film tavsiye edermisiniz(izlemek için:))

hobbit i izle. sinemada izledim sonu cok güzel !!!!!

Ben yabancı dizi izliyorum alt yazılı ve mükemmel ötesi diziler var sana önerebileceğim,
reklam olsun diye yazmıyorum site adını yazıcam DiziST - Türkiye'nin en kaliteli yerli ve yabancı dizi izleme sitesi
bu sitede üç diziyi en baş sezon 1. bölümlerinden izlemeye başla bayılacaksın

Revolution - The Walking Dead - Arrow

sitede dizinin sayfasına girince konusu yazıyo ordan bakarsın bu üç diziyede bayılıyorum mükemmel gerçekten

GHAJINI 3 IDIOTS FANAA TARE ZAMAN PER(ya da öle bişi) Bu 4 filmi izlemediysen hiç bir filme başlama bence :)

Taare zameen par :) Birde Dil chahta hai var bu Amir khan filmleri izledikten sonra artık eskisi gibi full aksiyon, dövüş, bilim kurgu filmleri izlemekten vaz geçtim :) Böyle güzel anlamlı mesaj veren izledikten sonra bi süre etkisinde bırakan filmler aramaya başladım :) Ama maalesef daha iyilerini bulamadım..

Bir de eklemeyi unutmuşum "Can Dostum" filmini izle hatta şimdi izleyebiliyorsan şimdi izle hayatında görebileceğin en iyi filmlerden biri.

''Green street hooligans underground'' İzle bunu mutlaka.

hocam onu dün izledim hayran kaldım:D diğer dediklerinide izledim aslında tamda bu tür film arıyorum :D

---------- Mesaj saat 22:21:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:18:48 civarında gönderildi. ----------

ilk bölümdenmi sarmaya başlıyor yoksa bazı diziler gibi 5 10 bölümden sonramı eğer ilk bölümden başlıyosa heyecan hemen izleyeceğim hocam:)

hocam ilk bölümü tabiri caizse ağzı açık izliyorsunuz, her bölümü bir film gibi, inanılmaz bi hayal gücü ile yapılmış dizi bilime, evrene dünyaya bakış açınızı değiştirir eğlenmenizin yanında size bir şeyler katar.
ilk bölümde 1-2 dk lık bi sevişme bölümü var geriye kalan 5 sezonda yok, aile ile izlenebilcek bir dizi. şiddetle tavsiye ederim. Lostu izlediyseniz onun yapımcısından (bu arada bu mesajı ilk defa okuyanlar için fringe dizinsinden bahsediyorum)

hocam ilk bölümü tabiri caizse ağzı açık izliyorsunuz, her bölümü bir film gibi, inanılmaz bi hayal gücü ile yapılmış dizi bilime, evrene dünyaya bakış açınızı değiştirir eğlenmenizin yanında size bir şeyler katar.
ilk bölümde 1-2 dk lık bi sevişme bölümü var geriye kalan 5 sezonda yok, aile ile izlenebilcek bir dizi. şiddetle tavsiye ederim. Lostu izlediyseniz onun yapımcısından (bu arada bu mesajı ilk defa okuyanlar için fringe dizinsinden bahsediyorum)

Valla ben bu diziye başladım ve matamatikmi desem kimya fizikmi desem bu bölümlere bi merak bir ilgi hatta aşk sardı beni bölümümde bilişim teknolojileri arastırdım baya ünide içinde yazılım ,fizik,kimya gibi 2 leme yada 3 leme olan bölüm meslek arayışına girdim zaten yazılım okumayı planlarken matematikten yana sıkıntı yok o nalet hepsinde var zaten :D dizimag göçüp gitmeyeydi şimdi boşlukta kaldım yeminle sağlam dizi sitesi ve üstte saydığım bölüm meslek arayışına katkılara açığım arkadaşlar

ahh olivya ahh :D

Piyon Şiddetle tavsiye ediyorum. izleyin bence

Valla ben bu diziye başladım ve matamatikmi desem kimya fizikmi desem bu bölümlere bi merak bir ilgi hatta aşk sardı beni bölümümde bilişim teknolojileri arastırdım baya ünide içinde yazılım ,fizik,kimya gibi 2 leme yada 3 leme olan bölüm meslek arayışına girdim zaten yazılım okumayı planlarken matematikten yana sıkıntı yok o nalet hepsinde var zaten :D dizimag göçüp gitmeyeydi şimdi boşlukta kaldım yeminle sağlam dizi sitesi ve üstte saydığım bölüm meslek arayışına katkılara açığım arkadaşlar

ahh olivya ahh :D

olivya dunham, gitmeyeydin, freeze fbi! diyeyedin:D
bende fiziğe zaten meraklıydım hocam diziden sonra dahada arttı.
lazerle uçak vurmaca procem vardı lisedeyken tubitak'a göndermiştim :)

olivya dunham, gitmeyeydin, freeze fbi! diyeyedin:D
bende fiziğe zaten meraklıydım hocam diziden sonra dahada arttı.
lazerle uçak vurmaca procem vardı lisedeyken tubitak'a göndermiştim :)

Valla inşallah bir gün olur nediyim hocam :)bendede güzel düşünceler var birde person of interest var bilirmisin bilmem gerçi o biraz sade kalıyor buna göre ama biraz yazılım ve aksiyon olunca ben tamamım .d
bu arada fbı cümlesini en güzel Charlie reis diyordu FBI Diye ama o ölünce az demedik biz Üşüyoruz Charlie reyiz diye dizimag'de az yas tutmadık :D

açlık oyunları 2012 fena değil,
bide biraz konusu değişik polisiye bir film izlemeni isterim Ceset
gerilim tarzı Anne 2013
aksiyon mükemmel bir film :Kursunlar Arasinda

Tron Efsanesi (Tron Legacy) 2010 yapımı bir film.İzlemeyenler için tavsiyemdir.

Taare zameen par :) Birde Dil chahta hai var bu Amir khan filmleri izledikten sonra artık eskisi gibi full aksiyon, dövüş, bilim kurgu filmleri izlemekten vaz geçtim :) Böyle güzel anlamlı mesaj veren izledikten sonra bi süre etkisinde bırakan filmler aramaya başladım :) Ama maalesef daha iyilerini bulamadım..

Aynen kardeşim,mesela bir Jason filmlerine bakıyorum,tamam iyi hoş aksiyon macera var ama filmde ruh yok,sosyal mesaj yok,filmden çıkarabileceğimiz bi sonuç yok! O onu dövüyor,o onun arabasını patlatıyor cart curt.

Ama AAmir Khan'ın filmlerinde hem onlar var hem duygu yüklü filmde,sosyal mesajlar var :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri