SeaNoNe
Yasaklanmış
Arkadaşlar selamlar. Uzun süredir grafik ve web tasarımından uzak kaldım. Yeni projem için PC'yi özüne döndürdüm ve Final Cut Pro ile çalışmaya devam ediyorum. Daha önce Final Cut ile ilgili elimde bir çok dosya bulunuyordu (Elements PacK). Ancak şu an hiç birisine ulaşamıyorum. Elinde hali hazırda bu şekilde pack bulunan arkadaşlar ücretli yada ücretsiz bana dönüş yapabilirler mi acaba? Belki elinizde bulunmuyordun ancak edinebileceğim site biliyorsunuzdur. Onlarda kabulümdür.
Şimdi bazı arkadaşlar mutlaka ücretini öde al diye çıkışta bulunacaklardır. Yalnız siz bunu düşünmeden önce ben de düşündüm baştan söyleyim. En ufak pack ücretleri 250$ civarında. Bu sebeple bu rakamı ödemek istemiyorum. Yalnızca yardım edebilecek arkadaşlar dönüş sağlarsa sevinirim.
İyi çalışmalar...
Şimdi bazı arkadaşlar mutlaka ücretini öde al diye çıkışta bulunacaklardır. Yalnız siz bunu düşünmeden önce ben de düşündüm baştan söyleyim. En ufak pack ücretleri 250$ civarında. Bu sebeple bu rakamı ödemek istemiyorum. Yalnızca yardım edebilecek arkadaşlar dönüş sağlarsa sevinirim.
İyi çalışmalar...