Film sitemiz açıldı

[MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION] :) üstadım inan ki hiç bir şey yapmıyorum ne exe ne dosya bildiğin pc ölüyor :D daha 2 ay oldu yine aynı sorunu yaşadım :D

boşver neyse hayırlısı olsun artık sizden izleriz o zaman :D

Sen ekran kartına bir baktır üstad ısınma filan yapıyordur belki Sağolasın :D

grini 50 tonu tr varmı sitende sen onu de bi :D,ispanyolca rusça buldum tr yok :D

Tüm film sitlerinde olduğu gibi sayfa sayfa dolaşmaktan sıkılıyorum. tek sayfada 50 film gösterilse mutlaka biri gözüme çarpar,2. sayfadan sonra siteden çıkıyorum genelde.

Tüm film sitlerinde olduğu gibi sayfa sayfa dolaşmaktan sıkılıyorum. tek sayfada 50 film gösterilse mutlaka biri gözüme çarpar,2. sayfadan sonra siteden çıkıyorum genelde.

Hocam öylede resimlerin kalitesi bozuluyor ondan dolayı böyle yaptık

Hocam öylede resimlerin kalitesi bozuluyor ondan dolayı böyle yaptık

Hocam aynı boyutta kalsın aşağı indikce uzasın. Hafıza çok yer derseniz bazı siteler gördüm facebook gibi alta kaydıkça yeni sayfa ve reklamlar çıkıyor oda pratik. İlerde düşünürsünüz belki benimki izleyici görüşü.

Başarılar Dilerim Ama Başka Sitelerdeki Filmleri Kendi Sitenize Yüklemeniz İyi Gözükmüyor :)

Tema Da Her Yerde Gördüğümüz Temalardan :D

Sizin Siteniz Tutarsa Benim Siteye De Başkalarının Filmlerini Koymak Düşecek :D

Beyler film sitesini açtım açacam filan bazı arkadaşlarla konuştuk zaten domain hakkında filan neyse açtık siteyi bir 20 gün oldu alexada 10 bine kadar düştük reklamsız yapıcam siteyi ordan gelecek 5-10 tl için gerek yok hiç kirletmeye dedim reklamsız güzel bir site yapmaya çalıştık önerileriniz v.b varsa alırım

Site:FilmDiziEvreni - Evrenden bir yudum
Ya ben göremedim yada İdm puanları yok. Yani videoya girmeden idm puanını görebileceği bir kısım olmalı one göre film seçiyoruz bence İdm yi göstermeyen film sitesi boş ( Filme tıklayınca gösteriyor ama her filme tek tek tıklayıp idm sine bakamayız)

Hocam aynı boyutta kalsın aşağı indikce uzasın. Hafıza çok yer derseniz bazı siteler gördüm facebook gibi alta kaydıkça yeni sayfa ve reklamlar çıkıyor oda pratik. İlerde düşünürsünüz belki benimki izleyici görüşü.

:D Güzel fikir hocam not aldım

---------- Spam Engelliyici 17:50 ---------- Önceki Mesaj 17:49 ----------

Ya ben göremedim yada İdm puanları yok. Yani videoya girmeden idm puanını görebileceği bir kısım olmalı one göre film seçiyoruz bence İdm yi göstermeyen film sitesi boş ( Filme tıklayınca gösteriyor ama her filme tek tek tıklayıp idm sine bakamayız)

İmdb puanını ekleriz hocam fotoğrafın yanına türçe düblaj altyazı yazdıgı gibi sağolun not aldım

2. dünya savaşı filmleri hastasıyım. ama güzelleri olursa tabi iyi olur. sobibordan kaçış mesela çok güzel bir filmdi çocuken hata dizi olarak izlemiştim tvde. onu bulamıyorum bu tip filmleri koleksyona eklerseniz iş yaparsınız en azında benim nazarımda.

hayırlı olsun :) birde filmlerin yanında yada altında imdb puanlarını koayrsan cok iyi olur :) Bol ve bol kazançlar :)

öncelikle hayılı olsun.

her nedense film sitesine girip 1 film bile izleyemeden pc ye format atmak zorunda kalıyorum bi bakmışım virüs gelmiş bunlar tesadüf olabilir mi?

not:site sahibi olarak size soruyorum durduk yere virüs neden gelir ? [MENTION=13576]Pars Yazılım[/MENTION]

Cok buyuk genlleme yapmıssınız dostum, antivirüs yada adbloks kullanın, ınternet sonucta burası her an her yerden hersey gelebilir.

Cok buyuk genlleme yapmıssınız dostum, antivirüs yada adbloks kullanın, ınternet sonucta burası her an her yerden hersey gelebilir.

Çözdük onu hocam arkadaşın pc kasma yapıyormuş virüsle alakası yok büyük ihtimal ekran kartıyla alakalı bişey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri