Bugün bildiğimiz Videonuz "YouTube'dan kaldırıldı" maili geldi. Maili açtım "Bu kaldırma işleminin bir ihtara neden olmadığını lütfen unutmayın." yazıyor kanala girdim gerçekten ihtar yok. Daha önce karşılaşan oldumu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet az önce de ben gördüm artık flag yansımıyor direk video yöneticisi üzerinden itiraz edebiliyoruz
kanal kapanmadı sadece video mu kaldırıldı yani ?
ciddimisiniz arkadaşlar siz)q
Ben anlamadım olayı ya![]()
Gelen flagların %80 kanala zarar vermiyor topluluk olarak işlenmiyor bile. hatta videonun altında videoyu tekrar yükleyebilirsiniz diye bir ibare de var
Artık flagdan kanallar kapanmıcakmı yani![]()
Kapanmaya devam ediyor ama eskisi gibi öyle pat diye kapanmayacak ( yukarıda yazdım yüzde 80 kapanmıyor artık )
Gelen flagların %80 kanala zarar vermiyor topluluk olarak işlenmiyor bile. hatta videonun altında videoyu tekrar yükleyebilirsiniz diye bir ibare de var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.