Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Film işiyle 6 yıldır ilgiliyim. Film kapaklarıda teliflidir Ama sorunuzun cevabını bilmiyorum Youtubede yeniyimson çıkan filmlerden 5-6 tane resim kesip kanalıma videoya eklicem herhangi bir telif gelir mi ?
getirir.
Sanmıyorum ama belli de olmaz.
Şahsen görüşüm şu. Eğer attığınız resim ile ilgili bir video ise mesela Madagaskar filmi sahneleri felan mesela. Bu sıkıntı olabilir. Ama farklı bir videoya bu resimleri serpiştirin hiç sıkıntı.çıkrmaz bence. Niye çıksın ki. Ancak video sonuna kadar film ile ilgili fotolarla doluysa dikkat çekebilir
Resim de telif getirir arkadaşlar tecrübeyle sabit.
Resimde telif haklarıyla korunur da senin videonu bulacaklar da resmi görecekler de birde çok vicdansızlık yapıp telif atacaklar da risk var ama küçük![]()
Bazı filmlerin adından bile şikayet ediyor adamlar sıkıntı çıkartıyor.
https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-four-factors
Burada yazılanlara uymuyorsa sıkıntı çıkarabilir.
Geliyor hocam.İlk zamanlar resimleri birleştirip altına açıklamalarla özgün çalışıyordum.Resimleri googleden buluyordum.2 ay gibi bir süre sonra resimler bize ait diye telif geldi.Kanalda adsense bağlıydı 3.telifi yememek için hemen sildim kanalı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Resimde telif haklarıyla korunur da senin videonu bulacaklar da resmi görecekler de birde çok vicdansızlık yapıp telif atacaklar da risk var ama küçük![]()
Bazı filmlerin adından bile şikayet ediyor adamlar sıkıntı çıkartıyor.
https://www.youtube.com/yt/copyright/tr/fair-use.html#yt-copyright-four-factors
Burada yazılanlara uymuyorsa sıkıntı çıkarabilir.
O videolarınız 100 k geçsin bak nasıl geliyor telif.Göze batınca heleki çocuk kategorisinde hemen indiriyorlar aşşağı.Özgün olacağı için kanalınız hakkınızıda rahat rahat arayabilirsiniz bu güzelliği var.
Sent from my iPhone using Tapatalk
resmin çıktığı karade # işaretiyle telif hakkının kime ait olduğunu yaz olurda görürlerse pas geçebilirler. #universal studios gibi. gerçi bu gibi durumlarda telif hakkının tam olarak kime ait olduğunuda iyi bilmek gerekir. terste tepebilir. dikkatli olmak lazım.
heh bende bunu demek istiyorum youtube toys yaz suprise ya fuull telif ozamanYani bu durumda hickimse video atmamasi lazim. disney collector falan full telif dolu video paylasiyor ozaman
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.