Flag Olayı

• Kullanıcı ozan745
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ozan745

Kayıtlı Üye
Bu flag olayından dolayı sürekli hesaplarım kapanıyor attığım video 20.000-30.000 gördüğü anda direk flaglıyorlar kanal güm şimdi başkalarının kanallarına bakıyorum adamda aynı video var adamın kanalına hiç bir şey olmuyor bu nasıl oluyor acaba belli bir aboneye gelince youtube kanalları kapatmıyormu bu konu hakkında bilgisi olanlar konuya yorum yapabilirler mi?

---------- Mesaj saat 22:15:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:09:35 civarında gönderildi. ----------

adamın kanalı mesela 20.000 abone var bu kanal birde eski kanal olacak flagdan filan etkilenmez sanırsam yoksa yanılıyormuyum?

Bu sorunla bende cok karsilastim kanali aciyorum aboneler geliyir sistem oturuyor hesap engelleniyor 1 video flaglandigindan dolayi telefondan actim 3 5 gun gecti bir sorun olmadi mimlenmisim onu anladim temiz hesap satin alin birde oyle deneyin.

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-4bin üzerindeki veya kanalı eski olan kullancılarda videolar gerçekten izlenererek topluluk ihlali verilir.ama kanal 1aydan yeniyse ve abonesi okadarda fazla değilse direk kapatılır.yani senin dediğin şekil 20bin abonesi olan kanal asla saldırı sonucu kapanmaz gerçek inclenmeler sonucu kapanır oda çok zor youtube incelemekle ugrasmaz

kendi kanalımı flagladım 1 haftadır hala sağlam-anlamadım ben bu flag işini

işin kötü tarafı videoda çalmıyorum kendim hazırlıyorum adam flaglıyor video patlıyor lanet olsun sana youtube

ben kanalın abonesini çoğaltsam bu flagdan kanal kapatmayı engellemiş olurmuyum adamın 2000 filan onada birşey olmuyoır yada eski bir kanal mı alsam

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı avrovision YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

arkadaslar bu flagtan dolayi mi oldu acaba.

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı avrovision YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı içeriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lütfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen https://support.google.com/youtube/bin/answer.py?answer=92486&hl=en adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

bende kırmızı alanda video ismi yazıyor o videodan gitmiş oluyor kanal seninkisi başka bir şey sanırsam

Flag durumuna benziyor. Gerekçesini kendin bul.

1) Spam yaptın.
2) Uygunsuz etiket girdin.
3) Yanıltıcı resim veya başlıkla alakasız video yükledin.

Bunlardan birini yapmış olabilirsin.

birde eski kanalla deneyeceğim arkadaşlar tekliflerinizi bekliyorum eski kanallarınız varsa acil pm....

---------- Mesaj saat 22:53:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:47:28 civarında gönderildi. ----------

bu flag olayı çok kötü abi kanalı açıyorum kanal parayı kazandırıyor ondan sonra bi bakıyorum tel onayı istiyor giriyorum kanal güm bir google ürününe erişilemiyor evlat acısı gibi abi başımdan sıcak su dökülüyor :(

Flag ın hiçbir standartı yok yalnız yaklaşık 15 bin aboneli kanalıma birileri dadanmıştı belki tüm videolarımı flaglamışlardır bilemiyorum ama sadece 2 tanesine yaş engeli koydu youtube ihtar falan vermedi,veredebilirlerdi.ufak ve yeni bir kanal olsa eminim patlatırlardı daha önce çok geldi başıma çünkü bu.

Flag ın hiçbir standartı yok yalnız yaklaşık 15 bin aboneli kanalıma birileri dadanmıştı belki tüm videolarımı flaglamışlardır bilemiyorum ama sadece 2 tanesine yaş engeli koydu youtube ihtar falan vermedi,veredebilirlerdi.ufak ve yeni bir kanal olsa eminim patlatırlardı daha önce çok geldi başıma çünkü bu.

kanalınız birde eski sanırsam hocam değilmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri