FilmSection ZoominTV Hakkında

ferhatizma

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ilk kez konu açıyorum uzun zamandır forumda olmama rağmen genel olarak takipçi modundaydım. Kanalıma girdiğimde şöyle bir mesaj gelmiş;

Hello,
You've got a very nice channel and we love what you are doing with it. Your channel is now eligible to join YouTube Partner Program, because you are focused on great videos we 'd like to invite you to apply for a partnership with our fast growing YouTube network FilmSection.
When you are partnered with FilmSection you will earn more money than you do with just AdSense. The CPM (=dollars per 1000 views) is between 3 and 10 dollars or more, depending on the type of advertisement. Our CPM is not set in stone, but flexible. We offer the highest revenue share on the market, . Our ads are higher paying and will get you more revenue every month, but the partnership isn't only about increasing revenue but there is more to the partnership than just the ads. We get you access to all partnership features such as custom thumbnails , YouTube Merch Annotations, YouTube Shows, Live Streaming, Tools, Fan Finder, Promotion, Instant monetization ,Premium ads and many more. We will increase your views and subscribers by promoting your channel on our websites. After joining our network your views and earnings become higher day by day. You will earn more money than you currently make, since our pre-roll ads pay way better. We have premium ads that will boost your earnings. You will Be eligible to receive higher payouts from YouTube. Partnering your channel allows for full-length ads to play on your videos to generate more money. With FilmSection, you have ads on your video from the second you upload and claim your authorized video. Partnering with us means that you can focus on creating great content while we take care of the rest. We help channels better manage, instant monetize and optimize their content to increase CPM, impressions, and subscribers .You will also get our 24/7 partner support services in case you ever have any problems on YouTube.

Thank you for your time,
Best,

------
Recruiter of FilmSection
FilmSection
ZoominTV
[email protected]

Anladığım kadarıyla Filmsection partnerlik teklifi yada teklif demeyelim daveti göndermiş. Sizlerden yardım istediğim konu şu adsense ve kanal istatistiklerime göre partnere geçmelimiyim ? Bu partner Filmsection mu olmalı ? Bildiğim kadarıyla filmsection zoomine bağlı onun yerine EtcNetwork daha mantıklı bir seçim olmaz mı ? Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...

nmhnom.jpg

11kil1g.jpg

Videolarının süresi 10 dakikadan uzun ise geç bence yani ben olsam geçerdim lanet gelsin adsenseye daha işim olmaz :D (benim görüşüm)

10 dk'dan kısa çoğu 7-8 dakikalık videolar. Peki uzun yada kısa olmasının farkı nedir ?

per 1000 views) is between 3 and 10 dollars

1000 izlenme başına 3-10 $ arası diyor mesela hocam gelen mesajda size,ama bildigim kadarıyla kısa videolar 1000 deil 10.000 izlense anca 3 $ kazandırır o yüzden.

per 1000 views) is between 3 and 10 dollars

1000 izlenme başına 3-10 $ arası diyor mesela hocam gelen mesajda size,ama bildigim kadarıyla kısa videolar 1000 deil 10.000 izlense anca 3 $ kazandırır o yüzden.

o kadar düşükse adsensede kalmak daha mantıklı oluyor sanırım.

o kadar düşükse adsensede kalmak daha mantıklı oluyor sanırım.

Hocam o tamamen kişisel ben senelerdir adsense çalışıyorum hemde baya bi senedir.Son 2 senedir partnerlikteyim ve adsenseden daha iyi...Ha tabi bu bana göre benim çalışmalarıma göre.Herkesin kişisel seçimi :)

Hocam o tamamen kişisel ben senelerdir adsense çalışıyorum hemde baya bi senedir.Son 2 senedir partnerlikteyim ve adsenseden daha iyi...Ha tabi bu bana göre benim çalışmalarıma göre.Herkesin kişisel seçimi :)

ilgin için sağol hocam bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek

Kanalım kapanana kadar Film Section'daydım bende 1 haftada 350$ gibi bir para bıraktı sonra kanal kapandı malesef. Ancak kazandığının %70'ini alıyorsun. %30 kesinti yapıyorlar paypala ödeme alırsan %2'de o kesinti yapıyor, bankaya nasıl oluyor onu bilmiyorum daha ödeme almadım ama bunu da göz önünde bulundurarak hareket et bence.

filmsection %70 veriyor yalnız, ben zoomine kanal sokmak zor olduğunda zoomine hep filmsectionadan başvuruyorum kabul edilme olasılığı yüksek oluyor

partnere soktuğum her kanalın izlenmesi arttı geçilmesi yararına olabilir

filmsection %70 veriyor yalnız, ben zoomine kanal sokmak zor olduğunda zoomine hep filmsectionadan başvuruyorum kabul edilme olasılığı yüksek oluyor

partnere soktuğum her kanalın izlenmesi arttı geçilmesi yararına olabilir

net bişey diyemeyeceğinizi biliyorum ama sizce bu istatistiklere göre geçmek karlı mı olur yoksa zarar mı ettırır mesela şuan saat 11:55 3k izlenme 120 tık tbm 0,04 dolar

net bişey diyemeyeceğinizi biliyorum ama sizce bu istatistiklere göre geçmek karlı mı olur yoksa zarar mı ettırır mesela şuan saat 11:55 3k izlenme 120 tık tbm 0,04 dolar

Geçme kardeşim, Adsense'de kal. Partner sadece çok fazla telifli riskli videolar yükleyenlere ve uzun videolar yükleyenlere yarar. O tık oranı TBM falan değişmeyecek normal kısa videolarında partnere geçersen. Ve anlık takip de edemiyorsun, bazen 1 haftalık kazancını bile göremiyorsun. Adsense iyi o yüzden.

Geçme kardeşim, Adsense'de kal. Partner sadece çok fazla telifli riskli videolar yükleyenlere ve uzun videolar yükleyenlere yarar. O tık oranı TBM falan değişmeyecek normal kısa videolarında partnere geçersen. Ve anlık takip de edemiyorsun, bazen 1 haftalık kazancını bile göremiyorsun. Adsense iyi o yüzden.

o zaman ya herro ya merro adsense devam :)

Istatistiklerden anladığım kadarıyla senin videoların ortalama izlenme süresi 1 dk dan az bu durumda partner olmanı kesinlikle önermem.

yok videolarımın geneli 4 5 dk 15 dkdan az hocam

Video sürelerinden değil, video izlenme sürelerinden bahsediyorum, istatistiklerine göre 80 k izlenim almışsın 57k dk izlenmiş, buradan yola çıkarsak her bir kişi videolarını ortalam 57/80= 0.7 dk yani 42 saniye izlenmiş.

Video sürelerinden değil, video izlenme sürelerinden bahsediyorum, istatistiklerine göre 80 k izlenim almışsın 57k dk izlenmiş, buradan yola çıkarsak her bir kişi videolarını ortalam 57/80= 0.7 dk yani 42 saniye izlenmiş.

valla hocam dayanamadım başvurdum bi partnere neticede spamcıyız yapacak bişey yok :) deneyip sonuçları yazacağım burdan

benimde awe kanalıma gelmiş bunlardan teklif ne alakaysa bakmadan silmiştim.

bu arada şimdi baktım bir başka kanalımada zoominden direk teklif gelmiş.

etcden başvurmak mı daha iyi direk kayıt olmak mı ne farkeder? ne kadar kesinti yaptıkları yazmamış.

You've got a very nice channel and we love what you are doing with it. Because you are focused on Entertainment videos (just like us) we 'd like to invite you to apply for a partnership with our fast growing Youtube network.

When you are partnered with Zoomin.TV - Entertainment (that's us!) you will earn more money than you do with just AdSense. The CPM (=dollars per 1000 views) is between 3 and 10 dollars, depending on the type of advertisement. Our CPM is not set in stone, but flexible.When we do good, you do good.

More information about why partnering with Zoomin.TV - Entertainment is a good idea can be found on our website: http://www.zoomin.tv/site/index.cfm/action/partner-youtube/section/why

In order to apply for our network just fill out this form http://www.zoomin.tv/site/index.cfm/action/partner-youtube/section/step-by-step

Thank you for your time,

Valla bunlar banada pek guvendirici gelmedi alexaya basvurdum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri