniz daha hızlı ilerleyecektir siteniz.
Bu arada ek olarak siteye belli başlı yabancı dizileri eklerseniz yararı olacaktır. Emek verilirse iyi yerlere geleceğine eminim kolay gelsin hocam.

Teşekkür ederim görüşleriniz için, dikkate alacağım.
Ayrıca belirttiğiniz filmleri mesaj yoluyla iletirseniz çok sevinirim :)

bak mesela ekşisözlükte bir link paylaştılar birkaç gün önce. az bilinen ama izlenmesi gereken filmler diye. mesela o sayfanın günlük 10k ziyaretçisi vardır. ordaki filmlerin de rekabeti düşük ama sayfada paylaşıldığı için ciddi potansiyel izleyicisi oluştu artık. böyle ziyaretçisi olan sitelerin listelerindeki filmleri bulup sitene eklersen rekabeti düşük olduğu için çok büyük ihtimalle sitendeki filmler googlede ilk sıralara çıkar. çünkü bu filmleri pek paylaşan yok. tabi bu senin ana hedefin olmayacak. siteni alt kategorilerde güçlendirmek için kullanacaksın. diğer filmleri de paylaşırsın. birkaç ay sonra da biraz hacklink hop günlük 50k ziyaretçili film sitesi:) tabi sosyal medyayı falan hiç anlatmıyorum onları sen yapacaksın.:)
https://seyler.eksisozluk.com/omurl...ecek-nitelikte-dev-bir-dunya-sinemasi-listesi

bak mesela ekşisözlükte bir link paylaştılar birkaç gün önce. az bilinen ama izlenmesi gereken filmler diye. mesela o sayfanın günlük 10k ziyaretçisi vardır. ordaki filmlerin de rekabeti düşük ama sayfada paylaşıldığı için ciddi potansiyel izleyicisi oluştu artık. böyle ziyaretçisi olan sitelerin listelerindeki filmleri bulup sitene eklersen rekabeti düşük olduğu için çok büyük ihtimalle sitendeki filmler googlede ilk sıralara çıkar. çünkü bu filmleri pek paylaşan yok. tabi bu senin ana hedefin olmayacak. siteni alt kategorilerde güçlendirmek için kullanacaksın. diğer filmleri de paylaşırsın. birkaç ay sonra da biraz hacklink hop günlük 50k ziyaretçili film sitesi:) tabi sosyal medyayı falan hiç anlatmıyorum onları sen yapacaksın.:)
https://seyler.eksisozluk.com/omurl...ecek-nitelikte-dev-bir-dunya-sinemasi-listesi

Yorumların için teşekkür ederim hocam dikkate alıyorum notlarıma aldım :)

Siteyi bilmemde Sağlam linklemişssin güncel film kelimesinde :) ama YTpara dısarı ,linkleri nofallow ise bir işe yaramaz

Hocam teması çok hoşuma gitti baya güzelmiş :D Boğucu reklamlarda şuan yok siteyi keşfeden filmleri burdan takip etmeye başlar bence :) Hit arttırmak içinde sadece sayfanızda paylaşmakla kalmayın hocam facebook üzerinde gruplara fırsat oldukça paylaşın. Faydasını fazlasıyla görürsünüz

Hocam teması çok hoşuma gitti baya güzelmiş :D Boğucu reklamlarda şuan yok siteyi keşfeden filmleri burdan takip etmeye başlar bence :) Hit arttırmak içinde sadece sayfanızda paylaşmakla kalmayın hocam facebook üzerinde gruplara fırsat oldukça paylaşın. Faydasını fazlasıyla görürsünüz
Çok uzun bir süre daha böyle devam ama ileride elbet masraflari karşılayabilmek için reklama gireceğiz sanirim ama kullanici dostu reklamlar ile bogmadan gözü yormadan. Görüşlerin için teşekkür ederim notlarima ekledim hocam facebook gruplarına önem vereceğim teşekkürler. :)

Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar, İnceleyenler için tekrar tekrar teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri