Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
izleyemedim videonu fakat yazdıklarından emek verdigin anlasılıyor.kategori gösterip yardım etmek güzel birsey gibi ama uzun vadede düsünürsen bu pastadaki payı azaltacaktır.
ben en cok günlerce ugrasıp buldugum yöntemleri arkadaslarıma 5 dk da anlatmama üzülüyom ama arkadas iste bi taraftanda bilip söylememek olmaz.düsün 2 hafta bisey üzerinde ugras ,gözlerin kızarasıya kadar.sonra git 5 dk da anlat hiç ugrasmadan hazıra konsunlar
Kanallarımın uzun ömürlü olacağını bilsem hiç düşünmem girerim böyle uzun vadede kazandıracak işlere ama hem sahte telif,hem gerçek telif, başka sorunlar, saçma sapan sebeplerden kanal kapatılmaları yüzünden hiç bu tür uzun vadeli işlere giremiyorum. Gerçekten deneyip uygulayanlar varsa bu tür uzun vadeli işlemleri helal olsun. Sağlam sabır ister bence. Paylaşımınız için teşekkürler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.