- Web sitesi
- aeminkyr.com
Merhabalar!
Wordpress sitem için firstmag temasını kurdum ancak bir türlü ana safadaki 2 adet widgets yazan kısmı düzenleyemedim
Düzenleyicen index.php widgets.php gibi yerlere baktım ancak adını düzenleyebileceğim gibi bir yere rastlamadım...
Widgedlardan birini silmek diğerinin ise adını değiştirmek istiyorum. Temayı kullanan ve ya anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------
Edit : Resim eklemeyi unutmuşum ekledim...
Edit2: front-page.php nin içinde
Kısmındaki &after_title= kodunu silerek isteiğinizi yazarak değiştirebiliyoruz.
Tek tek açıp baktım bu arada
Wordpress sitem için firstmag temasını kurdum ancak bir türlü ana safadaki 2 adet widgets yazan kısmı düzenleyemedim
Düzenleyicen index.php widgets.php gibi yerlere baktım ancak adını düzenleyebileceğim gibi bir yere rastlamadım...
Widgedlardan birini silmek diğerinin ise adını değiştirmek istiyorum. Temayı kullanan ve ya anlayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
---------- Spam Engelliyici 22:06 ---------- Önceki Mesaj 21:41 ----------
Edit : Resim eklemeyi unutmuşum ekledim...
Edit2: front-page.php nin içinde
Kod:
<div id="content-top-section" class="clearfix">
<?php
// Calling the sidebar if it exists.
if ( !dynamic_sidebar( 'first-mag-front-page' ) ):
the_widget( 'first_mag_featured_posts_widget_second', 'title=Widget Title&meta=on', 'before_title=<h3 class="widget-title"><div class="title-text">&after_title=</div><div class="widget-line"></div></h3>' );
the_widget( 'first_mag_featured_posts_widget', 'title=Widget Title&meta=on', 'before_title=<h3 class="widget-title"><div class="title-text">Son Makaleler</div><div class="widget-line"></div></h3>' );
endif;
?>
</div>
<div class="front-page-content">
Tek tek açıp baktım bu arada
Son düzenleme: