Filmman Adsense Yontemi Testi

Yontem Basarili Oldumu ?

• Denedim Hesap Kapandi

Oy: 44 24,6%
  • Denedim Tikir Tikir Calisiyor

Oy: 11 6,1%
  • Denemedim Deniyecegim

Oy: 80 44,7%
  • Denemeyi Dusunmuyorum

Oy: 44 24,6%

• Kullanılan toplam oy
    179
  • Anket kapatılmış .
Hocam bu yöntemi dedim ama 21 ocakta erişimi tekrar etkinliştirdim. Tek kanal bağlı ama adsense sayım yapmıyor 3 gündür. Buna da bir çözüm vardır umarım. Kanalda hiçbir sorun yok adsense e bağlı görünüyor ama 3 gündür 1 izlenim bile saymadı halen :(

Hocam bu yöntemi dedim ama 21 ocakta erişimi tekrar etkinliştirdim. Tek kanal bağlı ama adsense sayım yapmıyor 3 gündür. Buna da bir çözüm vardır umarım. Kanalda hiçbir sorun yok adsense e bağlı görünüyor ama 3 gündür 1 izlenim bile saymadı halen :(

Bu yöntemi uyguladıktan sonra videoların para kazanması kapanıyor Tekrar kanala girerek para kazanmayı açmak gerekiyo. Aynı hataya bende düştüm 4gün izleim boşa gitti

Bu yöntemi uyguladıktan sonra videoların para kazanması kapanıyor Tekrar kanala girerek para kazanmayı açmak gerekiyo. Aynı hataya bende düştüm 4gün izleim boşa gitti

Ünleme düşme olayı oldu mu sizde?

Ünleme de düşebilirdi güzel izlenimli videolar, riskli bir yöntem bence.

Gördüğüm kadarıyla da %100 değilmiş yöntem.

Yok hocam ünleme düşmedi benim videoların hepsi renderli youtube yalnızca bende var çalıştıgım kategoriler, o konuda sıkıntı olmadı.

Dediginiz gibi bu yöntemi uyguladıktan sonra biri sizin videoların aynısını atarsa youtubeye o kişi para kazanmayı açarsa siz tekrar açmak istediginizde ünlem verecektir.

Yöntem işe yaramıor benim 7 adsanseden 5tanesine uyguladım uygulamadıklarım sağlam duruyo üstelik spama düşmüştü 1tanesi,diger 5tanesinden 2tanesi banlandı 3tanesi sağlam duruyolar,adsanselerin hepsine kendi bilgisarımdan giriyorum.

%100 de geçtim sanırım hiç bir işe yaramıyor banlanmayanlarda zate banlanmıycak hesaplar sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri