Film Tavsiye Lütfen

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
teyzem rahatsız olduğu için yalnızım film ile oyuna yaslanıcaz napalım torrent birazda film için çalışsın

[MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] in konusunda güzel tavsiyeler var ordan bakın bence konu açmak yerine.
Yanlarına yazdım bende konularını kendinize göre seçersiniz.

Fight Club : Bu Filmi 10 Defadan Fazla İzledim. Her Seferinde Yeni Bişeyler Öğrendim . Kesinlikle Kaçırma . En Son İzlediğimde İlluminatiye Karçı Dini Nasıl Savunduklarını Öğrendim. Birkaç Sahnede Müslümanları Savunuyor.Allah Bilir Bi Sonraki İzleyişimde Ne Görecem ... Kesinlikle izle Ama Aklın Yerindeyse .. Çok Derin Bi Film İlk Seferde Pek Olayı Çözdüm Diyemiyo insan... ;)

WARRIOR : Kafes Dövüşü Konulu Tom Hardyle Tanıştığım Film On Numara Bi Film.

Intouchables : Yok Böyle Bi Film Konusunu Anlatamam Ama Aşırı Derecede Bağlıyo Seni Film Kendine Bunu da 1 2 Kez izlemişimdir :D

Bir Kölenin 12 Yılı : Kanser Etti Bu Film Sinirden Beni . Bide Gerçek Hikaye Çok Koyuyo Adama ...Brad Pitt De Var İzle Derim . Ben Kitabını Bulim Alıp Okuyacam . Gece 1 Gibi İzledik Filmi Mal Olduk Sonunda Çok Zor Bi Durum İzle Derim ...

Çok Varda Hele Bunları İzle Sora Yazariz Dierlerini :D

HA İlla Fantastik Diyosan "World War Z" ;

Fight Club : Bu Filmi 10 Defadan Fazla İzledim. Her Seferinde Yeni Bişeyler Öğrendim . Kesinlikle Kaçırma . En Son İzlediğimde İlluminatiye Karçı Dini Nasıl Savunduklarını Öğrendim. Birkaç Sahnede Müslümanları Savunuyor.Allah Bilir Bi Sonraki İzleyişimde Ne Görecem ... Kesinlikle izle Ama Aklın Yerindeyse .. Çok Derin Bi Film İlk Seferde Pek Olayı Çözdüm Diyemiyo insan... ;)

WARRIOR : Kafes Dövüşü Konulu Tom Hardyle Tanıştığım Film On Numara Bi Film.

Intouchables : Yok Böyle Bi Film Konusunu Anlatamam Ama Aşırı Derecede Bağlıyo Seni Film Kendine Bunu da 1 2 Kez izlemişimdir :D

Bir Kölenin 12 Yılı : Kanser Etti Bu Film Sinirden Beni . Bide Gerçek Hikaye Çok Koyuyo Adama ...Brad Pitt De Var İzle Derim . Ben Kitabını Bulim Alıp Okuyacam . Gece 1 Gibi İzledik Filmi Mal Olduk Sonunda Çok Zor Bi Durum İzle Derim ...

Çok Varda Hele Bunları İzle Sora Yazariz Dierlerini :D

michaelsikkofield okuyor musunuz?

edit:
Hocam o fight club'ın Müslümanlığı savunması tamamen uydurma. :)
Film genel olarak sağa sola çekilmeye çok müsait.
İnsanlar da tam anlamıyla çözemiyor aa sikkofield böyle böyle demişti diyip bizde oraya çekiyoruz.
Birde michaelsikkofieldhatalari.blogspot var zamanında sikkofield okuyan birinin açtığı.
Tezi antiteziyle okursanız daha net sonuçlara varabilirsiniz.
Kesinlikle sikkofieldi kötülemiyorum tam tersi çok güzel tespitleri var, tüm yazılarını tek tek okudum,
ancak çok yanlış anladığı noktalar da var. :)

michaelsikkofield okuyor musunuz?

Aynen. Aslında Okumuyordum. Fight Club'a Bakınırken Blogunu Gördüm Okudum Tamamını Sonra Filmi Bidaha İzledim İyi Gözlemlemiş Arkadaş. Zaten İlluminatiyi Biliyodumda Fight Club'da Dikkatimi Çekmemişti.

Blogunu Okudum Baya İyiymiş Takip Ediyorum Arasıra

" Gravity " filmini izle tek kelime ile muhteşem. Kullanılan visual efektler , o anlar , o sahneler varya izlerken yemin ederim kadının uzayda oksijeni biterken benimde bitmiş gibi nefesimi tutuyordum o derece büyük bir zevkle izledim. Hiç bıkmadan 10 kere bile izleyebilirim hocam. Türkçesi "Yer Çekimi" anlamına geliyor, bilim kurgu filmi gerçekten asla pişman olmazsınız izleyin derim :)

Limit Yok,
Zamana Karşı .
İzle pişman olmazsın .

uzay oyunları konus fantastikmi bilmem ama yatarken güzel gideceğine eminim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri