Film ve Dizi Önerisi..

fargo /2014 yapımı olan kara komedi. filmi de 1996 yapımıdır ve efsane kara komedidir.

True Detective.
çizgi dizilerden de Rick and Morty ile Futurama. ben en iyisi arşivi göndereyim dostlar:)

Arkadaşlar bu aralar çok boş zamanım oluyor yt dışında :)
Sıkılıyorum yani.
Bana güzel dizi ve filmler önericek var mı ?
Dizi olarak komedi tarzı birşey istiyorum.
Film olarakta Sherlock Holmes,Sihirbazlar Çetesi tarzında film önerilerinizi alabilirim..
Teşekkürler şimdiden :)

Behzat Ç.

banada dizi lazım.

özellikle felaket senaryosu ve sonrası yaşananlarla ilgili, the walking dead, lost gibi yani.

varsa bildiğiniz böyle diziler, yeşillendirin bizide.

revolation (yazılısını unuttum :) )

konusu: elektirkler geri gelmemek üzere kesilir elektrik üretmeyi virüsler engelliyor

elektrik olmadan dünyanın halini anlatıyor kaos kargasa devlerlerin bölünmesi vs vs tam bi felaket

revolation (yazılısını unuttum :) )

konusu: elektirkler geri gelmemek üzere kesilir elektrik üretmeyi virüsler engelliyor

elektrik olmadan dünyanın halini anlatıyor kaos kargasa devlerlerin bölünmesi vs vs tam bi felaket
Bi noktadan sonra cok monotonlasıyor hocam biri yakalaniyo digerleri kurtariyo sonra kurtaran yakalaniyo kacan kurtariyo vs. vs su sisman bilgisayarcı neydi adı ona iskence edilen yerden sonrası hep hikaye..

Arkadaşlar bu aralar çok boş zamanım oluyor yt dışında :)
Sıkılıyorum yani.
Bana güzel dizi ve filmler önericek var mı ?
Dizi olarak komedi tarzı birşey istiyorum.
Film olarakta Sherlock Holmes,Sihirbazlar Çetesi tarzında film önerilerinizi alabilirim..
Teşekkürler şimdiden :)

Güncel

A Walk Among the Tombstones (2014)

Bunlarda 2014 arşivim izlemediklerin varsa seç hemen izle :))

http://prntscr.com/5axqs8

http://prntscr.com/5axqgp

Son düzenleme:
Hachiko diye bir film var hocam belki izlemişsindir ama izlemediysen mutlaka izle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri