Film Tavsiyesi...

beyin fırtınasi isteyen inception izlesin
sade güzel bir film olarak da önerim we bough a zoo (düşler bahçesi) gerçekten çok güzel bir film elle ve scarlet filme ayrı tad veriyor

---------- Mesaj saat 01:33:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:32:05 civarında gönderildi. ----------

fast and furious 6

---------- Mesaj saat 01:35:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:33:28 civarında gönderildi. ----------

limitless yazılmış ama tekrar tekrar tavsiye ederim
james camerondan sanctum

---------- Mesaj saat 01:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:35:44 civarında gönderildi. ----------

pi nin yaşamı güzel

Dizi izlemek isteyenlere öneriler:
Spartacus serisi çok iyidir. Sürükleyicidir ve 4 sezon.
Rome Bu dizide Spartacus e benzer ama burada entrikalar daha çok ve sürükleyici. Karakterlerden biri Titus Pullo ve sırf bunun için bile izlenir.
Breaking Bad Kimya öğretmenliğinden uyuşturucu ticaretine uzanan bir adamın öyküsü. Herşey bir gün kanser olduğunu öğrenmesiyle başlıyor ve film kopuyor.
Walking Dead Zombi konulu dizilerin şu anda en iyisi diyebiliriz. Gerek başlangıç bölümü olsun greek diğer bölümler çok iyi yapılmış bir dizi. Tabi ben ilk sezonu başarılı buldum sonraları biraz yavanlaştı ama olsun.
Dexter Şu anda 4. sezona geçtim ve sürükleyici bir dizi. Dexter isimli karakterin yaşamını anlatıyor. Tabi baş roldeki karakter sadece suçluları öldüren bir seri katilse işler değişiyor.
Ray Donovan - Baş karakterimiz filmin adı aslında yani Ray Donovan. Konusu ise Ray Donovan ünlü insanların sorunlarını bir şekilde çözen ve onlardan para kazanan bir eski boksör. Küçüklüğünde rahip tarafından cinsel tacize uğramış olan kardeşi ve kendisinin hikayesini anlatıyor. Film sürükleyici ve baş karakter çok iyi oynuyor.
Hell on Wheels - Western sevenler için çok güzel bir dizi. Konusu bir adamın ailesi öldürüldükten sonra intikam almasını anlatıyordu güya ama daha sonraları konu tren yolu yapımıyla ilgili mücadeleye döndü tabi baş karakter gayet iyi oynuyor. Fakat benim beklentilerimi karşılamıyor tabi ama izliyorum yinede. Ben biraz daha bu western yani nasıl desem Clint Eastwood filmlerindeki western havasını bulamadım ama yinede gayet iyi bir dizi.
Do No Harm - Sabah 08:00 dan akşam 20:00 a bir doktorken akşam 20:00 dan sabah 08:00 a kadar da bambaşka bir karakter olsanız ne yapardınız? Çok farklı bir konuya sahip bir dizi her hafta izliyorum kaçırmadan.
The Blacklist - Taze çıktı bu dizi ve şu anda baya sükse yaptı diyebilirim. Dünyanın en büyük suçlusunun günün birinde gelip teslim olması ve ismi dahi bilinmeyen bir listeyi FBI ile paylaşmasını konu alıyor. Tabi baş karakterin kuralları geçerli. Çok etkileyici ve güzel bir seri olacağa benziyor.
Lilyhammer - Yeni dizilerden biri bu. Bir mafya liderinin diğerlerini gambazlaması sonucu FBI dan hayatını Lilyhammer kasabasında geçirmesini talep ediyor ve komedi burada başlıyor. Baş karakter güzel roller güzel ama bazı huylarını sevmedim adamın ama takip ediyorum hoş bir dizi.

Anime izlemek isteyenlere öneriler:
Naruto: En iyi animeler arasında hatta 1.sırada diyebilirim. Konusu çok güzel ama biraz yavaş ilerliyor. İlk sezon 220 bölüm yanlış hatırlamıyorsam. İkinci sezon Shippuden ise şu anda 300 küsürlerde sanırım. İzlenmesi gereken bir animedir.
Bleach: En iyi animelerden bir tanesi uzun soluklu bir animedir. 366 küsür bölümü vardır. Animasyonları vb naruto gibi güzeldir.
One Piece - Star tv de daha önceden yayınlanıyordu Türkçe olarak. Lastik lastik roket diye cümlesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Uzun soluklu bir anime.
Death Note: İzleyin kesinlikle bağlıyor. Konuyu yazmim ama o derece iyi. Tabi herkes beğenmeyebilir.

Şimdi standart animeleri geçtiysek gelelim asıl bomba animelere. Yukarıda yazdıklarımı herkes bilir zaten.

Savaş büyülü güç vb:
Shingeki no Kyojin: 2013 ün en iyi animesi. Şu anda hem çizim hem konu olarak en iyi anime diyebilirim. Çok aşırı bir şekilde tutuldu ve seviliyor.
Claymore: Çok güzel bir anime ama geri planda kalmış. 2. sezon gelse keşke dediğim tek anime diyebilirim. İnsanları avlayan ve onların arasında kılık değiştirerek yaşayan Yoma adlı canavarların olduğu bir dünyada....
Gantz: Bilim kurgu tarzı birazda ecci içerir.
Berserk: Beğendiğim bir anime 2. sezonu devamı gelmedi bir türlü. Filmini yaptılar 3 bölüm ama anime nerde be kardeşim yazık oldu.
Swort art online: Online oyun konulu anime çok tutuldu buda.
High School Of The Dead : Zombi animesi ve çizimler güzel.

Dövüş:
Hajime no Ippo: En iyi dövüş animelerinden biridir ve ayrıca çok komiktir. Özellikle Takamura san a yıkılıyorum :)
Hajime no Ippo New Challanger: Serinin devamıdır ama 26 bölümdü sanırsam.
Historys Strongest Disciple Kenichi : Hem komik hemde güzel bir dövüş animesi.

Komedi ama çok pis komedi:
Great Teacher Onizuka: Bir çete liderinin öğretmen olması sonucu neler olacağını anlatıyor. Çok aşırı komedi içerir.
Slam Dunk - Bunu ataride çok oynardık eskiler bilir :). Çok komik bir anime.

Ben Inception ilk basta olarak, Memento, The Prestige, Shutter Island, Source Code gibi filmlere bayılıyorum, "mind-fuck" denilen film turu

Son gunlerde de Now You See Me diye bir filim çikti bunlara benzer, sana onerim bunlar :)

Hocam Bunları evet izledim çoğunu, gerilim macera hoppiri zippiri pek tat vermiyo :) böyle, Patch Adams, Umudunu Kaybetme, 3 idiot gibi ne bilim etki yapıcak bir film olsa aslında çok bomba olur...

* Temel İç Güdü aslında tekrar izlerim de iş yerindeyiz sıkıntı olur yakalanırız falan :) gel izah et sonra bu normal falan diye :)

Başlangıç (Rüya içinde rüya onun içinde bir daha rüya. Acayip bir film. Filmi bitirdiğinde bir düşünce hali.Leonardo DiCaprio oynuyor filmde. )

12 Maymun (Zaman yolculuğu yapılıyor filmde. Filmi bitirdiğinde olduğun yerde kalırsın. O kadar etkileyici.)

Zindan Adası (Öyle bir karmaşa yok. Leonardo DiCaprio var filmde. )

Şiödilik benden bu kadar öneriler. Bu filmlerin her biri düşündürdü film bittikten sonra. Yani etkisi hemen geçmiyor. Hele başlangıc.

Başlangıç (Rüya içinde rüya onun içinde bir daha rüya. Acayip bir film. Filmi bitirdiğinde bir düşünce hali.Leonardo DiCaprio oynuyor filmde. )

12 Maymun (Zaman yolculuğu yapılıyor filmde. Filmi bitirdiğinde olduğun yerde kalırsın. O kadar etkileyici.)

Zindan Adası (Öyle bir karmaşa yok. Leonardo DiCaprio var filmde. )

Şiödilik benden bu kadar öneriler. Bu filmlerin her biri düşündürdü film bittikten sonra. Yani etkisi hemen geçmiyor. Hele başlangıc.

Dün gece Ucuz Roman la Olağan Şüphelileri indirdim düşündürmedi ikiside :) çk kötü değillerdi ama çok bombada değillerdi, şimdi nöbete devam Başlangıç ve 12 maymun u indiriyorum anlattığına göre aradığım tarzda :) vakit olursa diğerlerinide izlemeye çalışıcam tşk öneri için...

Spartacus serisi çok iyidir. Sürükleyicidir ve 4 sezon.
Rome Bu dizide Spartacus e benzer ama burada entrikalar daha çok ve sürükleyici. Karakterlerden biri Titus Pullo ve sırf bunun için bile izlenir.
Breaking Bad Kimya öğretmenliğinden uyuşturucu ticaretine uzanan bir adamın öyküsü. Herşey bir gün kanser olduğunu öğrenmesiyle başlıyor ve film kopuyor.
Walking Dead Zombi konulu dizilerin şu anda en iyisi diyebiliriz. Gerek başlangıç bölümü olsun greek diğer bölümler çok iyi yapılmış bir dizi. Tabi ben ilk sezonu başarılı buldum sonraları biraz yavanlaştı ama olsun.
Dexter Şu anda 4. sezona geçtim ve sürükleyici bir dizi. Dexter isimli karakterin yaşamını anlatıyor. Tabi baş roldeki karakter sadece suçluları öldüren bir seri katilse işler değişiyor.
Ray Donovan - Baş karakterimiz filmin adı aslında yani Ray Donovan. Konusu ise Ray Donovan ünlü insanların sorunlarını bir şekilde çözen ve onlardan para kazanan bir eski boksör. Küçüklüğünde rahip tarafından cinsel tacize uğramış olan kardeşi ve kendisinin hikayesini anlatıyor. Film sürükleyici ve baş karakter çok iyi oynuyor.
Hell on Wheels - Western sevenler için çok güzel bir dizi. Konusu bir adamın ailesi öldürüldükten sonra intikam almasını anlatıyordu güya ama daha sonraları konu tren yolu yapımıyla ilgili mücadeleye döndü tabi baş karakter gayet iyi oynuyor. Fakat benim beklentilerimi karşılamıyor tabi ama izliyorum yinede. Ben biraz daha bu western yani nasıl desem Clint Eastwood filmlerindeki western havasını bulamadım ama yinede gayet iyi bir dizi.
Do No Harm - Sabah 08:00 dan akşam 20:00 a bir doktorken akşam 20:00 dan sabah 08:00 a kadar da bambaşka bir karakter olsanız ne yapardınız? Çok farklı bir konuya sahip bir dizi her hafta izliyorum kaçırmadan.
The Blacklist - Taze çıktı bu dizi ve şu anda baya sükse yaptı diyebilirim. Dünyanın en büyük suçlusunun günün birinde gelip teslim olması ve ismi dahi bilinmeyen bir listeyi FBI ile paylaşmasını konu alıyor. Tabi baş karakterin kuralları geçerli. Çok etkileyici ve güzel bir seri olacağa benziyor.
Lilyhammer - Yeni dizilerden biri bu. Bir mafya liderinin diğerlerini gambazlaması sonucu FBI dan hayatını Lilyhammer kasabasında geçirmesini talep ediyor ve komedi burada başlıyor. Baş karakter güzel roller güzel ama bazı huylarını sevmedim adamın ama takip ediyorum hoş bir dizi.

Anime izlemek isteyenlere öneriler:
Naruto: En iyi animeler arasında hatta 1.sırada diyebilirim. Konusu çok güzel ama biraz yavaş ilerliyor. İlk sezon 220 bölüm yanlış hatırlamıyorsam. İkinci sezon Shippuden ise şu anda 300 küsürlerde sanırım. İzlenmesi gereken bir animedir.
Bleach: En iyi animelerden bir tanesi uzun soluklu bir animedir. 366 küsür bölümü vardır. Animasyonları vb naruto gibi güzeldir.
One Piece - Star tv de daha önceden yayınlanıyordu Türkçe olarak. Lastik lastik roket diye cümlesi vardı yanlış hatırlamıyorsam. Uzun soluklu bir anime.
Death Note: İzleyin kesinlikle bağlıyor. Konuyu yazmim ama o derece iyi. Tabi herkes beğenmeyebilir.

Şimdi standart animeleri geçtiysek gelelim asıl bomba animelere. Yukarıda yazdıklarımı herkes bilir zaten.

Savaş büyülü güç vb:
Shingeki no Kyojin: 2013 ün en iyi animesi. Şu anda hem çizim hem konu olarak en iyi anime diyebilirim. Çok aşırı bir şekilde tutuldu ve seviliyor.
Claymore: Çok güzel bir anime ama geri planda kalmış. 2. sezon gelse keşke dediğim tek anime diyebilirim. İnsanları avlayan ve onların arasında kılık değiştirerek yaşayan Yoma adlı canavarların olduğu bir dünyada....
Gantz: Bilim kurgu tarzı birazda ecci içerir.
Berserk: Beğendiğim bir anime 2. sezonu devamı gelmedi bir türlü. Filmini yaptılar 3 bölüm ama anime nerde be kardeşim yazık oldu.
Swort art online: Online oyun konulu anime çok tutuldu buda.
High School Of The Dead : Zombi animesi ve çizimler güzel.

Dövüş:
Hajime no Ippo: En iyi dövüş animelerinden biridir ve ayrıca çok komiktir. Özellikle Takamura san a yıkılıyorum :)
Hajime no Ippo New Challanger: Serinin devamıdır ama 26 bölümdü sanırsam.
Historys Strongest Disciple Kenichi : Hem komik hemde güzel bir dövüş animesi.

Komedi ama çok pis komedi:
Great Teacher Onizuka: Bir çete liderinin öğretmen olması sonucu neler olacağını anlatıyor. Çok aşırı komedi içerir.
Slam Dunk - Bunu ataride çok oynardık eskiler bilir :). Çok komik bir anime.
Üşenmeden okudum valla not aldım bir kısmını izliyorum diğerlerini listeye ekliycem çoğu ilgimi çeken türden hem izlemek hep youtube atmak :D
ellerinize sağlık hocam açıklamalı baya iyi oldu :)

Riddick 2 az once sinemada seyrettim. Ilki kadar olmasada guzel film.

-3 Aptal (3 İdiots)
-Facebook Sosyal Ağ
-Benim Adım Khan
-Ghajini
-V For Vendatta
-Skyfall 2013
-Başlangıç
-Limit yok
-Zamana Karşı
-Oblivion 2013
-Zor Ölüm 5 (Ölmek için güzel birgün) 2013
-İçerideki Adam
-Ben Efsaneyim
-Parker 2013
-Batman Kara Şovalye
-Borsaya Saldır
-Yeryüzündeki Son Aşk
-Bir Milyonerin İlk Aşkı
-Cem Yılmaz FUNDAMENTALS CM101MMXI
-Babilon MS.

Filmlerin hepsi birbirinden süper filmler film kolik ve film sitesi sahibi biri olarak tavsiye ediyorum. :D

-3 Aptal (3 İdiots)
-Facebook Sosyal Ağ
-Benim Adım Khan
-Ghajini
-V For Vendatta
-Skyfall 2013
-Başlangıç
-Limit yok
-Zamana Karşı
-Oblivion 2013
-Zor Ölüm 5 (Ölmek için güzel birgün) 2013
-İçerideki Adam
-Ben Efsaneyim
-Parker 2013
-Batman Kara Şovalye
-Borsaya Saldır
-Yeryüzündeki Son Aşk
-Bir Milyonerin İlk Aşkı
-Cem Yılmaz FUNDAMENTALS CM101MMXI
-Babilon MS.

Filmlerin hepsi birbirinden süper filmler film kolik ve film sitesi sahibi biri olarak tavsiye ediyorum. :D

Hocam Eyvallah yarısını izledim bu listenin, diğerlerinede ilk fırsatta bakıcam ...

son sezondayım. suana kadar izlediğim dizilerin arasında 1.sırada gerçekten çok sürükleyici herkeze tavsiye ederim.

Arkadaşlar bu gecede nöbete devam, yabancı komedi önerebilirmisiniz

50 ilk opucuk romantik komedi
Click super bir film
Super ot
Ali g
Zenci mahallesi
Hangover 1 2 3
Wall - e
bunlar bazi komedi filmleri

bilenesor iki şekilde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri