finansbank ve zorunlu sigorta :)

yav he he diyeydin hocam :)
geçende bir internet şirketi aradı (abonesi olmadığım) sözleşmenizin süresi bitmiş mutlaka yenilenmesi lazım yoksa hattınız kapanacak ve açma-kapama ücreti ödeyeceksiniz dedi...
bende hiç bozuntuya vermeden müşteri numaram neymiş söylermisiniz dedim derin bi sessizlik oldu :)
umarım şirket çalışanları boşları topluyodur.. :D hiç affetmem yapıştırırım lafı
iab.gif

öncelikle forumdan olması imkansız , bu dolandırıcılıga girer, gecen bi arkadaşıda aramışlardı biraz üstlerine gidince cok pis çirkefleşiyorlar:d

ciddiye almayın.. hadlerini bildirin.

Enpara güzel bir sistem ancak sözleşmede şöyle bir madde barındırıyor bu sebeple enparada hesap açtığınızı yakınlarınızdan hiç kimse bilmese dahi bu, o numaranın başkalarının eline geçmeyeceğinin garantisi değil.

". . . Finansbank enpara.com ürün / hizmet başvurularınızı değerlendirebilmek ve talep ettiğiniz işlemleri gerçekleştirebilmek için gerektiğinde 3. kişi ve kuruluşlardan hakkınızda bilgi toplayabilir ya da ilgili kurum ve kuruluşlarla bilgilerinizi paylaşabilir; bu çerçevede bilgilerinizin paylaşımına onay verdiğiniz kabul edilir."

Bunlar dolandırıcı. Sizi tongaya düşürüp kart numaranızı alıyorlar. Sonradan karttan Ücret çekiyorlar kafaya göre. Beni ve çevredekileri aradılar. Kart numarasını da bir kısmını biliyorlar. Bankaya göre kartın bazı kısım numaraları aynı oluyor heralde. Arkadaşımı aradıklarında şu şu numarayla Başlayan kartın bilgilerini falan demişler. Beni aradıklarında konuşturmadım nasıl biliyorsan öyle yap dedim kapattım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bazıları da gerçek sanıp öyle bir şey var mı ya falan demiş, demek sizi arasalar ödeyeceksiniz. :)

---------- Spam Engelliyici 23:48 ---------- Önceki Mesaj 23:47 ----------

öncelikle forumdan olması imkansız , bu dolandırıcılıga girer, gecen bi arkadaşıda aramışlardı biraz üstlerine gidince cok pis çirkefleşiyorlar:d

Neden imkansız olsun ki?

sigorta şirketlerinin genel ağzı...tekrarla bakalım diyecektin,şimdi kaydettim dediklerini bir de isim soyisim ver diyecektin...tamam gerisini ifaden alınırken anlatırsın diyeceksin ,böylelerine.

Bir kere kredi kartı veya banka hesabında falan zorunlu sigorta diye bi şey yok diye biliyorum ben. Kafadan ortaya çıkıyor yalan muhabbet. Ama kredi kullanırsanız zorunlu sigorta var ve kredi ödemesi biter bitmez bunu sonlandırmak gerekiyor. Sanırım seni arayan çakal bundan yola çıktı ama yapamamış anlaşılan yapmak istediğini. :)

şimdi enpara müşteri temsilcim tarık ile konuştum yok öyle bişey dedi :D

benzer bişeyi 3-5 yıl önce r10da yaşadım hocam.orada oluyorsa burada neden olmasın? :) yapmaya çalıştıkları zaten dolandırıcılık.

benide aramışlardı miktar hep aynı adamların yüksekte gözü yok :p şaka maka bunların elinde isim soyisim ev adresi bi yerlerden uçuyor ama nerden :rolleyes:

Asıl sorulması gereken şu
Dikkat ederseniz enpara veya Finansbank kullanıcılarına yapılıyor bu sahtekarlık.
Peki sizin Finansbank'ta hesabınizda olduğunu nerden biliyorlar?
Bence bankada bir güvenlik açığı var. Bunun başka açıklaması yok

benzer bişeyi 3-5 yıl önce r10da yaşadım hocam.orada oluyorsa burada neden olmasın? :) yapmaya çalıştıkları zaten dolandırıcılık.

hocam r10da dolandırıcılıgın kitabını yazmış tipler var:) orası artık level atlamış bu konularda:)

bu forumda o kapasitede birisi olabilecegini zannetmiyorum. zaten sizin hangi bankayı kullandıgınızdan ziyade daha özel bir kaç bilginize sahip olmaları lazım bu işi yapabilmeleri için:)

yinede aman aman bir kez daha vurgulayalım. bu tür insanlara kanmasın kimse

kredi kullandiysan yapiyorlar enparadan 15 000 kredi çektim
sağlik sigortasi zorunluda değil seni sigorta yapinca personel para kazaniyor 15 20 tl arasi kazaniyor ay sonunda xxxx haneli rakamlar alıyorlar genelliği arkadaşimdan biliyorum

Şöyle oluyor bankada çalışan biri dolandırıcılara ortak oluyor adres telefon bilgilerini dolandırıcılara veriyor, sürekli telefon numarası değiştiriyorlar.

Kullandıkları numaralar da muhtemelen olaydan haberi bile olmayan vatandaşların üzerinedir

çok mantıklı katılıyorum

geçen ay veya 2 ay önce beni de aramıslardı. Ama sadece memnunmusunuz puan vermek isteseniz 10 üstünden kaç verirsiniz dediler, ben de cimrilik etmedim 10numarasınız daa nolsun dedim:) bankalar sigorta yapmak için aramaz sanırım,zaten bankanın güvencesi altında paranız.sigorta şirketidir.

he tabi güvencesi altında.biri hortumlarsa görürsünüz güvenceyi müvenceyi. kendini benzinle yakanları ne çabuk unutuyor bu millet.

çok mantıklı katılıyorum

banka çalişanlari bazilari usulssuz kredi kullandiran şirketlerle orta işlem başi 400 tl aliyorlar 500 tl de kredi kullandiran şirket aliyor yani bankaya gidenleri red edip bu kişilerle bağlanti kurmasini sölüyorlar vatandaş eli mecbur olunca gidiyor bankacida kredi şirketide para kazaniyor

he tabi güvencesi altında.biri hortumlarsa görürsünüz güvenceyi müvenceyi. kendini benzinle yakanları ne çabuk unutuyor bu millet.

banka da devletin güvencesinde kardeş. devlettekiler soymadıkca bişey olmaz :D yani filmlerde soygunda para sigortalı zaten rahat durun diye boşuna demıyorlar.

numarayı yazıcaktımda silmişim kayıtları,0850 li bi numara.

Hocam numara buna benziyor muydu? 0850 222 3663

:) Bugün beni de aradı bu numara da açmadım reklam falandır diye. Enpara'nın müşteri hizmetleri numarası. Ama işi kılıfına uydurup istedikleri numaradan arıyormuş gibi gösterebiliyorlar sanırım. Belki de beni de aynı kişiler aradı

banka da devletin güvencesinde kardeş. devlettekiler soymadıkca bişey olmaz :D yani filmlerde soygunda para sigortalı zaten rahat durun diye boşuna demıyorlar.

devlet bahçeliden gelsin:bunlar hortumu kendilerine bağlamışlar.

güvence müvence fasa fiso paralarınız güvencede değil bunu bilinde sonra gtiti geleceğim demeyin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri