★ Finger Family Botu ★

KOLCAK

Kayıtlı Üye
★ After Effects Botu ★

Merhaba arkadaşlar, [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] ile birlikte Finger Family üzerine bir çalışma yaptık, botun çalışma mantığı aşağıda ki video da basitçe gösterilmiştir, isteklerinize göre yazılım şekillenebilir, fiyat sabit kalacaktır.Çözünürlük, proje adı girme gibi özellikler de eklenebilir.

GÜNCELLEME

https://www.youtube.com/watch?v=YSLVWvnO4NU&feature=youtu.be

Proje'de bana template konusunda ücretsiz yardım eden [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] hocamıza template yaptırabilirsiniz çok uygun fiyatlara ( 50 TL'den başlayan ) fiyatlara Finger Family Projesi hazırlıyor...

Botun Satış Fiyatı : 100 TL (30 $)
Template Satış Fiyatı : [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] pm ile ulaşabilirsiniz, 50 TL'den başlayan fiyatlara template hazırlıyor..

REF Olarak [MENTION=15956]CoderXmax[/MENTION] [MENTION=14244]suhatuna[/MENTION] yazılım ücretsiz olarak verilmiştir...

Son düzenleme:
Normalde satış konularına mesaj yazmayı, amacından saptırmayı hiç sevmem ama eğer satış yapan kişi bu saygıyı başkasına göstermiyorsa mesaj yazmaktan da pek çekinmem. Mesajınızı aynen kopyalıyorum.

eleştiriye açıksanız, bir yazılımcı olarak bu yazılıma bu fiyatın çok abartılı olduğunu söylemek istiyorum,

Önceden hazırlanmış After Effects projesinin materyallerini drag & drop ile değiştirip "aerender.exe" ye gönderilen tek satırlık parametre ile render işlemi başlatılıyor, burada yazılımcının yaptığı pek bir şey yok aslında 50 satır kod yazmadan bu yazılım yapılabilir.

Not: amacım konuyu baltalamak değil, kişisel görüşümü yazdım...

Normalde satış konularına mesaj yazmayı, amacından saptırmayı hiç sevmem ama eğer satış yapan kişi bu saygıyı başkasına göstermiyorsa mesaj yazmaktan da pek çekinmem. Mesajınızı aynen kopyalıyorum.

Yazdığımın arkasındayım hocam saygı ile bir alakası da yok fiyatın bu kadar abartılması bu piyasayı öldürecek.

Yada fiyatların bu kadar indirilmesi kalitesiz içerikler oluşturacak ve çöp videolar artacak.

Buda bir bakış açısı ancak youtubenin tüm spam trafiğini biz oluşturmuyoruz hocam biz yapmasak başkası yapacak gibi bir olay da var malesef ve spam da işin bilen işi götürür botlar sadece işinizi kolaylaştırır

özgünün amacı nedir emek verip uğraşıp didinip birşeyler yapmaktır ama bize yinede hayırlı satışlar demek düşer :)

5 tane after effects projesi için anlaştık,
Yazılımı kısa sürede teslim etti ve Gayet stabil çalışıyor...
Teşekkürler [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardeşim , ellerine emeğine sağlık ... :)

5 tane after effects projesi için anlaştık,
Yazılımı kısa sürede teslim etti ve Gayet stabil çalışıyor...
Teşekkürler [MENTION=37175]KOLCAK[/MENTION] kardeşim , ellerine emeğine sağlık ... :)

teşekkür ederim abi iyi çalışmalar...

güzel program olmuş yeni template eklenmesi de çok hoş yakın zamanda alıp arşivime ekleyebilirim

güzel program olmuş yeni template eklenmesi de çok hoş yakın zamanda alıp arşivime ekleyebilirim

teşekkürler hocam, yeni güncelleme ile sadece Finger Family değil yazılıma tanıttığınız tüm After Effect projelerini, sürükle bırak methoduyla düzenleyip kolayca render alabilmek mümkün olacak..

Spam için her program yazdı :D izlenim botunu yazmadı. Hayırlı işler diliyorum

Spam için her program yazdı :D izlenim botunu yazmadı. Hayırlı işler diliyorum

Hocam yazarız yazmasına da izlenimler silinir diye hiç bulaşmıyorum, büyük bir sistem ve onlarca satır kod, onlarca teori, sonuç alamazsak kötü olur, bunalıma sokar bizi :D

birde template ile ilgili bilgi alabilirsek daha güzel olacak hocam

Hocam template vermiyorum ben konuda etiketlediğim arkadaş bana botu yapabilmem için ücretsiz template sağladı sadece, ona template yaptırabilirsiniz 50 tl den template yapıyor

Yada fiyatların bu kadar indirilmesi kalitesiz içerikler oluşturacak ve çöp videolar artacak.

Ne Alakası var kardeş Buna benzer programı 500 lira demiş başka arkadaş. Keriz olmakla insanları keriz yerine koymakla çöp olmak aynı şeyler zaten. Forumu çöp yapmışlar fırsatçılık kapısı açılmış. 3 5 yazılım bilen arkadaş Sony vegas pro parası istemeye başlamış 3 5 yazılım bilen arkadaş after effect fiyatı istemeye başlamış. Şahin Model Program yapıp Ferrari model program fiyatına satmaya çalışıyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri