pynrs
Yasaklanmış
********in biride bana attı geçen benimki 30 k izlendi adamınki 11k ydı. benimki flagtan gidince adamın video 400 k oldu. şeref yoksunu haysiyetsiz atmasa o izlenme benimdi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayırdır terkedilme mi platonik mi aldatılma mı ? Dert etme herşey olucağını varır şimdi kederlediğin bugünlere ilerde gülüp geçeceksin
Bu bayrakçılar genelde Türkiye'den,maalesef elden bir şey gelmiyor,bu karektersizlerin çoğu veya bir kısmı bu forumun tozunu yutmuş insanlar,halbuki neyi paylaşamıyorsun?
Kemik yaşlarını bilmiyorum ama zeka yaşlarının 6 ilâ 9,5 arasında olduğu kanısındayım...
burada flag konuları çoğaldıkça flag atma işleride çoğalıcak.. bugün benimde bir kanalım gitti flagdan sonrada maili aldığım kişi sağolsun hepsini belliki aynı ipden açmış 15 kanal aynı anda uçtu. kimle uğraşacağız anlamadıkki mailcilerlemi,flagcılarlamı,youtubelamı ?
Videnun birine flag atılmış bütün adsense kanalları kapandı bu nasıl bir iştir ya![]()
![]()
O flag atan kanı bozuk herkimse allah belasını versin binbir kat fazlası başına gelsin... Akşam akşam etmediğim küfür kalmadı!!!!![]()
Sen o kadar uğraş didin gece gündüz çalış hırbonun biri gelsin videoya flag atsın çizgi film lan neyine flag atıyon yutup sende az değilsin hırbocu başı!!!!
flag inanilmaz artti. bugun ben konu acip saglam sovecektimde ... Nerden bilsin anasi cocugun kodunun bozuk olacagini , DNA sinin dizilmeyecegini ...
Cok beddua edildi bunlara , olmadi birde duayi deneyelim insallah olur.
Allah islah etsin , vatan , millet ve insan sevgisi versin. kalbindeki hasetlik fesatlik ve kiskancligi alsin... Amin .
Arkadaşlar az önce baktım benimde 2 tane kanalım kapanmış 200 videoya yakın video vardı her ikisindede ama öyle çok izlenim yoktu 3k izlenim anca vardı.Ama diğer 60-70 videolu kanallar duruyor gelen mail bu spamdanmı yoksa flagdanmı kapanmış sizce?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.