Film sitesi için VK,Mail.ru dışında site tavsiyesi

• Kullanıcı DMer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

DMer

Yasaklanmış
Arkadaşlar mail.ru VK OK.ru gibi siteler dışında çalıştığınız video hostlar var mı

En güzeli film ve dizi sitelerine girip tek tek hangi hosta yüklemişler kontrol etmek bir çok yeni video yüklenecek yer bulunabilir.

vid.ag
openload.co

vid.ag ye film yükledim sadece,siteye bile eklemedim hesabı banladılar.

openload a deneme amaçlı 2 film yükleyip siteye ekledim reklamları da minimuma çektim 15 dolar gelmiş:D

21lj41i.jpg

openload a deneme amaçlı 2 film yükleyip siteye ekledim reklamları da minimuma çektim 15 dolar gelmiş:D

21lj41i.jpg

2 siteyide hic kullanmadim film sitelerinde cok goruyordum sadece. Birde bu para kazandirma olayi gercekse odemede yapiyorsa buraya yukluyelim videolari daha karli :)

2 siteyide hic kullanmadim film sitelerinde cok goruyordum sadece. Birde bu para kazandirma olayi gercekse odemede yapiyorsa buraya yukluyelim videolari daha karli :)

Ödeme yapıyorlar,bazı forumlarda denk geldim adamların bikaç senelik konuları var direk destek veriyorlar ve ödemelerden baya memnun millet,bitcoin,webmoney.. her türlü yöntem var

Ödeme yapıyorlar,bazı forumlarda denk geldim adamların bikaç senelik konuları var direk destek veriyorlar ve ödemelerden baya memnun millet,bitcoin,webmoney.. her türlü yöntem var

Denemek lazim ozaman. Youtubeye alternatifler uretmek lazim :)

21lj41i.jpg

openload sadece upload/download sitesi değil mi hocam ? player destek i olduğunu bilmiyorum ?

Son düzenleme:

Hangi siteler para ödüyor hocam film -dizi yüklendiginde ?

mail . ru ok vk bunlarda para varmı ?

openload sadece upload/download sitesi değil mi hocam ? player destek i olduğunu bilmiyorum ?

http://www.wjunction.com/95-file-hosts-official-support/198965-openload-io-video-mp3-image-file-up-40$-10k-unlimited-speed-no-premium-acc.html

su konuda söyle demiş sitenin sahibi

"oh. Im thinking i can watch online videos there. :/ "

"You can, but you need to convert your video in our filemanager. Just rightclick on the file and choose "Convert into streamable file""

Dosya Yöneticisinden sag tıklayıp " Oynatılabilir Formata Dönüştür " dememiz gerekiyormus. online video izletmek için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri