Film sitesi icin video player

Bakinec777

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar, bazi sitelerde karsilasiyorum film veya dizileri kendi playerlari olarak paylasiyorlar, yani ok.ru vk.com, mail.ru gibi sitelerden embed code eklemiyorlar, mesela ornek olarak dizibox.net gibi siteler var kendileri player kullaniyor, eklenti mi ne anlamadim, jwplayer, uppodplayer ve ya kendi site adlari olarak player kullaniliyor, boyle bir playerlar nasil kullanilir?

https://www.jwplayer.com/pricing/

eskiden (mail.ru patlamadan önce) film sitesi sahipleri bu siteyi kullanıp kendilerine özgü ve embed'i çekilemeyen bir player kullanıyorlardı. ok.ru filan çekemiyordunuz o yüzden. bu linkteki player'ın ücretlilerini isteğe göre isim logo vs koyabiliyorsunuz

https://www.jwplayer.com/pricing/

eskiden (mail.ru patlamadan önce) film sitesi sahipleri bu siteyi kullanıp kendilerine özgü ve embed'i çekilemeyen bir player kullanıyorlardı. ok.ru filan çekemiyordunuz o yüzden. bu linkteki player'ın ücretlilerini isteğe göre isim logo vs koyabiliyorsunuz

Anladim hocam, peki jwplayer gibi baska bildiginiz video playerlar var mi?

Nasil yani hocam tam olarak anlamadim :)

film sitesi için player pek önemli değildir, ücretsiz olarak openload.co , vid.ag siteleri var filmleri oraya upload edebilirsiniz. üstelik bu siteler size yayınladığınız içerikten dolayı reklam ödemesi de yapar.

film sitesi için player pek önemli değildir, ücretsiz olarak openload.co , vid.ag siteleri var filmleri oraya upload edebilirsiniz. üstelik bu siteler size yayınladığınız içerikten dolayı reklam ödemesi de yapar.

Anladim hocam, zaten onlari kullaniyorum fakat onlarda da filmlerin silinmesi sorunu var, yayindan kaldirilmasi falan

vid.ag,youwatch,openload,idowatch,ok.ru.netu.tv ve daha fazlası da var hocam.Detaylı bilgi istiyorsan pm at hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri