film videolarında CC nasıl oluyor ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

Dean

Guest
şimdi denk geldi film bakıyodum bi kanala denk geldi bi video atmış baya izlenim almış. CC yazıyo creative commons yani telif gelmeyen video gibi bişeydi. ee tamamda bu film bide 1080p yüklemiş nasıl CC oluyo. videoyu açtım atıfları görüntüle yazıyordu bi girdim oraya dünyanın videosu kanalı bişeyler yapmış adam her kanalda değişik videolar. ne iş anlamadım ?

bazıları oyun kanalına bile koyuyor CC yi yani anca büyük firmanın koyduğuna bakacaksın.

Ama her CC de eşleşen vermeyecek diye bir şey yok adam cc yapıyor ama eşleşenide basıyor hemen.

ordaki cc creative commons değil.bende öyle sanıyordum ama o başka bir şeymiş,şimdi unuttum ne oldugunu biri söyler.

bazıları oyun kanalına bile koyuyor CC yi yani anca büyük firmanın koyduğuna bakacaksın.
da yinede spam bir kanala nasıl cc geliyo anlamadım
Ama her CC de eşleşen vermeyecek diye bir şey yok adam cc yapıyor ama eşleşenide basıyor hemen.
ordaki cc creative commons değil.bende öyle sanıyordum ama o başka bir şeymiş,şimdi unuttum ne oldugunu biri söyler.
cc nin başka anlamı olduğüunu bilmiyorum bakalım biri biliyormu dediğinizi
CC ''Resmi'' anla-m-ınageliyor diye biliyorum.

yok ya benim baktığım spam kanal

cc olan videolarda altyazi aktiv oluyor diye biliyorum

cc nin başka anlamı olduğüunu bilmiyorum bakalım biri biliyormu dediğinizi

yok ya benim baktığım spam kanal

resmi kanalla alakası yok ya :)

ben yeni açtığım oyun kanalında bile koymuştum aylar önce :)

şimdi oluyor mu bilmem.

şimdi denk geldi film bakıyodum bi kanala denk geldi bi video atmış baya izlenim almış. CC yazıyo creative commons yani telif gelmeyen video gibi bişeydi. ee tamamda bu film bide 1080p yüklemiş nasıl CC oluyo. videoyu açtım atıfları görüntüle yazıyordu bi girdim oraya dünyanın videosu kanalı bişeyler yapmış adam her kanalda değişik videolar. ne iş anlamadım ?

Sizin Bahsettiğiniz Olayın creative commons Lisansıyla Alakası Yok. CC Yüklenen Videonun Eklenen Alt Yazısıyla Alakalı. Videonun creative commons Lisanslı Olup Olmadığını Anlamak için Hakkında Bölümünde Lisans Kısmına Bakmanız Gerekli...

O CC Creative Commons degil Closed Captions demek oluyor. Alt yazi yani :D [MENTION=12033]daralll[/MENTION] sanada daha once ben soylemistim unutmussun :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri