Flag Hakkında

• Kullanıcı bemonth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
2 gün önce yabancı bi arkadaşla youtube konusunda sohbet ederken kendi dilindi (ingilizce degildi ama hangisiydi unuttum :) ) dizi,film çalıştıgından bahsetti ve türkce dizi,filmlerde durum nasıl dedi.ben o içeriklerde çalışmıyorum ama bilgi paylaşımı yaptıgımız bi forum var.oradaki yazılanlardan anladıgım kadarıyla kendi kanalının kalitesini artırıp yukarı çıkmak yerine,kaliteli iş yapanları aşagı alıyorlar.kanalı flaglayıp,şikayet edip kapattırıyorlar dedim.adam şaşırdı öyle iş mi olur diye.adamın bikaç videosuna baktım gerçekten iyi iş çıkarmış,videoları gayet kaliteliydi.dedim sen bu kalitede türkce dizi,film yükle 2 güne kapatırlar kanalı :D zaten bu işe girmek için degil sohbet olsun diye sormuştur ama anlattıklarımdan sonra,girecegi varsada girmez bu işe :D

Hocam nası hangi dildi unutttum :D sadece buna odaklandım :D

Hic yakismamis konusma tarzi. Bende yaparim, keserim asarim,para dokerim,yasin yaninda kuruyuda yakarim vss. Bunlari yaparsaniz o flagcilardan bir farkiniz kalmaz.

Dostum boyle tiplere kufur etsende zorlarina gtmez.yazik
Para icin insanligini satmak gbi bisey

bu forumda hala youtubenin flag attığına inanlar var en çokda buna gülüyorum :D , bu arada geçmiş olsun hocam bu dünya o ********lerede kalmaz..

Yalnız değilsin.1 er m ızlenımlı 4 kanalım flagdan kapatıldı.Dipten gene yukarı çıkmaya çalışıyorum.İllaha benide başlatcaklar bu flag işine o olcak sonunda.

bence sende 2014' te üye olup yt çalışanlardansın :)
yok dostum be bak bu benim sene 2013 [MENTION=8187]discoo_science[/MENTION] sadece 4 ayına ara verdim oda rusyaya çalışmaya gitmiştim komik bir videoda p... gibi olmuş deyince küfürden banladılar beni artı serkan abinin videoları çıkmadan önce youtub dan para kazanıldığını webmastersitesin den öğrenmiştim ama uygulayamadım serkan abinin sayesinde burdayız yiğidi öldür hakkını ver:)

Son düzenleme:
Vallahi ben yıldım artık bu flagcılardan hergece saatlerce kayıt yapıp editten sonra yüklüyorum bilen biliyor 16 17 saat ayaktayım kaliteli ve erken atıp kelimende ilk sıraya oturunca bunlara bişey oluyor flaglıyorlar çok şey yazılırda gerek yok ,açıkcası hiçbirzaman kabul etmedigim bir düşünceydi ama dogrusu ne yazıkki bu flaglıyanı flaglıycan yada katogoriyi forumda paylaşıcan başka çaresi yok bunların yüzüne tükürsen yarrabbişükür diyecek karaktersiz mahluklar.onun için [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] seni çok iyi anlıyorum hergün kanallarım flaglanıyor.
yakında tüm katogorilerimi forumda açık etmeyide düşünüyorum bu karaktersizler kazanmasın diye ben allahın izniyle 16 17 saat çalışmayla para kazanacak başka katahoriler bulurum ama bu flagcılar kolaya alışmış bakalım ne yapacaklar..

Son düzenleme:
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] adamlar senin kanalını kopyalıyor sonra flaglıyor.Editleme zor geliyor malesef adamlara.Botlarda bu kanal çekme vs. şeyler olduğu sürece bu flaglar daha da artar.

Bakın yabancılarda da flaglıyanlar var ama çok çok az onlar genelde çok daha insaflı dişlike ile videonu aşşagıya çekmeye çalışıyorlar,bizimkiler flaglıyor flag botlarıyla,

bişey daha söyliyeyim tek kanaldan 5k $ üstü kazanaların çogu istisnalar dışında çogu flagcı yada telifcidir ,ben işin içindeyim günde 500$ 1000$ kazanacak katogoriler varda,kanal gitmez flagcı degilsen:) 2 haftadan sonra kanal otudugunda ama ben hiç 3 üçüncü haftaya giremiyorum tam kazanç 200$ üstüne çıkıyor flaglıyor ve üst sıraya çıkıyorlar ve gelecek iki hafta içinde yine ben başka kanalla bu statüye çıktıgımda yine flaglıyorlar ve o kanallar 15 25k abone ama ne hikmetse onlar ve kanalları ayakta yani flagcılarda ortada aslında.

Merhaba Forum.
Normalde bu güne kadar bu tarz bir konu acmadım, oldukça fazla açıldığınında farkındayım ancak son 1 hafta canıma tak etti resmen.

Sadece bugun 3 kanalım toplam ızlenmesı 200k
gectıgımız hafta ıcerısınde 4 video toplam ızlenmesı 1,5m
Bu vıdeoların hepsı aynı kategoride, ve etıket acıklamasını da bilerek girmediğim videolar. Hatta belki bu forumdan olabilir diye söyliyim videoların hepsinin basında CTRL + S Resmi var. Hatta çoğu kişide görmüştür.
Eğer bu forumdaysa bana flag atan şahsiyetler, o kategorinin göstere göstere parasını yemeye devam edeceğim, göstere göstere de sizin o kalitesiz videolarınızı kalite ile ezmeye devam edicem. O kadar cok eziliyorlar ki bunu flag atarak bastırıyorlar. Bilmiyorsanız bu b.ku ugrasmayın arkadasım bu kadar basit yani.
Kimse demesin youtube flag atıyor.
3 kelıme baslık gırıyorum, baslıga benzer etıket ve acıklama toplasan 6 kelıme.
ne episode, ne movie hıcbırı yok. %20 dıslıke, %80 like olan videolar. yorumlar paylasımlar o derece güzel.
Bunun tek acıklaması flag.
Yani sırf inadına o kategoriden cıkmayacagım devamında kurunun yanında yaşta yanacak, bizde ********leşip flag için para dökücez.
Kusura bakmayın biraz gövde gösterisi gibi oluyor ama
1 haftada 2mılyona yakın izlenimi perişan ettiler resmen.
İster kulak asarlar ister asmazlar. maximum 1 ay daha ugrasırız. sonra bende artık sizin gibi kanı bozuk olurum. (Söz yerini bulur umarım)
Tekrardan özür diliyorum bu tarz bir konu ile rahatsızlık verdiğim için. En iyi duyurcak yer burası.

Herkese iyi forumlar

Kategorin nedir? kimden şüpheleniyorsun ? büyük ihtimal snden sonra gelen 2. yada 3. kanal sahibi olabilir ama suçsuz birine flag gönderirsen sende onların konumuna düşersin..

Bakın yabancılarda da flaglıyanlar var ama çok çok az onlar genelde çok daha insaflı dişlike ile videonu aşşagıya çekmeye çalışıyorlar,bizimkiler flaglıyor flag botlarıyla,

bişey daha söyliyeyim tek kanaldan 5k $ üstü kazanaların çogu istisnalar dışında çogu flagcı yada telifcidir ,ben işin içindeyim günde 500$ 1000$ kazanacak katogoriler varda,kanal gitmez flagcı degilsen:) 2 haftadan sonra kanal otudugunda ama ben hiç 3 üçüncü haftaya giremiyorum tam kazanç 200$ üstüne çıkıyor flaglıyor ve üst sıraya çıkıyorlar ve gelecek iki hafta içinde yine ben başka kanalla bu statüye çıktıgımda yine flaglıyorlar ve o kanallar 15 25k abone ama ne hikmetse onlar ve kanalları ayakta yani flagcılarda ortada aslında.

burda biçok arkadaş kanal kopyalıyor.seninde söyledigin gibi sen saatlerce ugraşıp render alıyorsun biz gelip o kanalı kopyalıyoruz.fakat kanalı kopyalayıp,sonrada flagla filan kapattırmak ayıptır yani.adamın videolarını alıyorsun bari kanalla ugraşma...

Kategorin nedir? kimden şüpheleniyorsun ? büyük ihtimal snden sonra gelen 2. yada 3. kanal sahibi olabilir ama suçsuz birine flag gönderirsen sende onların konumuna düşersin..

bırak kardeş ya neyi onların seviyesine düşüyon biraz komik gibi durabilir söz:) ama onlar bunlara layık

ite it gibi çakala çakal gibi aslana da aslan gibi davranacaksın

Edit:
Pardon kardeş msj iyi okumamışım suçsuz biri demişsiniz

Son düzenleme:
burda biçok arkadaş kanal kopyalıyor.seninde söyledigin gibi sen saatlerce ugraşıp render alıyorsun biz gelip o kanalı kopyalıyoruz.fakat kanalı kopyalayıp,sonrada flagla filan kapattırmak ayıptır yani.adamın videolarını alıyorsun bari kanalla ugraşma...

konu dışı siz Elbistanlımısınız yoksa oradamı ikamet ediyorsunuz

2 gün önce yabancı bi arkadaşla youtube konusunda sohbet ederken kendi dilindi (ingilizce degildi ama hangisiydi unuttum :) ) dizi,film çalıştıgından bahsetti ve türkce dizi,filmlerde durum nasıl dedi.ben o içeriklerde çalışmıyorum ama bilgi paylaşımı yaptıgımız bi forum var.oradaki yazılanlardan anladıgım kadarıyla kendi kanalının kalitesini artırıp yukarı çıkmak yerine,kaliteli iş yapanları aşagı alıyorlar.kanalı flaglayıp,şikayet edip kapattırıyorlar dedim.adam şaşırdı öyle iş mi olur diye.adamın bikaç videosuna baktım gerçekten iyi iş çıkarmış,videoları gayet kaliteliydi.dedim sen bu kalitede türkce dizi,film yükle 2 güne kapatırlar kanalı :D zaten bu işe girmek için degil sohbet olsun diye sormuştur ama anlattıklarımdan sonra,girecegi varsada girmez bu işe :D

kanal linki alayım :D :D

Kopyalıyanla hiç işim yok kopyalasın sonuçta hiçbirimizin videoları degil,seninde dedigin gibi flaglamsın ,ama inan flaglayanların yarısı yada fazlasıda benim gibi kayıt yapıyor ama okadar para kazanmalarına ragmen o kadar cimrilerki adam adam givi sunucu almıyor render süresi vs geç kalnca flaglıyor tabi bide rakip istemiyor babasının katogorisi ya tek olsun..

Son düzenleme:
Sonunda tek yapilan herkes yedigi kaba pisleye pisleye sonunda yiyecekleri ne olacak acaba? Flagtan teliften ne kadar canim yandi ancak bana attilar hadi bende atiyim demedim hicbir zaman nasil ben sovuyosam kimsede gelip bana sovsun istemedim. Bildigimiz tanidigimiz saygi duydugumuz kisilerde artik boyle yapacak ve bir iki serefsiz icin dahada ortaligi karistiracaksa isimiz zor spamdan cok flagla ugrasiriz artik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri