filmi kesip biçme

• Kullanıcı ipsion
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ipsion

Kayıtlı Üye
filmin gelişi güzel 3 dakikasını kestim ve youtube a yukledım fakat 3. eslenik verdi dığer videomda dünya geneli verdi bu sorunu nasıl halledebılırım arkadaslar?

fiziksel kimyasal değişim gibi düşün lise fen bilgisinden :D kessen de biçsen kırsan da çizik de atsan tahta tahtadır , tahta kalır :S

Peki youtube da aratdiginda o tarz filmin 2 3 dakkalik bolumlerini koyan birsuru kisi var onlar nasil koyuyor hocam ayrica koyan kisiler ole binlerce abonesi olan veya iste buyuk kanallar degil kucuk yatirimci hepsi

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki youtube da aratdiginda o tarz filmin 2 3 dakkalik bolumlerini koyan birsuru kisi var onlar nasil koyuyor hocam ayrica koyan kisiler ole binlerce abonesi olan veya iste buyuk kanallar degil kucuk yatirimci hepsi

LG-E975 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onlarda 3. taraf var hep para kazanmıyorlar nadiren 3. vermeyen bulursun

Bu soruna cozum bulduk gibi..Suan denemeler yapiliyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri