Filmlerde Engel Aşma ( Denenmiştir )

yok hocam demek istediğim yani bu müziği diyelim 2 saatlik film 2 saat boyunca mı koyucaz yoksa belirlere yerleremi?

Belirli yerlere hocam. Örnek vereyim bitane, mesela kurtlar vadisinin bir bölümünde oprasyon müziği çalıyor, çak üstüne o sesi bastır tamam. Zaten bide corelde işlediğin zaman kendine ait bir video url oluyor. Yani kısacası hiç birşey olmaz sahte telif dışında

Hocam çok teşekkürler peki biz videoyu hazırladık engelleri aştık biri bizim videoyu kopyaladığı zaman ne oluyo o da mı engeli geçmiş oluyo ?

Şimdi değil ama sonra mutlak deneyecem :) Emeğine sağlık Hocam...

Hocam çok teşekkürler peki biz videoyu hazırladık engelleri aştık biri bizim videoyu kopyaladığı zaman ne oluyo o da mı engeli geçmiş oluyo ?

Geçer. O zamanda sakın ha kalkıp video benimdi diye telif atmayın insanlara. Yapmanız gereken bol videolu kanal değil, paravan kanallar.

Ne demek istediğimi birazdan açacağım ikinci konuda görebilirsin.

böyle konular sadece gece gözükse sonra gizli olsa tekrar gece aktif olsa böyle birşey mümkün mü :D

bu saatte ben bir google çalışanı olsam hayatta ilgilenmem bir güzel yatarım yani :D

böyle konular sadece gece gözükse sonra gizli olsa tekrar gece aktif olsa böyle birşey mümkün mü :D

bu saatte ben bir google çalışanı olsam hayatta ilgilenmem bir güzel yatarım yani :D

Su uyur Google uyumaz. Üzülerek belirtmek isterim ki nasılki Dünya 1 dk bile ezansız dönmüyorsa, Muhakkak bir Google çalışanı ayaktadır. Bizim projemizi çaldılar :/

ellerine sağlık bu aslında sadece film değil herhangi bi kategori çalışan herkesin yapması gereken işlemler. sonra kanallarım neden kapandı diye ağlamamak için.

vds ile upload etmeyin lakin arkadşaın dediği yöntemleri kullanıyorum ses'den yakalanmamak için sesi az kalınlaştırın görüntüde ise biraz ekranı büyültüp beyazlık dengesi ile oynayın olay tamamdır

vds ile upload etmeyin lakin arkadşaın dediği yöntemleri kullanıyorum ses'den yakalanmamak için sesi az kalınlaştırın görüntüde ise biraz ekranı büyültüp beyazlık dengesi ile oynayın olay tamamdır

Hocam video edit işinden anlamayan benim gibi acemiler için biraz açabilirmisin?

Vds'i neden kullanacak hocam düşündün mü ? Zaten adam videoda 2 saat zaman geçirecek bide videonun yüklenmesi için mi beklesin. Bu sebeple kullanacak up için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri