Flag Hakkında

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

bemonth

Kayıtlı Üye
Merhaba Forum.
Normalde bu güne kadar bu tarz bir konu acmadım, oldukça fazla açıldığınında farkındayım ancak son 1 hafta canıma tak etti resmen.

Sadece bugun 3 kanalım toplam ızlenmesı 200k
gectıgımız hafta ıcerısınde 4 video toplam ızlenmesı 1,5m
Bu vıdeoların hepsı aynı kategoride, ve etıket acıklamasını da bilerek girmediğim videolar. Hatta belki bu forumdan olabilir diye söyliyim videoların hepsinin basında CTRL + S Resmi var. Hatta çoğu kişide görmüştür.
Eğer bu forumdaysa bana flag atan şahsiyetler, o kategorinin göstere göstere parasını yemeye devam edeceğim, göstere göstere de sizin o kalitesiz videolarınızı kalite ile ezmeye devam edicem. O kadar cok eziliyorlar ki bunu flag atarak bastırıyorlar. Bilmiyorsanız bu b.ku ugrasmayın arkadasım bu kadar basit yani.
Kimse demesin youtube flag atıyor.
3 kelıme baslık gırıyorum, baslıga benzer etıket ve acıklama toplasan 6 kelıme.
ne episode, ne movie hıcbırı yok. %20 dıslıke, %80 like olan videolar. yorumlar paylasımlar o derece güzel.
Bunun tek acıklaması flag.
Yani sırf inadına o kategoriden cıkmayacagım devamında kurunun yanında yaşta yanacak, bizde ********leşip flag için para dökücez.
Kusura bakmayın biraz gövde gösterisi gibi oluyor ama
1 haftada 2mılyona yakın izlenimi perişan ettiler resmen.
İster kulak asarlar ister asmazlar. maximum 1 ay daha ugrasırız. sonra bende artık sizin gibi kanı bozuk olurum. (Söz yerini bulur umarım)
Tekrardan özür diliyorum bu tarz bir konu ile rahatsızlık verdiğim için. En iyi duyurcak yer burası.

Herkese iyi forumlar

Büyük geçmiş olsun hocam. Bu Flag olayları son dönemlerde ciddi arttı bakalım , sonumuz nereye gidecek hocam

benimde bu hafta 3-4 kanalım böyle gitti gerçekten çekemiyorlar... O kadar emek verip render vs yapıyoruz adam kopyalıyor kanalımı üstüne kanalımı kapattırıp kategoriyi ele geçirmeye çalışıyorlar

Üstad geçmiş olsun flagla karşılaşan arkadaşlara üzülüyordum senin gibi yardım sever forumdaki arkadaşlar için değerli bilgiler paylaşan biri yaşadıkca daha çok üzülüyorum . İnşallah bunların sonu gelir .

Geçmiş olsun
evet aynen ite it gibi çakala çakal gibi aslana da aslan gibi davranacaksın

Son düzenleme:
Üstad geçmiş olsun flagla karşılaşan arkadaşlara üzülüyordum senin gibi yardım sever forumdaki arkadaşlar için değerli bilgiler paylaşan biri yaşadıkca daha çok üzülüyorum . İnşallah bunların sonu gelir .

sagolasın dostum, Allah razı olsun. Ya ben cok paranın pesınde değilim inanın buna. Yani ben dıyorum aylık bana 2k gelse ben amenna dıyorum. Ama ugrasıp dıdındıkten sonra flaglamaları zoruna gıdıyor ınsanın. Allah benden daha fazlasını nasip etsin ya. Yeminle gozum olmaz. Ben 1 kazanıosam herkez 100 kazansın. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Düşmanım da olsa kazansın abi. yeterki bana dokunmasınlar, başım cok sıkıntılı benim. Ne kadar vebal alıyorlar bi bilseler :)

benim kadar çekmedin
şu da hatırlatayım umarım kırılmazsın.
zamanında ben konusunu açarken bana demediğin kalmamıştı. :P
ama senin için değil verdiğin emekler için üzüldüm.
istersen yanlış anla ama o konuda beni baya zora soktuydun.

benim kadar çekmedin
şu da hatırlatayım umarım kırılmazsın.
zamanında ben konusunu açarken bana demediğin kalmamıştı. :P
ama senin için değil verdiğin emekler için üzüldüm.
istersen yanlış anla ama o konuda beni baya zora soktuydun.

atarmısın konuyu bana özelden. ben cok iyi hatırlıyorum da konuyu bulamadım.

Sizin adınıza üzüldüm fakat kafama bişey takıldı rekabet yüksek bi kategoride 3 kelimelik başlıklarla nası 1 haftada 2 milyon izlenim alınır neyse araştırmak araştırmak...

Araştırarak yapılacak birşey değil hocam o :)

edit: bende bilmiyorum :)

Sizin adınıza üzüldüm fakat kafama bişey takıldı rekabet yüksek bi kategoride 3 kelimelik başlıklarla nası 1 haftada 2 milyon izlenim alınır neyse araştırmak araştırmak...

1 haftada almadı orada benım hatam var sanırım anlatım bozuklugu.
1 hafta ıcerısınde sılınen vıdeoların toplam ızlenımı.

sagolasın dostum, Allah razı olsun. Ya ben cok paranın pesınde değilim inanın buna. Yani ben dıyorum aylık bana 2k gelse ben amenna dıyorum. Ama ugrasıp dıdındıkten sonra flaglamaları zoruna gıdıyor ınsanın. Allah benden daha fazlasını nasip etsin ya. Yeminle gozum olmaz. Ben 1 kazanıosam herkez 100 kazansın. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Düşmanım da olsa kazansın abi. yeterki bana dokunmasınlar, başım cok sıkıntılı benim. Ne kadar vebal alıyorlar bi bilseler :)

Seni biliyoruz usta zaten keşke kimseye yapmasalar ama işte kalitede geçemeyen bu tür yollara başvuruyor yazık diyorum sadece yazık :)

Benim Gözüm de 5 Çeşit Youtubçu Vardır

1) Özgün olanlar

2) Acemi Youtubçular genelde dandik kategorileri çalışırlar + başlıkla konuyla alakası olmayan video atarlar reklama tıklayın diye mesaj yazarlar

3) Karaktersiz spamcılar hem spam yapar hem flag atar hemde sahte telif atarlar

4) Orta düzeydeki spamcılar genelde eşleşen ve dünya engeli veren içerik çalışırlar 3 4 haftaya bilemedin 1 aya telif yerler

5) Yılların vermiş olduğu tecrübeyle hangi video telif yer hangi video göze batar çok iyi bilirler ve telif siz içerik çalışırlar

Not: Şu an ben bunların hiçbirine dahil değilim benim ki çok farklı:)

7 aylık kanalımı kapattırdılar böyle Allah ıslah etsin boylelerını

hocam geçmiş olsun,genelde Türkiye'den bu flagçılar,bunların hiç mi işi gücü yok oturup bu işle meşgul oluyorlar anlamıyorum,ulan şeref...z kendine yeni kategoriler ara bir şeyler yap...ortalık fena bozuk...

2 gün önce yabancı bi arkadaşla youtube konusunda sohbet ederken kendi dilindi (ingilizce degildi ama hangisiydi unuttum :) ) dizi,film çalıştıgından bahsetti ve türkce dizi,filmlerde durum nasıl dedi.ben o içeriklerde çalışmıyorum ama bilgi paylaşımı yaptıgımız bi forum var.oradaki yazılanlardan anladıgım kadarıyla kendi kanalının kalitesini artırıp yukarı çıkmak yerine,kaliteli iş yapanları aşagı alıyorlar.kanalı flaglayıp,şikayet edip kapattırıyorlar dedim.adam şaşırdı öyle iş mi olur diye.adamın bikaç videosuna baktım gerçekten iyi iş çıkarmış,videoları gayet kaliteliydi.dedim sen bu kalitede türkce dizi,film yükle 2 güne kapatırlar kanalı :D zaten bu işe girmek için degil sohbet olsun diye sormuştur ama anlattıklarımdan sonra,girecegi varsada girmez bu işe :D

ctrl+s denk gelmişti bi kaç gün önce ama ne videosu unuttum, senmiydin şimdi :)
hatta yeni pencere açıp öyle denedim noluyo ki diye :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri