Fiverr SEO paketi alma YARDIM!

#GoodLuck

Kayıtlı Üye
fiverr'dan bazı yabancı dil sitelerimiz için SEO paketi almayi düşünüyoruz.Daha önce almış olan birisi varmı?.sistemin nasıl işlediğini bilmediğimden yanlış birşey yapmayayım diye böyle bir konu açıyorum.

Hocam bir işe yaramıyor açıkcası ben 5-10 dolarlık paketleri denemiştim, site ile alakalı 3-4 keyword istiyorlar başka da birşey gerekli olmuyor genelde

bende ufaktan denemek istiyorum hocam.Sistem nasıl işliyor acaba.Önce ödemeyi yapıyoruz.sonra nasıl kontakt kuruyruz adamlarla yönlendirebilirmsiniz.

Merhaba, önerebileceğim biri var; ancak minimum 100 dolarlık paketleri var. İletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz ya da pm ile ilgilenirseniz ;)

bazı arkadaslardan duydum bende olayı tam bilmiyorum.İncubus'tan dönüş alınca izin verirse yazarım bana yazdıklarını

Arkadaşlar Türk siteler için nasıl işte sallıyorum 50 sosyal medya profilinde paylaşım, 10 haber sitesinde paylaşım, pr2,4,5,6 neyse paylaşım, .edu paylaşım vs. var ise yabancı dillerde de aynı işleri yapanlar var. Paravan bloglarda paylaşanlar vs vs. Onlardan biri fiverr'da birlikte iş yaptığım daha önce, işe yarayan yaptığı şeyler biri. Onu önerdim arkadaşa sadece. Yani yabancı içerikli internet siteniz var ise (ingilize) o zaman işe yarayabilir. Ama Türklere göre çok pahalı :( Bizimkiler Türkçe içerik için 40 tlye yapıyor.100 dolarlık paketteki şeyleri.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , işe yarıyorsa bana pm atarsan sevinirim.sürekli bişeyler alıyorum fiverrdan ama bi süredir alım yapmamıştım...denerim bi ara :)
[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION],ödeme yapınca sana bi özel mesaj geliyor site üzerinden.hazır taslak yani.senden istedigi bilgileri gönderiyorlar işte sana,sende istedikleri bilgileri yazıp gönderiyorsun ve teslim etmesini bekliyorsun.

Arkadaşlar Türk siteler için nasıl işte sallıyorum 50 sosyal medya profilinde paylaşım, 10 haber sitesinde paylaşım, pr2,4,5,6 neyse paylaşım, .edu paylaşım vs. var ise yabancı dillerde de aynı işleri yapanlar var. Paravan bloglarda paylaşanlar vs vs. Onlardan biri fiverr'da birlikte iş yaptığım daha önce, işe yarayan yaptığı şeyler biri. Onu önerdim arkadaşa sadece. Yani yabancı içerikli internet siteniz var ise (ingilize) o zaman işe yarayabilir. Ama Türklere göre çok pahalı :( Bizimkiler Türkçe içerik için 40 tlye yapıyor.100 dolarlık paketteki şeyleri.

En kisa zamanda bir mobil oyun bir site sahibi olacam :) yoksa icimde kalir is yapmadin havasi yeter:)

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , işe yarıyorsa bana pm atarsan sevinirim.sürekli bişeyler alıyorum fiverrdan ama bi süredir alım yapmamıştım...denerim bi ara :)
[MENTION=34035]#GoodLuck[/MENTION],ödeme yapınca sana bi özel mesaj geliyor site üzerinden.hazır taslak yani.senden istedigi bilgileri gönderiyorlar işte sana,sende istedikleri bilgileri yazıp gönderiyorsun ve teslim etmesini bekliyorsun.

Benim kullandığım paket de buydu zamanında:

https://www.fiverr.com/crorkservice...ding-package-to-get-easy-top-google-positions

Bizimkilerin yaptığı gibi ya, değer değmez projesine göre değişiyor. Ama yapıyor adam işini yani.

Bu crockservice Fiverr hesabını çok güzel yönetiyor, zamanında sahte yorum ve değerlendirme basıp hizmetlerini öne çıkaran birisi diye düşünüyorum.
Bu kişiden ne aldıysam çöp çıktı açıkcası.
İşi yapıyor fakat o kadar çok iş alıyorki artık backlink aldığınız siteler sitelerinize yarardan çok zarar getiriyor.
Hiç oynama olmadı diyen adam gidip yüksek fiyatlı paketlere yöneliyor amaç da bu zaten.
R10'da bu işleri gerçekten çok ucuza yapan kişiler var, mutlaka ingilizce siteler için çalışanlar da vardır.

Edit: Etki etmedi derseniz de seo işi yapanlarda cevap hazırdır ve anlamadığınız için yemek zorunda kalırsınız.
-One page seo da yapılması lazım (50 $)
- Kötü backlink almışsınız zamanında bunları ilk önce temizlemek lazım (100 $)
-Private blog sistemi kurmak lazım (5 blog 10'ar yazı 250 $)
-Sürekli yeni makale girmek lazım (100 kelimesi 2$ -uzman yazar kadrosudur muhtemelen bu)

Siz seo ya girecekseniz kendiniz öğrenin derim ya da r10, blackhatworld gibi forum sitelerinde seo işleri yapan kişilere yönelin, yorumlarını okuyun, sonuçları ss atan müşterileri inceleyin, açıkcası paranızı doğru yerlerde harcayın.

Not: DM atacaklara hiçbir servisi önermiyorum...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri