Fındık Satış Konum Caner1992

3 kilo sipariş alında bugun itibari ile 62 kilo fındık satışı olmuş oldu herkese çok teşekkür ederim Satış hızla devam ediyor

5kilo
2 kilo siparisleri 2 dakika önce kargoya verdildi
kargolanmayı bekleyen 3 kilo var çarsamba onu kargoya verecegim siparisl alımı acıktır

Anlamadım hocam ne demek istediginizi eskidenki Quiz satisimi söyluyorsaniz ben bu olaylardan önce forumdakilerin ilk anketinde biraktim ondan sonra 2 anket yaptilar

hocam quiz bitti ya ondan farklı şeylere yönlendi herkes manasında söyledim :)

Yarın Kargolanmayı bekleyen 3 kg sipariş var
Sizde Bu akşam sipariş verin Yarın sizinkinide Kargolayalım Siparişlerinizi bekliyorum Ytpara :)

Siparisiniz alinmistir yarin kargo 5kg oldu yokmu artiran :))

5 kg fındık kargolanmistır bekleyen siparis 0 siparis icin iletisime gecin :)) Stok vardır

2 kilo daha fıntık siparişim geldi içlerinde bazen soyulmuş çıkıyor kıyak yapıyor bana herhelde:) 2 kiloda abimlere sipariş geçildi gercek çook lezzetli

10 kg Siparis alinmistir kargolanmayi bekleyen 12 kilo siparis var siparis Alimi aciktir siparis verin bugün kargoya vereyim bayram geliyor findik almak isteyenler

Son düzenleme:
12 kg kargoya verilmistir bekleyen siparis 0 bayram gelmeden siparislerinizi verebilirsiniz

Son düzenleme:
2 kılo almıstım 5 kılo daha cek hocam gercekten guzel finduklar tavsiye ederim saygılar

2 kılo almıstım 5 kılo daha cek hocam gercekten guzel finduklar tavsiye ederim saygılar

Tesekkür ederim hocam güzel yorumlariniz icin bugun kargolayacagim insallah Baska siparis vermek isteyen varsa iletisime gecsin kargosunu yolliyim bugun

Bir miktar sipariş geçildi teşekkürler Caner :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri